Bildirim
Youtube Sizde de yavaş mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
bende 50mbps baglantı var 1080p kesıntısız ızlıyorum , mekan kocaeli izmit -
Aynı durum bende de mevcut hocam. İstanbul - Bakırköydeyim. Bağlantı hızım 16 mbit. Her site normal açılıyor.
Youtube felç... -
4 gündür aynı sorun bendede var ilk önce 240p den başlıyor sonra 1080p ye otomatik geçiyor en sonunda bir hata oluştu diye karışıma çıkıyor bazı videolarda otomatik oluyor sonra 360p de kalıyor2 bilgisayarda denedim modemi fabrika ayarlarına getirdim yine aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 13 Eylül 2014; 22:37:15 > -
izlemede sıkıntı yok ama video upload aşırı yavaşladı bendede... 30kb'la falan ul ediyor, normalde 240kb ile ederdi. son günlerde karıştırıyorlar birşeyleri... -
03:17 saatiyle birlikte 1080p hiç takılmadan doluyor, bugün öğle ve akşam 480p dolmuyordu. -
480p nin ustunde sıkıntı var -
Bende sıkıntı yok, 1080p dahil normal (24mbit vdsl).
Cok dandik bir hatta sahip kayınvalidenin evinde de normal (8mbit adsl).
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
03:17 saatiyle birlikte 1080p hiç takılmadan doluyor, bugün öğle ve akşam 480p dolmuyordu.
13:13 saatiyle yine felç oldu, dün gece düzelmiş gibiydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 14 Eylül 2014; 14:25:00 > -
Az önce sıkıntı yok demiştim ama su an var :) filtre miltre bir şeylerle oynuyorlar demek ki. VPN ile denemek lazım. Genel olarak bir ağırlık var tüm web sitelerinde. Hiz testi normal bu arada.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç sene oldu öğrenemediniz Türkiye'de Youtube'a hızı kısıyorlar 1 mb net varmış gibi giriyorsun.16 mbit net var youtube 720p izlenmiyor ama vpn ile deneyince 10 saniyede bütün video doluyor. -
Almanya VPN seçiyorum 1080p video, 360p'den 5 kat daha hızlı yükleniyor. -
24 mbps hız var, videolar gayet akıcı. -
Yurtdışı çıkışları komple öldü bende. Ayrıca ben edirnede oturuyorum fakat istanbulda gözüküyorum nedne olabilir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 15 Eylül 2014; 14:19:32 > -
Bu normal bir durum türk telekom sürekli ip havuzundaki ipleri farklı illere dağıtıyor bu sebeple yanlış algılanabiliyor.
Ayrıca youtube bende de felç 480p üstü izlenmiyor. -
Arkadaşlar bende de aynı sorun var ama bendeki biraz farklı Chrome ile izlerken pek sorun yok fakat 3-4 haftadır Chrome bir çok sayfayı(özellikle forum donanım haber sitesi)yavaş açtığından Firefox geçtim ve sayfalar hızlı açılıyor. Sanki internet hızım uçmaya başladı. Ama gel gelelim Chrome da sorunsuz video izlediğim Youtube Firefox da en düşük çözünürlükte bile videoları kasarak oynatıyor. Ancak videolar tam dolduğunda kasmadan oynatıyor. Ama tam dolması da uzun sürüyor.
Sorun ne olabilir. -
Az önce Adobe Flash Player'ı Firefox üzerinden güncelledim sorun düzeldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
TTNET 35mbit net var tam hız alıyorum, diğer hiçbir sitede sorun yok. Fakat youtube felç durumda videoları 240p de başlatıyor 720p videolar çok zor yükleniyor. Eskiden 1080p şimdikinin 240p'sinden hızlı yüklenirdi. Sizde bu sorunu yaşıyor musunuz?
Dns kullanııyorsan ondan olabilir bende vardı artık kullanmadığım için kaldırdım. Chrome kullanıyorsanız tüm çerezleri ve verileri temizleyin be ayarlardan tarayıcı ayarlarını sıfırlaryın birde öyle bakın bir video açıp üzerine gelin sağ tık meraklısı için istatistikler yazıyor oradan bakabilirsiniz kaç kbs geldiğine düşükse intermette bir sorun olabilir flash player ı da güncellemeyi deneyebilirsiniz -
Akk 3 mbps ile 720p akıcı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar size tavsiyem adbclok(**** yazdın mı çiziyo anlarsınız artık )https://chrome.google.com/webstore/detail/****-plus/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb?hl=tr ve disconnecthttps://chrome.google.com/webstore/detail/disconnect/jeoacafpbcihiomhlakheieifhpjdfeo eklentilerini kurun reklamlarını vs engelleyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxrell -- 19 Eylül 2014; 7:59:32 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X