Şimdi Ara

'iPhone 6 Plus'a olan ilgi rekor düzeyde, stok sıkıntısı yaşanıyor' (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
3
Favori
12.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O berbat pile rağmen hala satıyor. Pil rezalet.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydinozsoy


    quote:

    Orijinalden alıntı: donanimmami

    quote:

    Orijinalden alıntı: infom@n

    Benim telefonum Samsung Galaxy Note 2 (N7100)
    Kıvrımlı cevaplar hiç haz vermiyor Androidle çocuk gibi oynayabilirsin ama hala uygulama izinlerine müdahale hakkın yok. Yani siz sadece arayüzle oynuyorsunuz mutlu oluyorsunuz

    Android Root bilirmisin ne demek? Şimdi bana 3 senede bir çıkan Jailbreakden bahsedeceksin Gerek yok cirpinmaya dostum android = özgürlük bunu benden iyi biliyorsun. Ha bide 4s zamaninda cikmis note2 ile kiyaslama ayiptir al bi s5 sonra cevap yaz.Ben bi miuzigi cihaza indiremediktrn sonra ne yapayim oyle telefonu. Ios =Pc bağlantısı.

    Kulaktan dolma seylere inanmayın. iPhone kullanıcıların çoğu iTools, tongbu kullanır. Ben şahsım adına 2 yıldır iTunes kullanmıyorum. Herseyimi sürükle, bırak yöntemi ile cihazıma atabiliyorum.

    Neden pc ye ihtiyac duyayim akilli telefonum olduktan sonra? Neden direkt download edemiyim bi sarkiyi direk cihaza? Pc den neden yardim almam gerek? 2500 tl verdigim cihazla? Ben iphonenin kaliteli oldugunu herzaman savunurum ama tek tasarim olarak beni iten sey kapali sistem olmasi 2 saniye senden geç yapayim ama pc olmadan yapayim. Ya tabiki bu konu uzar gider Herkezin kendi dusuncesi Kardesim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hani siyaset için "ceketini koysa seçilir" lafı vardır ya, bu da aynı hesap; beygire Apple logosu yapıştırsa yarış atı fiyatına satarlar. Adamlar güven veren, müşterisini mağdur etmeyen yenilikçi olmasada sektörün yeniliğini tam anlamıyla kullandırtan bir politika ortaya koydular ve bir kültür oluşturdular. Param olsa ben de iphone alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eurowision

    quote:

    Orijinalden alıntı: conrado

    quote:

    Orijinalden alıntı: seyma1972

    taze boka çok sinek konar kardeş :)

    konu özet ve kilit

    her iphone konusunda varsınız maşallah. Beğenmiyorsanız neden iphone konularından çıkmıyorsunuz? Her ne kadar iphone ve ios mükemmel bir ikili olamasada android ve diğer tüm sözde akıllı cihazlardan kat be kat daha iyi. Türkçe Siri'de gelecek iOS8.1 ile birlikte siz ondan sonra görürsünüz o elinizdeki akıllı sandığınız, salak telefonları. Ben iPhone 4S kullanıyorum ve benim kullandığım telefon içinde gelecek bu yenilikler. iPhone 4S çıkalı kaç sene oldu ama hala destek harika. Sizin kullandığınız Sony 5-6 ay bilemedin 1 sene sonra desteği keser sağdan soldan custom rom arasınız artık o salak symbian vari telefonlarınıza.

    ben 15 saniyede müzik atarsan sen 15 dakka itunes kullanım rehberiyle uğraşırsın

    iphone nokia yoluna gireli çok oldu

    sizde yakında anlarsınız

    bende de var 4s hanıma verdim,ios7 geldi takılma başladı

    bana iphone desteği anlatmayın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: W.Amadeus

    Koskoca firmanin hic mi satis beklentileri/tahminleri yok da her yeni modelde stok sorunu yasaniyor?
    Hatirliyorum her modelde, "rekor onsiparis alindi, teslim bilmem kac haftalari bulabilir" diye bir suru haber yapiliyor.

    Baska bir firmanin yeni modelinde boyle bir stok sorunu duyan var mi?

