Şimdi Ara

'iPhone 6 Plus'a olan ilgi rekor düzeyde, stok sıkıntısı yaşanıyor' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
3
Favori
12.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yalan arkadaşlar hepsi yalan

  • Adamlar işi biliyor
  • Her yeni modelde böyle haberler servis ediyolar.
  • apple ne üretse satar dünyada kendini zengin göstermeye çalışan instagramda orda burda hava kasan beyni kıt bi nesil yetişiyor haliyle bide amerikada ucuz bizim ülkede millet 1300 liraya canından oluyor orda 200-300 dolara iphone alıyor normaldir

  • Sırf Medcezir'de Çağatayın, Serenay'ın elinde Zamzung var diye koşarak gidip Zamzung alan ergen kitlesi varken kimse Apple kullananlara laf etmesin. Tabi bir de bunun uluslararası versiyonu var o da; oscar töreninde sırf Zamzung'la selfie çekildi diye yine depar atarak Zamzung alan, Zamzung alınca kendini Brat Pit sanan yabancı ergen bir kitle vardır.

    Son olarak şöyle süsleyim yazımı, aslında bu bir soru olsun Zamzung kullananlara; neden telefon yerine hıyar gönderilen adam Zamzung siparişi vermek istemiş acaba? Çok akıllı veya teknolojinin kitabını yazdığı için mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o degilde tr de plus mu fazla satacak acaba normali mi merak konusu
  • Ya arkadas, Kendi gönlünden geçenleri editor olarak yazmak nedir, Fan oldugunu yazidan anlamayalim, Mumkunse yorum yapma haberi türkçeye cevir ,
    Hani Sar Orani? Bilgi yazmiyor hiçbiryerde, Eski ürünlerde bile gsmarena'dan bu bilgiye erisebiliyoruz, Apple'in nerdeyse Tüm telefonlarinin Sar orani 1.x seviyelerinde, Alacak arkadaslar araba parasini bir telefona verecekler ve nerdeyse en yüksek sar oranina maruz kalacaklar, (Tüketiciyi gerçekten düsünüyorlar tebrikler Apple :))

    Batarya 12 Gün standbye diyor, Sen buna bir editor olarak inaniyorsan veya Az çok bu islerden anlayan birisi inaniyorsa, Yakinda telefonda Ben apple'dan ariyoryum diyen 900 lü numarlardan aranildigindada kredi kartinida verirsin,

    Saygilar,

  • gözünüzü seviyim, her türlü şaçmalayın, her türlü laf söyleyin ama amerika fiyatları demeyin.komik duruma düşmenizi geçtim, gerizekali durumuna düşüyorsunuz...
    neymiş 100$mış, 200$mış... 200$'a alıp getirilebiliyorsa her iphone çıktığında neden forumlarda boy boy ülkelere göre iphone fiyatları diye konular açılıp en ucuzu 1400-1500 lira düzeyince gözüküyor? yapıştırıyım 200$, hatta getirebilen varsa 150-200$ benden olsun, getirin bana 400$a iphone... bana batum yakın olduğu için alacak olsam oradan alırdım, 1500liranın altında çok zor.
  • Biraz borsaya yönelik haber gibi.
  • Adam bmw aliyor; kumas koltuk, duz vites, xenon far yok ama tam donanimli renaultdan iki kat fazla para oduyor. Bu isler biraz etiket, biraz da kalite algisi ile ilgili. Sen samsung alirsin telefon satildiktan sonra yuzune bakan olmaz ama apple store'da telefonun en ufak arizasi icin degisim yapilir. 3 gb ramin olur ama telefonun plastik olur, adam 1 gb ram koyuyor ama sahiden de şık telefon yapiyor. Tasarim icin elestiri cok yalniz teknoloji marketlere dustugunde herkes begenicektir. Premium algi boyle olusuyor iste.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gösteriş savaşı başladı demek..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vires

