Şimdi Ara

VİSA KREDİ KARTI & HEPSİBURADA 100 LİRA ALT LİMİTLİ 20 LİRALIK HEDİYE ÇEKİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
8
Favori
2.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15-25 Eylül 2014 tarihleri arasında Hepsiburada.com’da Visa Kredi Kartı’nızı kullanarak yaptığınız alışverişlerinizin ardından kartınızı hızlı alışveriş profilinize kaydedin. Hem bir sonraki alışverişinizde zaman kazanın, hem de 20TL hediye çeki! Kampanya Kullanım Koşulları:

Hediye çeklerini hepsiburada.com sipariş ekranında yer alan "Çek No" alanına kampanya kodunu girip "Kullan" tuşuna basarak indirimden faydalanabilirsiniz
    20 TL tutarındaki hediye çeki 9 Ekim – 16 Ekim 2014 (dahil) tarihleri arasında Hepsiburada.com sitesinden tek seferde yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
    20TL tutarındaki hediye çeki 100TL ve üzeri alışverişlerde geçeri olacaktır.
    9 Ekim’de tanımlanacak 20TL tutarındaki hediye çeklerine hesabınızda yer alan “Hediye çeklerim” sekmesinden ulaşabilirsiniz.
    Hediye çekleri tanımlandığında e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır.
    17 Ekim 2014 tarihinden itibaren kullanılmayan çekler kullanıma kapatılacak ve tekrar aktif hale getirilmeyecektir.
    20 TL Hediye Çeki bölünemez veya birleştirilemez.
    Hediye çekleri; ziynet altın, gram altın ve diğer altın ürünleri ile Vodafone sözleşmeli ürünler, süpermarket mağazası ve TL yükleme hariç ürünlerde geçerlidir.
    Bir alışveriş için yalnızca bir kere kampanya kodu kullanılabilir. Bir kullanıcı kampanya indiriminden yalnızca bir kez faydalanabilir.
    Bu kampanya sadece banka kampanyalarıyla birleştirilebilir.
    İndirim alışveriş anında gerçekleşecektir.
    Kupon kodları paraya çevrilemez.
    Kullanım süresi dolan kupon kodları yenileri ile değiştirilemez.

http://www.visa.com.tr/altin-dunya/hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif46 -- 15 Eylül 2014; 1:37:41 >

• tırtıngen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucoyaho

:) tırt desem kızmayın

aynen bunun için alışveriş yapılmaz zaruri birşey varsa ancak öyle ılık bir fırsat.
  • HEM 1 ALANA 1 BEDAVA HEM DE KARGO BEDAVA:

http://www.hepsiburada.com/liste/dove-exfoliating-cream-bar-100-gr/productDetails.aspx?productId=sg20023321&categoryId=26012355&SKU=SG20023321

ÇEK KAZANIMI İÇİN ALT LİMİT YOK, ALT LİMİT, KAZANILAN ÇEKİ HARCARKEN VAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif46

HEM 1 ALANA 1 BEDAVA HEM DE KARGO BEDAVA:

http://www.hepsiburada.com/liste/dove-exfoliating-cream-bar-100-gr/productDetails.aspx?productId=sg20023321&categoryId=26012355&SKU=SG20023321

ÇEK KAZANIMI İÇİN ALT LİMİT YOK, ALT LİMİT, KAZANILAN ÇEKİ HARCARKEN VAR

Zaten fiyati 2 tl o sabunun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cepciniz83 kullanıcısına yanıt
    20 liralık çeki kazanmak için 60 kuruşa kıyamam diyorsun : iyiymiş
  • 1-2 liralık kargo bedava ürün var mı hemen alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

1-2 liralık kargo bedava ürün var mı hemen alalım

1-2 tl bulamadım ama 2,99 tl var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif46

http://www.hepsiburada.com/liste/ravel-kulak-tikaci-rvk-361/productDetails.aspx?productId=spordelta1846&categoryId=360171&SKU=SPORDELTA1846

bence dove sabunlar daha mantıklı

dove sabun yarın bir gün 1 liradan satılır yine 5 TL çok 2 sabun için. bekleyeceğim ben.

• pek cazip değil gibi... kategori sınırlaması da var
  • visa kart ile alışveriş yaptıktan sonra yapmamız gereken başka bir işlem var mı acaba?
  • visa banka kartları olmuyor mu acaba?

• Bihterpercimli B kullanıcısına yanıt
    Alısveris sonrasi kartinizi hizli alisveris listesine kaydetmeniz gerekli.
    Maximumkart, worldcard oluyor ama Paraf olmuyordu sanirim bilgisi olan var mi?

• paraf ile satın aldım fakat hızlı aışveriş profiline kaydet diye bir bölüm çıkmadı:(
  • mobil uygulamada kuponlar görünmüyor mu?
  • "kartınızı hızlı alışveriş profilinize kaydedin" sebep ?

kartımızı neden kaydediyoruz , ben enayi değilim kaydedecek kadar
  • kartınızı hızlı alışveriş profilinize kaydedin NE DEMEK?

HEPSİBURADA buna neden özel önem veriyor? neden 20 tl çek verecem diyor?

az önce alışveriş yaptım cepten bu kez visa kart kullandığım halde"kartınızı hızlı alışveriş profilinize kaydedin" ibaresi gelmedi iyi mi?

aynı telefon numarası kullandığımdan mı acep?
  • encard ile alışveriş yaptım malum hızlı alışveriş olayı gelmedi, galiba banka kartları için geçerli değil, o yüzden siparişi iptal ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.