    Android'in ne mal olduğunu öğrenince satışlar apple a doğru kayıyor ve kaymaya da devam edecek. Cahil insanımız çok olduğu için Apple a çok pahalı deyip samsunga 2 bin tl para verip 2 yılı çıkaramayanlar var. Apple 4 yılı çıkarırken aynı zamanda güncelleme sözü de veriyor. Ayrıca geçen sene İphone 5C/5S aynı zaman diliminde 60 milyon adet satılmıştı. İphone 6/6+ 80 milyondan bahsediliyor. Ve Apple telefonları tanıtıma 1 ay kala üretmeye başlıyor ve İphone lar robotlar tarafından üretiliyor. Yani anlayacağın kolay değil bir anda o kadar ürün çıkarmak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DubSteq

    quote:

    Orijinalden alıntı: VlknFX

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka

    Apple ci arkadaslar ekran buyumesini ONEMLI GELISMELER olarak niteleyip zaten normal boyut 5 inch olan android kullanicilarina ANLAMAMAKla itam ediyorlar. Komik, komik otesi hemde.

    Allah CC fakiri once essegini kaybettirip sonra buldurarak sevindirirmis.
    E haliyle fakir de esegi bulunca onun icin buyuk bir gelisme oluyor tum hafta ona sevinir. Buyuk ekran olayida ayni sey benim gozumde :)

    Ben sevindim ilk defa bir iphone alıcam imac kullanıcısıyım apple'ın zaten yazılımda dünyanın bir numaralı firması olduğunu düşünüyorum. Bunu uzun zaman pc toplayan bunun için çok zaman ve para harcayan biri olarak 10 yıl kullandıktan sonra apple imac almaya karar verdim ve bir daha asla win tabanlı bir bilgisayar almam hatta kafamı çevirip bakmam bile. iphone a gelince ekranı çok küçük diye almıyordum ve nihayet ekran büyüdü gerisi umrumda değil tasarımı kamerası zaten bir fotoğrafçı olarak telefonun kamerası beni çekmiyor ama ios 8 büyüleyici o geçişleri hızı ve nihayet ios kullana bileceğim belki androidde şansızlığım samsung kullanmak ama çok sıkıldım görünüşünden android stok arayüzünden herşeyinden ve yine apple diğerlerinden ayıran bir yanı apple watch için yeni bir sistem yapmaları diğerlerinin yaptığı gibi ordan burdan yamalı bohça misali değil tüm cihazlarla uyum içinde çalışan ama gerçekten çalışan bir sistem :) uzun lafın kısası eşşek hiç kaybolmadı zaten benim için çok değerliydi

    Uzun zamandır pc toplayan ve bunun için çok para harcayan biriysen ya oyuncusundur yada workstatio ihtiyacın vardır. Zaten workstation bilgisayarı istiyorsan da Apple alman gerektiğini 10 senede öğrenmen ayrı bir olay. Apple iş yazılımları üzerine uzman bir firma evet ama ilerisinin olmadığını söyleyebilirim. İos8 büyüleyici geçiş hızı felan derken fazla uçma pilin 6 saatte bitince hızdan eser kalmaz. Android hızlı değil diyorsunuz ama bugün 4.4kitkat Nexus 5 yağ gibi akıyor. Apple'a hakedilen değeri verilmiyor diye düşünüyorum.Bu değeri veremiyenler ise şuan ki Apple yönetimidir. İnovasyon adına hiç birşey göremez olduk artık.Maliyeti az telefonuda fahiş fiyattan satmalarıda kullanıcıyı düşünmediklerini gösteriyor. Ama adamlar marka değerini çok iyi kullanıyorlar. FullHD ekranı RetinaHD diyerek ben buldum havasında millete inovasyon diye yediriyor. Apple'ın eski güzel zamanlarına dönmesi gerek İphone 3GS ve iphone 4 zamanlarına.

    İphone 3gs ve İphone 4 çıktığı zamanlarda piyasada doğru düzgün akıllı telefon yoktu. Ve Apple devrim yaptı böylece. Şu an itibariyle piyasanın en üstünde iphone var. Pahalı diyosunuz ama adamlar hakkını veriyolar. Her ne kadar İphone 6 hayal kırıklığına sebep oldu dense de şu ana kadar en çok satılan iphone olcak. Applle in kalitesi ortada ve devam ediyor. Apple 6 nın üzerine bieşy koymadan 6S i çıkartsa yine satılır. Çünkü İphone bu, plastik değil, android değil, donması kasması yok, stabil, kağıt üstünde milleti kandırmıyo...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: moffaka

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rambo_FT


    quote:

    Orijinalden alıntı: blizzard3

    akıllı telefonlar ultra hd ye geçti apple full hd telefon yaptık of diyor ve hala 8 megapixel ve bizim kameramız daha iyi diyolar neymiş içinde bizim lensimiz ben yedimmi yemedim ha 64 bit işlemci grafik birimi iyi olabilir ama kamera ve ekranı bana yutturamaz 2 k ekranlı 16 megapixel g3 varken fiyatıda yarı yarı farkediyoken bana iphone almak için bir neden söleyemessiniz

    Bu konuda haklısın. iPhone piyasayı geride takip ettiği halde nasıl bu kadar satıyor anlayamıyorum. Sadece geriden değil ayrıca pahalida satıyor. Insan eski teknolojileri güncel teknolojiden pahalıya satarsa alıcı bulur mu? iPhone buluyor ne yazık ki?