    Adam bmw aliyor; kumas koltuk, duz vites, xenon far yok ama tam donanimli renaultdan iki kat fazla para oduyor. Bu isler biraz etiket, biraz da kalite algisi ile ilgili. Sen samsung alirsin telefon satildiktan sonra yuzune bakan olmaz ama apple store'da telefonun en ufak arizasi icin degisim yapilir. 3 gb ramin olur ama telefonun plastik olur, adam 1 gb ram koyuyor ama sahiden de şık telefon yapiyor. Tasarim icin elestiri cok yalniz teknoloji marketlere dustugunde herkes begenicektir. Premium algi boyle olusuyor iste.

    yemin ediyorum mesajiniza %100 katiliyorum.

    bunu herkes bilmesine ragmen bos bos konusuyorsunuz.
  • Hahahahaha :) ya bırak bu işleri ayfon hep aynı terane yok stok sıkıntısı yaşıyoruz yok bilmemne ekranı büyüttün kakalicaksın yine ios diyorsun çok akıcı diyorsunda bir nexus 4 veya 5tede aynı akıcılık var ve daha özgürsün hemde daha ucuza :D birde 18.. mah pil koyuyorsun hala önceleri gerçekten akıcılığına hayrandım ama artık o dönemler geçti daha yenilikçi birşeyler yapması gerek yoksa işi zor.

  • Ya cidden ne kadar cahil teknoloji anlayissizlari var:)) hele dandroid ciler yokmu. Appledaki ozelliklerle kendilerinkini ayni saniyor. E tabi coluk cocuktada dandroid var ne bilsin. NFC yillardir var ama ilk defa iphone la bircok buyuk global narkayla senkronuze calisip kredi karti gibi kullanilacak. Cahil sonucta kendindeki nfc yi ayni saniyor. Buyuk ekran kendinde de var ama ne bilsin en canli renkler, en iyi dokunma tepkimesi iphone da var, ya da ne bilsin kendindeki 6267383728277 mp kamerq iphone 4le ayni kalitede cekiyor ve bu yazilim demek! Ne bilsin?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0ptimistSoul


    quote:

    Orijinalden alıntı: alp0007

    iPhone 6 Plus 128 GB dan 2 adet alırsam

    3 249 TL x 2 = 6 498 TL eder

    Soru şu 'ENAYİ MİYİM'

    Sıkıntı şurda 2 tane üzerinden hesaplamada ve o zaman sorunun cevabi gayet açık oluyor :) Tercih meselesi yani gereksiz yorumlar yapmanin anlami yok. Bugatti Veyron 2.6m$ aracın 2 koltuğu var ve spor araba. Diğer taraftan bmw nin de spor arabasi var ama Bugatti kadar pahali değil. Bugatti alan adam enayi mi olmuş oluyor?? İkisi de aynı trafikte sürüyor ikisi de trafik yoğun olduğunda aynı yolda bekliyor :) :)
    Maddi durumu iyi/yüksek olan için 3200 müş 5500 müş etkilemez herkes bütçesine göre hareket etmeli ve ona göre davranmalı. Bende isterdim iphone uygun fiyat olsun alalim ama yapacak bir şey yok. Alan kisilere de enayi gözü ile bakmakta anlamsız. Amerikada stoklar tükenir abi normaldir orada TR'ye göre daha uygun hele ki kontratli fiyati.

    Ben mecbur alırsam iki tane alacam. İstersem 50 tane de alırım, param var.

    Senin anlamadığın bu cihazın bu paraya deyip deymediği konusunda şüphem olduğu. Çünkü daha iyi cihaz bekliyordum (özelikle fotoğraf çekme, sd kart desteği süprizi, daha iyi pil vs.) Note 2 den buna geçmek benim için enayilik gibi geliyor. Belkide ben değil bunu sorgulamayanlar enayidir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ygal


    quote:

    Orijinalden alıntı: th3_majestik

    Ciddi olarak soruyorum, neden apple, f/p meselesi değil

    Hocam bunla ilgili de 2 gun once mi ne yorum yapmistim ben zaten urunu Turkiye'den almiyorum bu yuzden fiyat konusunda acik konusmak gerekirse cok olumsuz bakamiyorum. Zaten Turkiye'den alacak olsam tercihim suan LG olur. Samsung, Sony ve alakasiz diger firmalar yine olmaz. Ne oldugu belirsiz markalardansa iyi kotu LG'ye siginmayi yeglerim. Samsung ve Sony ise benim olculerimde basarisizlar.

