Şimdi Ara

Android One cihazlarının özellikleri detaylanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Android One cihazlarının özellikleri detaylanıyor





    Yarın itibariyle Google'ın Hindistan'da düzenleyeceği etkinlikte resmen başlayacak olan Android One programı öncesinde cihazın ne tür bir donanım sunacağı internette paylaşıldı.




    Ülkenin en büyük perakende zinciri Flipkart sitesinde ortaya çıkan model Spice Android One Dream UNO Mi-498 gibi oldukça uzun bir isme sahip ve programın ilk ürünlerinden birisi olacak. 




    Beklendiği üzere model 4 çekirdekli 1.3GHz saat hızında çalışan MediaTek yongasetinden gücünü alıyor. Mayıs ayında Google'ın Android One programı için MediaTek ile ortaklığa gideceği gündeme gelmişti. MediaTek'in en büyük dezavantajı olan güncelleme desteği ise Google'ın çabaları ile giderilecek. Zira Android One aynı Nexus gibi hızlı sürüm güncellemesi sözü veriyor. 




    Giriş seviyesi bir akıllı telefondan bekleneceği üzere modelde 4.5 inçlik 480x800 piksel çözünürlükte ekran, 1GB RAM, 4GB artırılabilir depolama kapasitesi, 5MP çözünürlükte arka kamera, 2MP çözünürlükte ön kamera, 1700mAh gücünde batarya, çift SIM desteği ve Android 4.4.4 işletim sistemi şeklinde diğe özellikler mevcut. Modelin fiyatı ise 115$. 




    Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Android One programının amacı giriş seviyesinde üreticilerin ne tür bir donanım kullanacağına referans göstermek ve bir standart yakalamak. Ayrıca bu seviyede pek rastlanmayan güncelleme desteği de vermek.

     

    Android One programı aslında giriş seviyesini adeta istila eden ve eski sürümlerle piyasaya çıkan Çinli akıllı telefonların önünü kesmeyi amaçlıyor. Böylece giriş seviyesinde de en son Android sürümleri kullanılacak ve bölünmüşlüğün etkisi azaltılacak. Yarın ki etkinlikte buna benzer pek çok modelin tanıtılması bekleniyor.  

     

     



    Kaynak:http://www.phonearena.com/news/Flipkart-accidentally-posts-listing-for-Android-One-phone-in-advance-of-Mondays-event_id60674







  • 100 dolar altı cihazda 1700 mah batarya 699 dolarlık İPHONE 6'da 1800 mah

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım yetecek mi acaba ? Google güzel bisey yapabilir aslında

  • Ön kamerayı 1 mp yapda bari hafıza 8 gb olsun

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xloud

    Ön kamerayı 1 mp yapda bari hafıza 8 gb olsun

    O kadarı da iş görmez bence

    Sd kart alıp kullanılır zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google bölünmüşlüğü engellemek istiyorsa büyük firmaiarıda uyarmalı güncelleme konusunda, s3 50 milyonun üstünde sattı ama güncelleme almayacak.

  • Google üreticilere yaptırım uygulamayarak kullanıcıları mağdur etmeye devam ediyor. İnşallah buna bir son verilir. Milyonlarca S3 satıldı. Ama cihaz pazarlama stratejisi nedeniyle 4.3' te takıldı kaldı. Bahaneleri donanım yetersizliğiyldi fakat görüyoruz ki daha düşük konfigürasyonlu cihazlar bile 4.4.4 update alıyor. Bunun adı İKİ YÜZLÜLÜK... Bir daha Android' li ve Samsung markalı ürün almamaya ant içtim. Android alırsam ancak haftalık update veren Xiaomi gibi bir cihaz alırım herhalde...

