Şimdi Ara

İptal Edilmesine Üzüldüğümüz 11 Oyun Dosya Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Sizler için çok büyük merakla beklenen ve iptal edildiğinde üzüldüğümüz 11 oyunu ele aldık.

         Diğer sektörlerin çoğunda olduğu gibi, en nihayetinde paranın konuştuğu oyun dünyasında, iptal edilmeyi hak etmeyen pek çok oyunun bu duruma düştüğünü gördük. Bu oyunlardan bazıları bu durumu hak ediyorken, bazıları ise birçok oyuncu tarafından merakla bekleniyordu. Bu yazımızda sizler için çok büyük merakla beklenen ve iptal edildiğinde oyuncuları üzen 11 oyunu ele aldık.

    ''



         11-) Aliens: Crucible
     
         Sega’nın, Sonic’i, Prenses Elise ile duygusal bir ilişki yaşatmasını bir kenara bırakırsak, geçtiğimiz dönemin en kötü oyunları arasında yer alan Aliens: Colonial Marines'i, Obsidian tarafından yapılacak bir RPG oyununa tercih etmek, firma tarafından yapılan en tuhaf seçimdi.
     
          Obsidian'ın RPG türünde önemli bir yere sahip olduğunu bilmeyenimiz yoktur. Yapımında bulundukları oyunlara şöyle bir göz atınca, South Park: The Stick of Truth, Fallout: New Vegas ve Alpha Protocol gibi oyunlar karşımıza çıkıyor ki, bunlar RPG öğeleri bakımından gerçekten iyi şeyler sunmuşlardı. Bu oyunları ve Obsidian Entertainment markasını düşününce onların ellerinden çıkacak bir Aliens oyunu, Mass Effect benzeri bir başarıya ulaşabilirdi.
     
         Karakter özelleştirmeleri, yetenek ağaçları, takım arkadaşlarımızı seçebilme şansı, dakikalarca sürebilen konuşmalar gibi RPG ögeleriyle ve yarattığı korku ortamıyla damağımızda farklı bir tat bırakacağından emin olduğumuz bir oyundu Aliens: Crucible.
     



    ''



         10-) Star Wars: 1313
     
         E3 2012’deki tanıtım videosu hala aklımızdayken ve bu oyunun hayaliyle gün sayarken, Star Wars: 1313’ün iptal olduğunu ilk duyduğumuzda kötü bir şaka sanmıştık. Her Star Wars hayranı gibi bizde bu haberi kocaman bir düş kırıklığı ile doğrulamıştık.
     
         Star Wars evrenindeki bir kiralık katil olan Boba Fett’in hikayesini konu alan Star Wars: 1313, Gears of War’dan aşina olduğumuz siper al ve ateş et mekaniğine dayalı görünüyordu. Ancak bu oyun, Star Wars serisine uzak olan oyun severlere bile keyifli bir oynayış sunabilirdi. Tanıtım videosunda gördüğümüz görsel efektler ve çevreyle etkileşimini de göz önünde bulundurursak, bu oyun epey beğeni kazanabilir ve yüksek satış rakamlarına ulaşabilirdi.
     
         LucasArts’ın Disney tarafından almasının ardından iptal edilen bu oyun için her şey bitmişmiş sayılmaz. Serinin 7. filmini çeken Disney, belki de filmin ardından bir sürpriz yaparak SW: 1313’ü piyasaya sürebilir.

    Dosya Konusunun devamı için tıklayınız










  • İptal mi edildi yoksa maziye mi gömüldü bilemem ama Mafia 3 gelsin artık :D
    _____________________________
  • Total overdose 2 nin iptal olmasına üzülmüşümdür :(
    _____________________________
    Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Star Wars: 1313
    _____________________________
  • TLG iptal edilmedi ki, sadece belirsiz durumda.
    _____________________________
  • star wars kadar sıkıcı bir oyun oynadığımı hatırlamıyorum hangi serisi aklıma gelmedi ama sürekli uzun görevler artık usandırıyor adamı 2-3 oyununu oynama fırsatım oldu hepsinden tiksindim
    _____________________________
    Barış getirdik
    Petrol götürdük
  • tunahan kardeş iyi güzel yazıyon eline sağlık ama yazma lütfen yada yazacaksanda bunu 2. seçenek olarak sun. emir vermek gibi olmasın ama video çek. bsc yi video incelemeleri ile sevdik bu geleneği zorlayıp durmazsan sevinirim.
    _____________________________
    • "eşekten şeker esirgenmez ama eşek yaratılışı bakımından otu beğenir." mevlana
    • -____-____-______-______-____-__________-_______-_______-____-__
    • _____-_______-___-________-_______-________-________-_____-___
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • black 2, split second 2..
    _____________________________
    Hiç ülke olmadığını hayal et
    Bunu yapmak zor değil
    Öldürecek ve uğruna ölecek bir şey yok
    Ve din de yok...
  • shenmue serisi yılladır bekliyoruz listenin ilk sırasına aday
    _____________________________
  • 1)Star Wars 1313

