Şimdi Ara

Canon MX 925 vs. Brother Dcp-j105

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki yazıcıda vatanda benzer fiyatlarda, daha ucuz yollu bisey düşünüyordum tank takmak için ama bu kolay dolan kartuşlar daha çok ilgimi çekti. Tank sistemine nazaran daha sağlıklı çalışıyor gibi göründü. Özellikle brotherin büyük boy dolabilen kartuşları gerçekten güzel görünüyor. İkisini de özellik olarak karşılaştırdım. Canon biraz daha özellikli dupleks tarama ve dupleks kopyalama yapabiliyor ama kartuşları daha küçük galiba daha az mürekkep alıyor. Tank sistemini taktırdığım yere sordum canonların dolan kartuşlara daha iyi uyum sağladığını brotherin parçalarının daha pahalı olduğunu söyledi. Öğretmenim aylık 800 ile 1000 arası çıktı alıyorum. Kolay dolan kartuşlarda bu iki yazıcı da sorunsuz çalışıyor mu? Sizce hangisini tercih etmeliyim? Dolan kartuşlu başka bir yazıcı tavsiyeniz varsa açığım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulas87 -- 13 Eylül 2014; 14:49:17 >



  • ben de aynı ikilemde kaldım siz ne karar verdiniz ? @ulas87
  • sg888 kullanıcısına yanıt
    Hala almadıysanız, ben tercihimi brotherdan yana kullandım. Ancak aldığım mürekkep galiba çok kalitesizdi, kuruma yaptı. Önceki yazıcım canondu, onda mürekkeple ilgili bir sorun yaşamadım. Mürekkep seçimi yazıcı seçiminden bence daha önemli. Brother yazıcı şu an servise gitmeyi bekliyor bilginize.
  • Hort olacak ama bende brother j200 modeli ile canon mx 925 arasinda kaldim. Brother'in dolan kartuslari daha kolay gibi. Canonkiler biraz daha uğraştıriyor gibi gorunuyor. Kararsiz kaldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.