    Ama ote yandan baktigimda yine de elimdeki sartlari zorlayip Turkiye'de de iPhone almayi oncelik edinirm. Niye derseniz; bir kere artik Apple Store resmen Turkiye'de var. Apple urunlerinin arkasindaki durusu, musteri memnuniyeti, servisi.. bunlarin hicbirini dunyada ikinci olarak iyi sunabilen bir firma yok. Apple tek bu konuda. Ben 3 yildir 4s kullaniyorum ve memnunum aldigim ilk gunden beri. Atiyorum simdi bu telefonu 3 yil once Turkyie'de almis olsam cihaza verecegim para 2350 lira diyelim. Kullandigim cihaz ilk iki yilda tamami kullanci hatalarindan kaynakli sorunlar yasadi. Garantis ibitmeden sene basinda Apple Store'ya goturum ve telefonu sorgusuz sualsiz 30 saniyede yenilettim. Ayni hizmet artik Turkiye'de de var. Simdi bir telefona 2000 kusur para veriyoruz evet ama aldigimiz karsiligin bedeli yok. En muhim olan sey budur. Gidip 1000 lira 1500 lira neyse baska markaya para verecegim ve sorunlar yasadigimda garantiydi servisti bir suru bas agrisi ile ugrasacagim. Turkiye'de de garanti prosudurlerinin nasil isledigini biliyoruz.. Degistireceklerse bile en az 2-3 hafta suruyor. O yuzden Turkiye'de de olsam imkanlarimi zorlar iPhone almayi tercih ederim. Her sey fiyat degil. Urunu a lmadan urunun gelecegini bilebiliyoruz Apple'da. 4 yil yazilimsal destek, belirli bir fiyat politikasi ve ikinciel piyasasi, kusursuz garanti ve musteri hizmetleri servisi.. Musteri olarak daha ne isteyebilirim ki?

    Bugun 2 yillik ve hatta belki de son model bazi Android telefonlari GTA: San Andreas gibi mobil oyunlari kaldiramiyor adam akilli. Benim 3 yillik cihazim tik demeden oyunu oynatiyor. Asil soru bence bu kadar seye ragmen hala nasil insanlar baska urunlere yonelebiliyor? 3 yilda iki telefon almak mi? 3 yilda kafanizda soru isareti olmadan bir telefon kullanmak mi?

    evet katılıyorum size 3 kuruş fazla veririm kafam rahat olsun...


    yıllar once buyuk ekranlar yeni çıktığında bir sürü para verip samsung omnia almıştım...6 ay sonra şarj problemi oluştu..kullanıcı hatası deyip faturayı bana yıktılar...




  • Isteyen istediğini alsın efendim. Neden birbirinize laf atıyorsunuz yok yere anlamıyorum :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alp0007

    quote:

    Orijinalden alıntı: 0ptimistSoul


    quote:

    Orijinalden alıntı: alp0007

    iPhone 6 Plus 128 GB dan 2 adet alırsam

    3 249 TL x 2 = 6 498 TL eder

    Soru şu 'ENAYİ MİYİM'

    Sıkıntı şurda 2 tane üzerinden hesaplamada ve o zaman sorunun cevabi gayet açık oluyor :) Tercih meselesi yani gereksiz yorumlar yapmanin anlami yok. Bugatti Veyron 2.6m$ aracın 2 koltuğu var ve spor araba. Diğer taraftan bmw nin de spor arabasi var ama Bugatti kadar pahali değil. Bugatti alan adam enayi mi olmuş oluyor?? İkisi de aynı trafikte sürüyor ikisi de trafik yoğun olduğunda aynı yolda bekliyor :) :)
    Maddi durumu iyi/yüksek olan için 3200 müş 5500 müş etkilemez herkes bütçesine göre hareket etmeli ve ona göre davranmalı. Bende isterdim iphone uygun fiyat olsun alalim ama yapacak bir şey yok. Alan kisilere de enayi gözü ile bakmakta anlamsız. Amerikada stoklar tükenir abi normaldir orada TR'ye göre daha uygun hele ki kontratli fiyati.

