Şimdi Ara

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
31
Favori
18.406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • güvenilirse tamamdır yeni bir antivirüs almam büyük ihtimalle. diğer dediğinizi anlamadım. diğer keyden kastınız neydi? ilk verdiğiniz keylerle 2015 e kadar oldu. sonra verdiğiniz keylerden birini yaptım sonra. 2018 e kadar oldu. dikkat ettim ürün adında şöyle bir yazı var: ''avg internet security 2015(tam, 145000 koltuk)'' ibaresi vardı. sanırım oem lisans olarak 145000 adet lisanslama yapılabileceğini gösteriyor. yanılıyorda olabilirim. doğrumu acaba? neyse. güvenilirse sorun yok. sizde bu avg internet security 15 oem lisansı kullanıyorsunuz sanırım.

    cevaplarınız için çok ama çok teşekkür ederim.
  • 2015 ve 2018 lisanslarini kastediyorum. Ben av yazılımı kullanmıyorum. Deneme amaçlı 1-2 gün kullanırım sonra silerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antivirüs kullanmıyorsunuz o zaman. peki. çok teşekkürler cevaplarınız için. saygılar.
  • AVG IS bana yeterli,,26 şubat 2018 e kadar lisanslandı,bu güzel desteğiniz için teşekkürler..
  • avgyi kullanacağım. sadece şüphelerimi gidermek istedim. sonuçta güvenlik söz konusuydu. konu için ve cevaplarınız için size çok ama çok teşekkür ederim. saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 20 Eylül 2014; 19:51:41 >
  • Güle güle kullanın, bir sonraki kanpayalarda görüşmek üzere
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CanERYVZ

    Key sıkıntı çıkaran arkadaşlar kurulumu tamamen kaldırın ve verdiğim keyler ile yine kurulum aşamasında girerek kurulum yapın.


    8MEH-RF22Z-ANGGS-QDWMR-2VRAJ-BEMBR-ACED

    8MEH-RK82S-PWO92-C33BA-Q3DXE-GEMBR-ACED

    8MEH-R6633-YP39H-YCNSR-HF4CU-EEMBR-ACED

    8MEH-R6FE9-FWO64-T84MR-OO26S-7EMBR-ACED

    8MEH-R3VBQ-DC433-3FPOA-YCV6V-NEMBR-ACED


    eyvallah 2018 şubata kadar lisans verdi
  • fazladan lisansı olan varsa özelden gönderebilir mi? İhtiyacım var.
  • Hykr0 kullanıcısına yanıt
    Bunlardan birini kullanabilirsin sorun olmaz.

    8MEH-RF22Z-ANGGS-QDWMR-2VRAJ-BEMBR-ACED

    8MEH-RK82S-PWO92-C33BA-Q3DXE-GEMBR-ACED

    8MEH-R6633-YP39H-YCNSR-HF4CU-EEMBR-ACED

    8MEH-R6FE9-FWO64-T84MR-OO26S-7EMBR-ACED

    8MEH-R3VBQ-DC433-3FPOA-YCV6V-NEMBR-ACED
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CanERYVZ

    Bunlardan birini kullanabilirsin sorun olmaz.

    8MEH-RF22Z-ANGGS-QDWMR-2VRAJ-BEMBR-ACED

    8MEH-RK82S-PWO92-C33BA-Q3DXE-GEMBR-ACED

    8MEH-R6633-YP39H-YCNSR-HF4CU-EEMBR-ACED

    8MEH-R6FE9-FWO64-T84MR-OO26S-7EMBR-ACED

    8MEH-R3VBQ-DC433-3FPOA-YCV6V-NEMBR-ACED

    eline sağlık hocam hemen alıyorum 1 tanesini
  • Ben 14 ü kaldırmadan direk bunu yükledim, eskisinin lisansı olduğu gibi devam ediyor, pc başlayınca da 14 artık başlamıyor, 15 onun yerini almış durumda şuan, ayarlamalar hepsi aynı duruyor, hiçbir özelliğini kaybetmedim çok iyi oldu bu
  • Merhabalar,
    Yeni aldığım win 8.1 bilgisayarda mcafee internet security'nin 30 günlük deneme sürüm var. Benim için ne önerirsiniz? Bunu kullanmaya devam mı edeyim, yoksa farklı bir av yazılımı mı yükleyeyim. Cevap verirseniz sevinirim.
  • Pis@gor kullanıcısına yanıt
    W8.1 için AV yazılımına gerek olduğunu düşünmüyorum. Benim için ne önerirsiniz demişsiniz ama ne için kullanacağınızı bilmiyorum. Online alışveriş yapmıyorsanız IS ye pek gerek yok açıkçası, defender bile iş görüyor. IS istiyorum derseniz konudaki AVG yi yükleyebilirsiniz. Sonradan paylaştığım keylerden birini kullanarak kurulum aşamasında aktive edebilirsiniz. Yüklü olan Mcafee yi aşağıda paylaşacağım kaldırma aracı ile kaldırırsanız herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Mcafee bazen kaldırıldığı halde güvenlik yönetimi tarafından algılanmaya devam ediyor bunu önlemek için kaldırıcı kullanın.


