Şimdi Ara

Middle-Earth: Shadow of Mordor'un Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
        Monolith Productions'ın geliştirdiği ve Warner Bros Interactive'in dağıtımcığını üstlendiği Middle-Earth: Shadow of Mordor'un çıkışına günler kala, PS4 ve Xbox One aracılığıyla hazırlanan yeni oynanış videosu yayınlandı.

Video da kısa da olsa Gollum'u görüyoruz. Bunun yanı sıra, daha önce oyuna ait görmediğimiz bir oynanış deneyimi de karşımıza çıkıyor.

Middle-Earth: Shadow of Mordor, 30 Eylül'de PC, PS4 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak. Oyunun PS3 ve Xbox 360 sürümü ise 18 Kasım'da çıkış yapacak.

• Bu senenin sessiz sedasız gelen yapımlarından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa cikis Tarihi 2 Kasim.

Karakter cok cirkin .
    Arkasindaki pelerin cok manidar sürekli öyle sallanmasi dogaya aykiri.

ama bal gibi oynarim :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gollum bana 2 ekmek kap gel çabuk

• LOtR oyunlarını bfme1-2 ve the return of the king haricinde hiç sevemedim. Mesela şu war in the north falan.

• ya abi neden bizim karakterimizin böyle saçma sapan doğa üstü güçleri varki hiç anlamıyorum. bu oyun bana göre orta dünyanın atmosmerine uygun bir oyun değil orta dünyanın atmosferine çok uzak kalmış bgaşka bir oyun sanki. gollumu ve bir kaçtane org görmesem başka oyun zaten.

• Gayet iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum. AC ve POP arasında kalan oynanış dinamiğine sahip oyunlara ihtiyaç var bence. Orta Dünya'da geçmeside cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 13 Eylül 2014; 18:47:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanki ilk yayınlanan videoda grafikler daha iyiydi downgrade yemiş sanki.

• zıplama animasyonu mario dan bire bir alınmış, adam tırmanmıyor bildiğin uçuyor. Orta dünyadan ayrı her şeye benzer. yine Lotr isminden kazanmaya çalışmışlar, gerisinde eğlencelik kafalarına göre bir şeyler eklemişler. senaryosu da vasat seviyededir muhtemelen unutulup giden Lotr oyunlarından biri daha.

• Tırmanma animasyonlarını uçma animasyonları ile değiştirmişler sanırım İlk video ile birlikte daha fazla umutluydum bu oyundan şu anda hiç bir beklentim kalmadı, oynanış dinamikleri ve grafikleri hiç hoşuma gitmedi gerçekten. Yine de sırf Orta Dünya atmosferi için denenebilir.
  • Her ne kadar büyük beklentim olmasa da bir potansiyeli var oyunun. Kendini tekrar etmez ise iyi bir iş ortaya çıkabilir.

• Filmin ana karakterleriyle oynamadıktan sonra napalım gollum mollumu.Bi ROTK bide BFME(o da biraz)filmi yansıtıyordu bu da dahil diğer oyunlar tırt.

• Disney in star wars serisini katletmesi gibi warner bros ta lotr serisini katlediyor.!!!

• BSC MISAFIRI 2

karakter çok çirkin ne demek yav bügün ne giysemmi oynuyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.