Şimdi Ara

Turuncuelma sitesinden alışveriş yapan varmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
5.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Siteden aeg87494 camasir makinesi almayı düşünüyoruz. Forumda alisveris yapan varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba; Tesadüf olsa gerek ,epey araştırma yaptıktan sonra aeg87494 veya elektrolux 1286 almaya karar versemde AEG nin fiyat konusunda 1.599.tl nin altında ürün bulamadım,Turuncuelmanın G.Gidiyor sitesindeki ürünün 1.599 tl cardfinans 6 taksit+100tl parapuan vermesi ,ürünü saat 12:00 den önce siparişte kargoya vermesi ,firmanın birçok sitede olumlu puan alması beni ikna etti.
    Siparişi öğleden sonra verdim,ertesi gün kargoya verildi,24 saat içerisinde sürat kargo tarafından kutusu ve koruma poşetlerinde herhangi zedelenme olmadan elime ulaştı,Ancak kargo şirketi kuralları itibariyle 30kg üzeri ürünleri taşımadıklarını söylediler..sitenin önünde teslim aldım. 2 gün önce gelen ürünün kutularını yetkili servise açtırım kurduktan sonra ilk yıkamamızıda yapmış olduk..

     Turuncuelma sitesinden alışveriş yapan varmi?


    Sayın candoğan bey diğer arkadaşların yaptıgı olumlu yorumlar bu makina konusunda ikna etti beni,ürün orjinal alman üretimi oldugunu servisteki arkaşlar söyledi,ön panel neyazıkki türkçe değil bilginiz olsun
     Turuncuelma sitesinden alışveriş yapan varmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master1 -- 14 Eylül 2014; 13:29:37 >




  • master1 M kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz için teşekkür ediyorum. Sayenizde biz de siparis geçtik.bir gün içinde kargoya vermişler. Yolda görünüyor. Umarim kusursuz gelir ve kullaniriz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul37 İ kullanıcısına yanıt
    Biraz geç olacak ama firmayı geçen yaşadığım rezillikle tanıdım sizden sonra firmayı kullanacaklar için önemli olabilir;

    Arkadaşlar firmaya eğer ki ürünü beğenmeyip geri iade etmek isterseniz 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade alırız demelerine karşın almıyor. Ki biz ürünümüzü sitelerinde belirtilen özellikleri taşımamasından ötürü iade etmeye çalıştık. Gerisini siz düşünün. Ayrıca ürünü iade etmek için ücret vermeden 14 gün içinde kargoya verin diye gittigidiyor gibi satış yapılan sitelerde tanıtıyorlar gelen kargoyu kesinlikle teslim almıyorlar birde kargo parası ödüyorsunuz. Ayrıca başka siteleri kullanarak ürünü aldıysanız "ürün tarafımızda değildir ulasmamıstır müşteri tarafındadır firmamızın bilgisi olmadan iade işlemi yapılmamasını rica ederim" tarzında mesaj yazıyorlar ki bu onların kendi cevaplarıdır. 16 gündür bunların rezillikleri ile uğraştığımdan artık sinirden her yere yaptıklarını yazıp böyle karaktersiz insanların piyasada olmaması için elimden geleni yapacağım onun için burada yazıyorum. İsteyen herkesle dediğim gibi yazışmalarından, ürünü kargo yaptığıma dair belgeler dahil herşeyi paylaşırım. Firma yalanı seviyor hayır göndermediler demeyi biliyor paranızla rezil oluyorsunuz birde müşteri odaklı değiller müşteri hizmetlerinde çalışan bir bayan allah eşine sabır versin insanın sinirlerini oynatmada birebir. Bir müşteriyi dolandırdıklarında kara geçtiklerini düşünecek kadar küçük bir işletme mantığına sahipler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.