    http://download.mcafee.com/products/licensed/cust_support_patches/MCPR.exe (Yönetici Olarak Çalıştırın)




  • Cok teşekkür ederim. Online alışveriş yapıyorum. O zaman aksam avg'yi yükleyeyim. Ellerinize saglık.
    Saygılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PAYLAşım için teşekkürler
    avast ve advanced system care i silip avgi yi kurdum. malware olarak da lisans süresi dolmuş bir iobit malware var. onuda silip malwarebytes yüklemek istiyorum. free sürümü işimizi görür mü acaba ?

    iobit ürünleri pc yi yorduğu için hepsinin kaldırmayı düşünüyorum.
  • ogrenci16 O kullanıcısına yanıt
    Malwarebytes kurmanı tavsiye etmem açılışı çok geciktirir. AVG anti-malware özelliği sunuyor zaten.
    Yinede kurmak istiyorum derseniz pro sürümü için key atabilirim. (PM olarak)
  • Ihtiyacim vardi tamda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle selamlar,

    daha önce avg internet security 2015 ile ilgili konu açmıştınız. bir konuda bilgilendirme yapmak istedim. konu şu ki: kullandığım avg internet security 2015 sanırım web tarayıcısı üzerinden koruma yapmıyor. özelliğin ismide link scanner. avgnin sitesinde bu özellik için mozilla explorer yada chrome gerekli olduğuna dair bir yazı var(sistem özellikleri bölümünde link scanner kullanabilmek için tarayıcılarla ilgili kısımda). ben bu tarayıcıları kullanıyorum. ama bu özellik kullanılmıyor sanırım.

    şöyle söyleyeyim: avast free antivirüsle bir sitede virüs olduğunda uyarıyordu ama avg is 2015 de bu yok sanırım. ayrıca adobe reader yüklerken bir program yükleme önerisi vardı. McAfee Security Scan Plus programın adı. ve mevcut antivirüs programlarını etkilemez. sadece kontrol ediyor. buradanda yükleyip programı çalıştırdım. mevcut diğer özellikler koruma için var olarak gösterildı. ama web koruma özelliği bulunamadı dedi. bende daha emin oldum açıkcası. bir ekleme daha yapayım, avg programında yardım(help) bölümünde şu yazı vardı:

    Sörf Kalkanı özelliğini etkinleştir LinkScanner Sörf Kalkanı özelliğini tamamen açar/kapatır.

    ''LinkScanner Sörf Kalkanı Facebook veya MySpace profilinizden gönderilen mesajlardaki tüm bağlantıları kontrol ederek hem siz hem de arkadaşlarınız için sosyal ağlarda güvenlik sağlar. Burada, alıcıları bağlantıların güvenli olduğu konusunda bilgilendiren kısa bir onay metni ekleyebilirsiniz.''

    bu yazıda da anlaşılan o ki sadece facebook myspace kullanılırsa link scanner devreye giriyor. bu avg web tarayıcı üzerinden koruma yapmıyormu? yazı biraz uzun oldu kusura bakmayın.

    umarım sizi rahatsız etmiyorumdur. cevabınız için çok teşekkürler.




  • Web koruma kalkanı var. Google, bing, duckduckgo vs. benzeri bir arama motoru ile arama yapınca tüm sonuçların üzerinde yeşil sarı veya kırmızı simge çıkıyor site zararlı içerik barındırıyorsa uyarı verir ve açmak için izin ister. Muhtrmelen sizde kurulumda sıkıntı çıkmıştır. Eklentiler kısmında eklentinin yüklü ve her modda aktif olması gerek. Site kısıtı yoktur o örnekleme facebook tarzı ağlarda son dönemlerde çıkan adınızın geçtiği virüsleri engeller amaçlı bir reklam sadece, satışı artırmak için yapılan bir şey.


    Edit : Google görsellerde avg linkscanner olarak aratın ne demek istediğimi daha rahat anlarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 30 Eylül 2014; 1:02:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün internet kesildi o yüzden cevap yazamadım. program ekle kaldırdan avg değiştir yaptım orada toolbarı yükledim. hepsinide işaretledim. yükledim. toolbar yüklendi sanirım dedğiniz özellikler toolbardan geliyor. bunu yüklemek gerekiyor sanırım. yüklememe sebebinide söyleyeyim kurulum sırasında. daha önce bir arkadaş konuda toolbarla ilgili bir şeyler yazmıştı. bende yüklemek istememiştim. ama şimdi yüklü. yüklü ama toolbarın üstünde güvenli yazısı var siteler için. arama sonuçlarında avgnin arama motorundan giriyorum sonuçlarda yeşil kırmızı gibi işaretler yok yanında. avg onarımda yaptım program ekle kaldırdan gene çıkmadı. avgnin sitesine gireyim dedim. orada sorun var sanırım sadece free sayfasına girdi. bundan dolayımı çıkmadı işaretler? sizce toolbar kurmama rağmen neden çıkmadı işaretler? eklenti yüklü onuda söyleyeyim. avg safeguard toolbar olarak geçiyor eklenti ismi olarak.

    edit: az önce internette araştırdım linkscanner free olarak tamindirden yüklenebilir. olmazsa oradan yükleyip deneyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 30 Eylül 2014; 11:15:07 >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.