    Öncelikle android yada ios kavgası yaptığımı sanmayın lütfen ikisinide kullanıyorum ve kullanıcı deneyimimi yazayım.. Aslında arkadaş kısmen haklı ama tamamen değil (rakamlar yanıltıyor), şuan androidli bir telefon kullanmaktayım ve 13mp kamerası var bir önceki telefonum 8mp iphone 4 arada büyük bir fark var değilmi? fakat pc başında fotoğrafları izlediğimde 8mp kamera ile daha güzel çekimler yapmışım ayrıca ön kamera için aynı durum söz konusu. yazılımda da bu böyle LG'nin değil androidin problemleri yüzünden sisteminiz zırt pırt hata verecek.

    Kardeşim iphone 5 kullanıyor ve arkadaşım G3 kullanıyor böylece ikisini de deneme şansı buldum.. tabi 5 çıkalı uzun süre oluyor G3 ise bir o kadar yeni öyle ki içindeki işlemci iphone 5 den yeni.. bu durumda iphone5 güçsüz kalmalı değil mi?.. Fakat öyle olmadı ikiside hızlı bir şekilde çalıştı (arada kullanıcıyı rahatsız etmeyecek kadar ufak hız farkları olabilir).. Fakat arada bir fark var iphone 5 minimum 2 sene daha yazılımsal olarak destek görecek fakat LG firması G3 kullanan müşterilerini enayi yerine koyacak..

    İphone 5 ikinci elde 2 yaşında iken 1000-1100 lira bandında satılacak o yaşında da çatır çatır ilk günkü gibi çalışacak, G3 ise 2 yaşındayken 300-400 lira edecek "satacağıma babaanneme vereyim daha iyi" denecek.. (hiç olmaz demeyin evde galaxy 2 takoz olarak beklemekte)

    -------

    bu kısmı size değil tüm foruma yazmak istiyorum.. Donanımhaber kullanıcıları muhtemelen Türkiye'nin teknoloji konusunda en bilgili kişileridir.. Aynı zamanda ekran kartı gibi donanımların tavsiyesinde bir kullanıcı size danışmak üzere konu açtığında "sene 2014 hala ekran kartının GB sine bakan var hayret bir şey bit önemli, soğutucu önemli bilmem ne önemli yaz yaz bıktık" diyen sizler bir anda cigabaytçı megapikselci oluyorsunuz ya.. Hiç inandırıcılığı kalmıyor. lütfen biraz kullanıp konuşun hiç denemediğiniz RAM i DDR3 ve 1600mhz üzeri ise ve fiyatı uygunsa tavsiye edin fakat bu komplike bir durum rakamlara bakarak değil deneyimleyerek tavsiye edebilirsiniz.


    not: Son olarak hiç bir güç bana 3000 liraya telefon aldıramaz ben sadece fikirlerimi yazdım. İphone alanlara "ENAYİ" diyen arkadaş.. onlar enayi değil kendi kararlarını veriyorlar ama sen terbiyesizsin orası bir gerçek.

    Ağzına sağlık kardeşim. Halen sayılara takılıp da yok iphone geriden geliyo yok iphone un özellikleri kötü diyenler var. General mobile discoveryi elite in özellikleri ilk çıktığında hiçbir telefonda yoktu. 3gb ram, 16mp arka 8mp ön kamera, 3.2ghz . Ama gel gör ki henüz discovery elite kullanan tek bir kişi dahi görmedim. Nokia Lumia nın 43 mp lik karmerası olan özellikleri de gayet iyi (kağıt üstünde) telefonu var (lumia 1020). Fakat satışları samsungun tozuna yetişemiyor. KISACASI: ANLAYIN ARTIK BİR TELEFONUN KALİTESİNİN SAYILARLA ÖLÇÜLEMEYECEĞİNİ.




  • blizzard3 kullanıcısına yanıt
    bu kadar fanboy olmayın. sağlığa zararlı

    1- 2014 yılında hala megapixel üzerinden kamera kalitesi yorumu yapanları görmek insanı üzüyor. megapixel sadece foto boyutudur, kalitesi değil, anlayın şunu artık. 8mp ideal foto boyutudur. bundan sonra yapılması gereken kamera lensini geliştirmek.

