Şimdi Ara

Oppo N3 görselleri internette paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Oppo N3 görselleri internette paylaşıldı





    Gelecek ay itibariyle kamera odaklı N3 akıllı telefon modelini tanıtacak olan Oppo hazırlıklarını sürdürürken model ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. 




    Firmaya yakın kaynaklardan sızdırılan görsellere göre önceki nesil ile aynı konsepti taşıyan bir model ile karşı karşıyayız. Ana kamera modülü 270 derece döner bir yapıya sahip. Böylece kullanıcılar ikinci kameraya ihtiyaç duymuyor ve en iyi özçekim fotoğraflar elde edebiliyor. 




    Bu kez Oppo hareketli modülü silindir şeklinde bir tasarıma kavuşturmuş. Önceki model gibi döndüğü esnada kullanıcıyı rahatsız edecek bir çıkıntı mevcut değil. Ancak bu kez silindir yapı telefonun üst kısmında bir çıkıntı oluşturmuş.




    Ana kameranın bu kez 16MP veya daha yüksek çözünürlükte olacağı ve çift LED flaş ile destekleneceği belirtiliyor. Bu haliyle Oppo N3 en selfie akıllı telefonu olmaya aday. Firmanın kamera için bazı özel optimizasyonlar yaptığı ifade ediliyor. 




    Oppo N3'ün donanım olarak neler sunacağı bilinmiyor ancak Snapdragon 801 yongaseti, 3GB RAM, 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran gibi özellikler olacağı tahmin ediliyor. 

     

     



    Kaynak:http://www.gsmarena.com/exclusive_leaked_oppo_n3_press_images_show_rotating_camera-news-9639.php







  • ancak bu kadar iğrenç olabilirmiş bu nedir böyle
  • Selfie modasi da artik gecti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İğrenç
  • Bildirimleri görmek için aşağıya doğru kaydırmak zor olacak gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERFEROS -- 15 Eylül 2014; 17:41:05 >
  • Çok tipsiz olmuş. Bir de s801 2k ekranla çöp oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N1 tasarımı daha güzeldi.

  • bu telefonu alan nasil konusucak ahize nerde :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: durukk96

    bu telefonu alan nasil konusucak ahize nerde :)
    Ahize arka tarafta , kamerayı arkaya döndürünce ahize öne gelmiş oluyor.
  • Hahahah bu nedir yahu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminimce o silindir fazla çıkıntı yapmaz. Temel mantığı ben beğendim. Cesurca bir girişim. Dokunmatik ekranla değişik tasarım yapmak çok zor. Güzel tarafı adını duyurmak rakiplerden ayrışmak. Yan masayı dikizlemeye de yarar
  • pek kullanışlı gözükmüyor.

  • Bende o silindirin çok kaba ve rahatsız edici çıkıntı oluşturacağını sanmıyorum. Selfie kamerası diye abartılı ama abartıldığı kadar işe yaramayan telefonlardan çok daha iyi bir çözüm. Tek kamera modülü ile en iyi performans. Ayrıca o silindirin iki yanı hoparlör isi çok güzel düşünülmüş diyebilirim. dikey ve yatay konumda tutarken veya masaya bırakmışken telefonu, hoparlörler hiçbir şekilde kapanmayacaktır.

  • kare olsaydı yine aynı yönde çevirseydik de basamak basamak 2 kademede öne baksaydı 2 kademede geri dönseydi daha güzel olurmuş sanki.

  • Bu sene tanıtılan bir çok modelde benzer tasarım ve aynı modelin devamı diye demediğinizi bırakmadınız.Herkez yeni birşeyler arıyorum yaygarası kopardı.Ama yenilik olunca da aynı tepkiyle karşılaşıyoruz.Telefonun üst kısmında ki düşünce olmasaydı eminim benzetmeyle telefonu eleştirmekten geri durmıyacaktınız.Size ne lazım diye sormak gerekir.Oppo artık yenilik isteyen ve cesurca girişimde bulunan bir marka olma yolunda ilerliyor.N3'de ki bu tasarım anlayışıda telefona farklı bir hava katıyor.Kimine gümüş kimine de elmas gibi görünebilir.Ama bu iğrenç olduğu anlamına gelmez.Bugün marka dediğimiz ve olma yolundakiler klon tasarımlarla yürüyorlar.Oppo'yu buradan ayırdığımız vakit herşeyi anlıyor olacaksınız.N1,Find 7-5 ve Neo gibi modellerine bakmanızda fayda var.Oppo'nun uğraşı ve kullanıcının isteği onlardan ayrı amacını güdüyor.Bu nedenle bu tasarım herkeze hitap etmeyebilir.Artık alışılagelmişisin dışına çıkmalıyız.Hep aynı hep aynı diye eleştirmek ve eleştirilmekten bu forum duman oldu.Ne köz kaldı nede fitili ateşliyecek yeni bir telefon.Yeniliğe kucak açarken eleştirileri de doğru yapmalıyız.O çıkıntının kalınlığı veya aleyhine bir durum barındırıyormu.Telefonu kabalaştıran yada bataryaya negatif etki yaratan bir durum mu.Henüz bunları bilmiyorken şu 1 ayı beklemeliyiz ki eğriyi,doğruyu tartışalım.Samsung veya diğerleri gibi arka tasarımı görüp içeriğini tahmin edebiliyoruz.Ama ColorOs'u bir çoğumuz kullanmıyor ve arka dizaynı görende yok.Kameranın getirisi ve en önemlisi batarya belki bu fikrimizi değiştirebilir.Galiba hoparlörler silindirin sağına ve soluna yerleştirilmiş.Bu 2 yaklaşım benim gözümde büyük atılım.Döner kameraya farklı bir yaklaşım daha getirilmiş.




  • Muhteşem olmuş, daha önce boyle şeyler denenmişti ama süper cidden. Ayrıca silindir olması harika, eğer yan taraflarda hoparlor olursa olağanüstü olur :)

  • Oppo, birbirine benzer tasarımların yarıştığı bir piyasada cesurca ve farklı bir çalışmaya daha imza atmış. Donanım olarak ta tatmin edici bir içerikle ve uygun bir fiyatla satışa sunulursa kesinlikle Android dünyasına bu cihazla adım atmak isterim.

  • Çok güzel fonksiyonel olmuş, böyle değişik tasarımları görmek hoş.

  • Çin telefonlarından uzak durun, gerekirse 2.el alın, her şey fiyat performans değil biraz da sağlığınızı düşünün!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.