    Ben mecbur alırsam iki tane alacam. İstersem 50 tane de alırım, param var.

    Senin anlamadığın bu cihazın bu paraya deyip deymediği konusunda şüphem olduğu. Çünkü daha iyi cihaz bekliyordum (özelikle fotoğraf çekme, sd kart desteği süprizi, daha iyi pil vs.) Note 2 den buna geçmek benim için enayilik gibi geliyor. Belkide ben değil bunu sorgulamayanlar enayidir.

    Ya da belki paran var ama hala teknolojinin t sini bilmiyosun. Note 2 ile iphone 6yi gec 5i bile karsilastiran trknolojiden cok uzak ve bilgisi olmayandir acik ve net.,,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lg g3 mus, sonz z bilmemneymis bunlarin kullanici uzerinde farkindaligi da kalmadi artik. Hadi biz forumdan falan takip ediyoruz kac kisi bu modelleri takip edebilir ki ozellikle kadin musteriler uzerinde hicbir etkisi yok maddi durumu elveriyorsa onlar dogrudan iphone'a yoneliyor. Otomatik olarak dunyanin yarisini kaybettin zaten, kalani da samsung alir. Diger firmalarin yuzde 3-5 payla gezmesi normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arizaeren


    quote:

    Orijinalden alıntı: alp0007

    quote:

    Orijinalden alıntı: 0ptimistSoul


    quote:

    Orijinalden alıntı: alp0007

    iPhone 6 Plus 128 GB dan 2 adet alırsam

    3 249 TL x 2 = 6 498 TL eder

    Soru şu 'ENAYİ MİYİM'

    Sıkıntı şurda 2 tane üzerinden hesaplamada ve o zaman sorunun cevabi gayet açık oluyor :) Tercih meselesi yani gereksiz yorumlar yapmanin anlami yok. Bugatti Veyron 2.6m$ aracın 2 koltuğu var ve spor araba. Diğer taraftan bmw nin de spor arabasi var ama Bugatti kadar pahali değil. Bugatti alan adam enayi mi olmuş oluyor?? İkisi de aynı trafikte sürüyor ikisi de trafik yoğun olduğunda aynı yolda bekliyor :) :)
    Maddi durumu iyi/yüksek olan için 3200 müş 5500 müş etkilemez herkes bütçesine göre hareket etmeli ve ona göre davranmalı. Bende isterdim iphone uygun fiyat olsun alalim ama yapacak bir şey yok. Alan kisilere de enayi gözü ile bakmakta anlamsız. Amerikada stoklar tükenir abi normaldir orada TR'ye göre daha uygun hele ki kontratli fiyati.

    Ben mecbur alırsam iki tane alacam. İstersem 50 tane de alırım, param var.

    Senin anlamadığın bu cihazın bu paraya deyip deymediği konusunda şüphem olduğu. Çünkü daha iyi cihaz bekliyordum (özelikle fotoğraf çekme, sd kart desteği süprizi, daha iyi pil vs.) Note 2 den buna geçmek benim için enayilik gibi geliyor. Belkide ben değil bunu sorgulamayanlar enayidir.

    Ya da belki paran var ama hala teknolojinin t sini bilmiyosun. Note 2 ile iphone 6yi gec 5i bile karsilastiran trknolojiden cok uzak ve bilgisi olmayandir acik ve net.,,

    Belki haklısın teknolojiden çok anlamıyorum. Note2yi pek sevmiyorum, değiştirmek istiyorum. Sen teknolojiden çok anlıyorsan, bu cihazla Note2de yapamayacağım neyi yapacağımı söyle, beni ikna edersen iPHONE Plus alacam, söz.




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.