  • türkiye fiyatı 599 tl
  • 100 dolar seviyesine göre çok iyi bir cihaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirHan

    Google üreticilere yaptırım uygulamayarak kullanıcıları mağdur etmeye devam ediyor. İnşallah buna bir son verilir. Milyonlarca S3 satıldı. Ama cihaz pazarlama stratejisi nedeniyle 4.3' te takıldı kaldı. Bahaneleri donanım yetersizliğiyldi fakat görüyoruz ki daha düşük konfigürasyonlu cihazlar bile 4.4.4 update alıyor. Bunun adı İKİ YÜZLÜLÜK... Bir daha Android' li ve Samsung markalı ürün almamaya ant içtim. Android alırsam ancak haftalık update veren Xiaomi gibi bir cihaz alırım herhalde...

    Yahu s3 le bu telefon 1 mi.. adamlar stok android vermiyor.. s3 u s3 yapan bir ton fonksiyon var.. nfc,usb otg,mhl,miracast,akilli bekleme,multiwindows ve daha onca farkli kisisellestirme var.. bunlarin servisleri de haliyle ram tuketiyor.. bende note 2 var.. 4.3 deyken 600mb ram yiyen telefon simdi 900 lerde geziyor.. s3 e bu romun geldigini bir dusun artik 3.parti hic bir sey kuramazdin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • YüzüğüKayıpFrodo kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen S3 gibi bi cihaz 4.4.4 alamayıp bu cihaz 4.4.4 ile gelirse bu Samsung'a yazıklar olsun diyorum Eşim S3 ben ise S4 mini kullanıyorum.Samsung resmen müşterilerini başka firmalara itiyor.S4 mini'ye 4.4.2 başladı 1 ayda anca 10 ülkeye dağıtım oldu ve durdu hani Türkiye ? Bu yüzden umuyorum telefon konusunda en kısa zamanda bu tarz şeylere çözüm bulurlar yoksa 2 telefonu da elimden çıkartıcam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: harun_n

    Aynen S3 gibi bi cihaz 4.4.4 alamayıp bu cihaz 4.4.4 ile gelirse bu Samsung'a yazıklar olsun diyorum Eşim S3 ben ise S4 mini kullanıyorum.Samsung resmen müşterilerini başka firmalara itiyor.S4 mini'ye 4.4.2 başladı 1 ayda anca 10 ülkeye dağıtım oldu ve durdu hani Türkiye ? Bu yüzden umuyorum telefon konusunda en kısa zamanda bu tarz şeylere çözüm bulurlar yoksa 2 telefonu da elimden çıkartıcam.

    4 ay önce s4 active'e 4.4.2 dağıtımı başladı hollandada. Daha türkiyeye gelmedi
  • The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    Benden bundan bahsediyorum tamam hoş güzel tv'm samsung telefonlarım samsung telefonumla herşeyi yapıyorum bunda hem fikirim şarjım fena değil işimi rahatlıkla görüyo 4.4.2'nin rusya versiyonunu yükledim S4 mini'ye telefon çok canlandı buda bi gerçek ama bakıyoruz 1-1.5 aydır yazılım bekliyoruz yok kardeşim sen bu ürünü üretiyosan haziran ayında yazılım vereceğini duyuruyosan bunu yapacaksın yapmayacaksan telefon üretmeyeceksin.Bir apple asla almam beni kısıtlayamaz ben telefonda istediğimi yapmaya alışmışım bi kere :) ama bu yazılım işi çok canımı sıkmıyo değil.
  • 115 dolar veren 125 dolarda verir,hafıza gibi çok önemli bir parçadan kısılmaması lazım 4gb ne android os +temel uygulamalar zaten 4gb o yüzden hafızanın en az 8gb olması lazım.

  • @khytr89 ;

    bilmeden konuşmayın note2 4.4.2 romu s3e portladılar çatır çutur çalışıyor hatta s5 arayüzlü rom

    tamamen samsungun işgüzarlığı
  • Wp de alt üst farketmeden güncelleme veriliyor WindowsPhone alın güncelleme gelecek mi gelmeyecek mi diye dert etmeyin 👍

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata olmaz. Daha ucuza Redmi 1s, aynı fiyata Moto E var.
  • O nasıl isim ya? Gerçek ismi mi yoksa prototip bir cihazın ismi mi?

  • umarım OTG vsrdır.... Sabit hafıza ( burada arttırılabilir demiş ) 8GB olabilirdi.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.