    2- 2k ekran gözün ayırt edemediği bir gereksizliktir. önünüzde duran bilgisayar monitörü 1080p iken telefonda 1080p'yi beğenmemek saçmalamanın daniskası. 5 inç bir telefona full hd, hatta hd bile yeterli.

    3- fanboy olucam diye yalan söylemeyin. resmi g3 fiyatı 2000tl, iphone 6 ise 2300 tl. nerde yarı yarıya fark var? matematik dersi sanırım 2 falandı?

    not: htc one kullanıyorum. yani ayfoncu değilim.
  • Android adam olmaz abi birakin 2k ekrani 3gb rami. Adamlar ayni donanimla kac seri cikardilar hepside peynir ekmek gibi satiliyor. Androidmis pehh

  • quote:

    Orijinalden alıntı: arizaeren


    quote:

    Orijinalden alıntı: Duvan.35

    Millet cahil yahu hala yok 3gb ram yapsa diyenimi ararsin yok ekrani 2k bile degil diyenimi
    Kamerasi 8mp mis nasil bi ezik ve cahil bunlar hepsi drolidci bunlarin ya
    Siz cekemeyip anten takacaginiza..
    forumdaki (g3,note3,z2) dandik drolid telefonlarin kullanici ana konularina bi goz gezdirin bakalim millet sikayetten yikiliyo yok isiniyor yok pili gitmiyor yok su gecmez dediler gecirdiler yok 6-7sorun var ama 4.6.5surumde duzelicek yazik size ya
    Ipod touch ile yazilmistir

    Ehueheu bi de sey var "516272818 serisi hatasizmis hocam benimki 37272928 ekran kaymasi var sizinki kac olu piksel var mi?"

    Süpersiniz hocam
    Tam da Sony'nin tarifi oldu, sağolsunlar kasa açıklığı sorunu olmayan Z2 yok gibi bir şey. Benimkinde arka kapağın bir bölgesi içe göçüyor bastırınca, lensi ortalanmış değil, su geçiriyor, beyaz telefonumun çerçeveleri renk değiştirdi kendiliğinden, artık sarı gri çerçeveli telefonum var. Bir telefonu üretemiyorsan üretene kadar satmayacaksın arkadaş, milleti enayi yerine koyarsan millet de senin ürününü almaz.
    Retina iPad mini zamanında millet sadece gri tonlarda olan image retention'a bayağı takılmıştı. Cihazlarını peynir ekmek gibi değiştirdiler, adamın teki 7 başka birisi 5 iPad değiştirdi. Üstelik bu kadar görünmeyen bir sorundan. Cihazı Ocaktan beri kullanıyorum gri ekrandaki retention ile test ederkenki zamanı dışında hiç karşılaşmadım. Ama Z2'nin problemleri, Note 3'ün Touchwiz'i yedi bitirdi beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sıkı bir androidciyim.hic ios ve iphone kullanmadim.ama bu ip6 yi gercekten cok begendim.epey dusundum ios kullanabilirmiyim diye ama rom atmadan root yapmadan duramam.ios dan cekinmesem kesinlikle alirdimmm

  • =)

  • yillarca iphone kullandim iphone 5 en son almistim sonrada note 3 aldim meraktan



    iphone ile androidphone farki;



    safari ile bir siteye girdiginizde telefonunuza otomatik bir download olayi olmuyor.



    ayrica pespese siteler acilip durmuyor



    web sitelerindeki pop uplari saymiyorum androidde bas belasi bir durum



    androidde ram sisiyor ne kadar uygulamalarin hepsini kapatsakta siskinlik gaz yapiyor gecmiyor rami bosalt desekte pek bisey inmiyor gitticek sisiyor telefonu acip kapatmak zorunda kaliyoruz



    iphoneda uygulamalari kapatmasakta yavaslama olmuyor ram sisti diye donma kasilma olmuyor



    iphone fiyatlari ciktiktan 3 ay sonra dusmuyor



    androidde yariya dusuyor ilk 6 ayda yani almanyada boyle goruyorum



    iphone email uygulamasi daha stabil daha kullanisli



    androidde itunes derdi yok ama bir cok androidphoneda ses kalitesi berbat iphone cok daha iyi



    iphone kolay kolay virallerden etkilenmiyor



    android windowsuda gecti viral yazilim konusunda



    androidphonelara verilen destek berbat note 3 um son guncellemeden once sarji cok iyi gidiyordu donma kasilma nadirdi simdi ise sat beni diyor.



