Şimdi Ara

Yoğuşmalı Yeni Kombi -İgdaş Proje Harcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evdeki konvansiyonel kombiyi yoğuşmalı ile değiştirmek istiyorum.

    - Acaba bu değişim için İgdaş 'tan tekrar proje çizilmesi yada çizilmese bile harç yatırılması sözkonusu mu? Yani Masrafı var ? İgdaş açılış belgesinde ECA marka kombi yazıyor, yoğuşmalı başka marka almak istesek sorun çıkar mı?

    - Kombinin yoğuşma suyunu monte edildiği duvarı delerek dışarı vermek istiyorum. Yoğuşma suyunu plastik spiral boru ile dışarı verebilirmiyiz?
    - İgdaş atık suyu mutlaka gidere bağlanmasını istiyormuş, bizde böyle bir şans yok mutfak ve banyoya uzakta kombi, bu doğru mudur?



  • nicknick N kullanıcısına yanıt
    Proje olayı bölgesel olarak değişmektedir. Örneğin İzgaz (Kocaeli) proje talep etmiyor ama Başkentgaz (Ankara) talep ediyor. Kesin bilgiyi İgdas'tan almalısınız.

    -Yoğuşma suyunu çevreye zararı olduğundan kapalı gidere vermek zorunluğu vardır veya bazı firmalarda yoğuşma suyu sifonu kullanmak şartı ile açık gider kullanılmasına izin veriliyor.

    http://novimarket.com/vaillant-yogusma-suyu-sifonu-pmu39



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 15 Eylül 2014; 20:19:31 >
  • istanbul'da igdaş için projeye gerek yok, cihaz değişim formu yeterlidir.Bunu montaj yapacak firma alıyor İgdaştan, TL karşılığı.
    ben birkaç ay önce konvensiyonelden yoğışmalıya değiştirttm.Kimi yer gerekli dedi, kimisi gereksiz.İgdaşı arayıp sordum, gerekli değil dedi.

    yoğuşma suyu kesinlikle gidere verilmelidir,çevreye / canlıya zararlıdır bu su.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.