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • abi video çekip atsana daha ilgi çekici olur
    _____________________________
    Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Relinquished06

    İptal mi edildi yoksa maziye mi gömüldü bilemem ama Mafia 3 gelsin artık :D

    İnşallah modern olur.Kurtlar vadisi gibi kapıda adamlarımız, konvoyla gitmeler falan öff süper bee

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Tunahan video işine girmen lazım. Bu kadar yazıyı okumak saatler alır.Anlamamızda zorlaşır.Video şeklinde yaparsan görsel ve ses açısından iyi olur.Hepimiz kolay anlarız.Bu kadar yazıyı çok az kişi okur.Emeklerin boşa gitmesin!
    _____________________________
  • Bu dosya konuları yazılı olarak düşündüğümüz bir konsept arkadaşlar. Arada bir okumak da iyidir, bu kadar soyutlamayın kendinizi :),

    -Gökhan
    _____________________________
  • PS2 döneminde StarCraft: Ghost çok tantanası yapılmıştı oynanış videoları yayınlanmışdı ha geldi ha gelecek derken Ghostlara karıştı güzelim aplamız...
    _____________________________
    l CPU: Ryzen 5800x3D
    l Cooler: Thermalright Frozen Warframe 240
    l MB: AsusTUF X570 (WI-FI) l GPU: Galax RTX 4070Ti_Super SG
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • Age of empires 4: bekleyeni çoktu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • S.T.A.L.K.E.R 2'nin iptali de bana evlat acısı gibi koymuştu.
    _____________________________
  • benide en çok star wars 1313 üzmüştü o konsept çalışmalarını gördükten sonra üzüntüm 2 kat arttı
    _____________________________
  • Bu yazıyı okuyunca aklıma biran önce bitmesini istediğimiz oyunlar yazısı aklıma gelmişti. Alkan ağabeyinin yazısının tam tersi olmuş ama anlamlı olmuş. Bu da o yazının linki.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bitmesini_istedigimiz_3_Oyun_Serisi-36892.htm

    Açıkçası benim iptal olduğuna üzüldüğüm oyun Hükümran Senfoni. Ne kadar yıllar sonra bunu öğrenmiş olsam da o kadar demoya karşın iptali üzücü. Yerli oyun olması da var tabi.

    Bu yazıya göre baktığımızda diğer yapılmakta olan Türk oyunları da söylenebilir. Boğaz Harbi ve Civilization of Ottoman gibi. Hani arada yine Civilization of Ottoman 3-5 bir şey görsek de Boğaz Harbi'nden bayağıdır ses yok.
    _____________________________
    :-:--:-:-:--:-:--:-:--:
    :_:_:_:_:_:_:_:_:_:




  • Tunahan bey, 2. sırada Gotham by Gaslight ı görünce tüylerim diken diken oldu, bence çok güzel yakalamışşsınız . Oyun iptal olunca ortaya çıkan videoda ki , PELERİNİN FİZİĞİ hala aklımda, 2012 yılına göre harikaydı!!! oyunun ilk yapım aşamalarından bir görüntüydü ama oyun hakkında çok fazla şey anlatıyordu, o concept art ları gördüğüm de ''yapma bee'' diye içim gitmişti. İLk batman romanlarını konu alan bir konsepti vardı , ayı gibi bir batman , steam punk değilde ,batmanın kendi mekanik dünyası, bir oda kadar dev bilgisayarlar, heryer küflü kahverengi tonlar, sisli atmosfer, eski 60ların gökdelensiz mahalleri.OF OF Bu oyun nasıl çıkmaz diye kahroluyor insan, belli bir kesim katılmaz belki ama gotham by Gaslightın atmosferi konseptini düşündükçe şuanki batman çok fazla heycan vermiyor, çok teknolojik ve metal kokuyor. Rocksteady oynanabilirlik grafik konusunda harika iş çıkartmış ama tasarımlar... Hele o yeni batmobil, tim burton filmlerinde bile okadar kötü bir konseptte batman aracı yapılmamıştı.
    _____________________________




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.