Şimdi Ara

Superonline yüksek ping problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Son günlerde online oyunlarda yüksek ping sorunu yaşayanlar var mı? Dün başladı gece düzeldi ve 2 saat önce yine başladı. Pingtest.net sonucu:

     Superonline yüksek ping problemi


    mesafe de fark yaratmıyor. bulgaristan ile test ettim sonuç yine rezalet.

     Superonline yüksek ping problemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Highsenberg -- 14 Eylül 2014; 22:38:16 >







  • Aynı. Sayfaları zor açıyor şuan.
  •  Superonline yüksek ping problemi
     Superonline yüksek ping problemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgottenh -- 17 Eylül 2014; 20:24:28 >
  • Aynen her akşam aynı sorun...Tam bir rezillik gece yarısı düzeliyor ertesi gün akşam yine aynı, pingler uçuyor net hızı sürünüyor güya 50 mbit kullanıyoruz, lanet olsun be ttnet daha iyiydi yemin ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CloserTR

    Aynen her akşam aynı sorun...Tam bir rezillik gece yarısı düzeliyor ertesi gün akşam yine aynı, pingler uçuyor net hızı sürünüyor güya 50 mbit kullanıyoruz, lanet olsun be ttnet daha iyiydi yemin ederim.

    Ben de her akşam aynı sorunu yaşıyorum. Cidden ttnet daha iyiydi sanki ping açısından...
  • CloserTR kullanıcısına yanıt
    Superonline beni 50mbps hıza geçirdi. Geçtiğimden beri yüksek ping yaşıyorum bende. Sanırsam 50 mbps genel sorunu bu.

    Forumdahttp://forum.donanimhaber.com/m_42770792/tm.htm böyle bir konu buldum. Deneyeceğim. Düzelirse tekrardan yazacağım. Sizinde aklınızda olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugur_10tr16

    Superonline beni 50mbps hıza geçirdi. Geçtiğimden beri yüksek ping yaşıyorum bende. Sanırsam 50 mbps genel sorunu bu.

    Forumdahttp://forum.donanimhaber.com/m_42770792/tm.htm böyle bir konu buldum. Deneyeceğim. Düzelirse tekrardan yazacağım. Sizinde aklınızda olsun.

    2010 da açılmış konu, ama sen deneyip bir fark görürsen buraya yaz kardeşim bende bir bakayım...
  • Selam arkadaşlar, bende yaklaşık 1 haftadır counter strike global offensive'de ciddi anlamda yüksek ping sorunu yaşıyorum ve oyun oynanacak gibi değil. 1 hafta öncesine kadar ortalama 50-60 ping aldığım avrupa serverlarında 1 haftadır özellikle akşamları sürekli 110-120 ping alıyorum ve bu da beni deli etmek üzere. Aradım namussuz herifleri, neymiş efendim 110-120 ping kabul edilebilir seviyedeymiş ve arıza kaydı oluşturamazmış. Bu sorunu yaşayan insanlar olarak örgütlenip birşeyler yapmamız lazım yoksa bu namussuzların bu soruna çözüm falan bulacakları yok. Mümkün olan her platformda bu yaşadığınız sorunu dile getirin ve insanları müşteri hizmetlerini arayıp sorunlarını belirtmeye yönlendirin.

    Allah belanızı versin sizin.
  • aynı sorunu yaşayan birçok insan var. çözüm olarak ne yapılabilir 3 haftadır kafalarının etini şişiriyorum hala adamakıllı yapıcı bir adım yok
  • 100-120 kabul edilebilir ping miymiş? Oha. Change.org'da bir şeyler başlatalım beyler.
  • bende sorunu yaşıyorum
  • Ben son bir haftadır falan normal seviyelerde ping almaya başladım. 60-70 arası gidip geliyor. Ping sorunu yaşayan arkadaşlar wifi ile mi bağlanıyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alessio Nikky

    Ben son bir haftadır falan normal seviyelerde ping almaya başladım. 60-70 arası gidip geliyor. Ping sorunu yaşayan arkadaşlar wifi ile mi bağlanıyor?

    kablolu, kablosuz, powerline hiçbiri fark etmiyor hepsi aynı. 3 ayrı pcde denedim üçünde de sonuç aynı hocam
  • bu ara yine altyapıda şişme olduğu çok açık. bu bölgesel bir çalışma yüzünden de olabilir veya altyapıya zerre yatırım yapmayıp akk dir gecekuşudur turbodur diyerek paraları götürmeye çalıştıkları için de. ilk fiber zamanları şehir için 1ms tr içi 3 4 ms ile çıkış alınıyordu. frankfurt gibi merkezlerden 30 40 hatta istanbul taraflarında 20leri gören insanlar varken şimdi 60 70 arası hatta sapıtınca 100+ görüyorsanız gidip de yok modem ayarı yok bilgisayar ayarı diye kendinizi yormayın. bu işlerin düzeni ve rekabeti çok olmadığı için çekiliyor bu rezillikler. twitter ın youtube un yasaklandığı ülkede ISP lere sözleşmelerinde latency gibi maddeleri ekleyip stabilite zorunluluğu getirmeleri hayal. şu wi fi konusu da ayrı rezalet bu arada. şuanki teknolojilerde normalde neredeyse hiç fark olmaması lazım kablosuz ile ethernet . ama öyle ucuz kalitesiz ürünler kullanılıyor ki bazı modemler daha yan odada kayıp yaşıyor. hukuk, sağlık, eğitim sistemi nasıl işliyor sa teknolojik durumlarda öyle olacak bu ülkede. yarın gelir pingler düzelir kimse de şuanki durumu sorgulamaz ve herhangi bir yaptırım uygulanmaz.




  • son 2 gündür bende sorun yok arkadaşların bilgisine. bakalım tekrardan nüksedecek mi sorun yoksa kökten çözüldü mü göreceğiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.