    zaten guncelleme cikiyor bakiyorsun cikan guncelleme senin telefonuna gelmesi 3 ay suruyor cikan guncellemede telefona arti birsey katmiyor yavaslatip eskitiyor telefonu



    androidde resim cekmek zevkli

    uygulama indirmek kullanmak zevkli apk crak olayi guzel kisaca hirsizlik



    androidde windows kadar ozgur pcye bagli yasamak yok



    iphoneda itunesla yasamak berbat



    yuklemek istedigin resimleri atmak zor

    muzik yuklemek zor yillarca kullandigim halde hala daha sorun yasiyorum cocuklarimin iphone nuna muzik yuklerken



    iphone pcden video yuklemek iskence geliyor



    cekilen resimlerde andoidphonelara gore cok cansiz renklerde kaliyor



    androidphonela tvyi yada diger herseyi kumanda etmek zevkli videolari araci cihaz olmadan telefondan tvye aktarip izlemek sharing yapmak zevkli



    android ucu acik bir kaynak isteyen istedigini yapabilir



    ios herkesin her istedigini yapmasina olanak vermiyor applestore neyse telefonda o



    jailbreak yapma zahmeti yok



    kisaca her iki cihazinda buyuk arti ve eksileri bulunmakta bunlar bence pazarlama taktigidir



    para kazanma taktigi



    bence telefonda full hd cozunurluk ve quad hd cozunurluk olayi fazlaca abarti 47 inch tv full hd ekranken telefonda full hd dahi abarti geliyor her insanin gozu o cozunurluk ve netligi algilayamaz tv de bluray izlerken gercekten kaliteli bir goruntu var ama bunu 5.7 inch telefonda ben pek algilamiyorum normal bir netlikte benim icin



    iphone musteri hizmetleri var androidde mediamarktami gorevliye anlatiyorsun alip gonderiyor telefonu gelmesi suruyor



    applestoreda gittigimde 15 dakkada degistirip yenisini vermislerdi telefonsuz kalmamistim kameraya toz kacmisti hemen degistiler



    androidde bahaneler daha neler neler kim sorumlu anlayamiyorum



    isteyen android alsin isteyen iphone aman biri birinden ustun degil bence oyle ikiside ayni taktikle sunuluyor piyasaya nasil daha fazla para kazansak





  • ilk_ze İ kullanıcısına yanıt
    Abi öyleyse hiç alınmaz ben o kadarda bilmiyordum. Wimdowsta kendi kendine sekme açmadan illallah ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yillarca iphone kullandim iphone 5 en son almistim sonrada note 3 aldim meraktan



    iphone ile androidphone farki;



    safari ile bir siteye girdiginizde telefonunuza otomatik bir download olayi olmuyor.



    ayrica pespese siteler acilip durmuyor



    web sitelerindeki pop uplari saymiyorum androidde bas belasi bir durum



    androidde ram sisiyor ne kadar uygulamalarin hepsini kapatsakta siskinlik gaz yapiyor gecmiyor rami bosalt desekte pek bisey inmiyor gitticek sisiyor telefonu acip kapatmak zorunda kaliyoruz



    iphoneda uygulamalari kapatmasakta yavaslama olmuyor ram sisti diye donma kasilma olmuyor



    iphone fiyatlari ciktiktan 3 ay sonra dusmuyor



    androidde yariya dusuyor ilk 6 ayda yani almanyada boyle goruyorum



    iphone email uygulamasi daha stabil daha kullanisli



    androidde itunes derdi yok ama bir cok androidphoneda ses kalitesi berbat iphone cok daha iyi



    iphone kolay kolay virallerden etkilenmiyor



    android windowsuda gecti viral yazilim konusunda



    androidphonelara verilen destek berbat note 3 um son guncellemeden once sarji cok iyi gidiyordu donma kasilma nadirdi simdi ise sat beni diyor.



    zaten guncelleme cikiyor bakiyorsun cikan guncelleme senin telefonuna gelmesi 3 ay suruyor cikan guncellemede telefona arti birsey katmiyor yavaslatip eskitiyor telefonu



    androidde resim cekmek zevkli

    uygulama indirmek kullanmak zevkli apk crak olayi guzel kisaca hirsizlik



    androidde windows kadar ozgur pcye bagli yasamak yok



    iphoneda itunesla yasamak berbat



    yuklemek istedigin resimleri atmak zor

    muzik yuklemek zor yillarca kullandigim halde hala daha sorun yasiyorum cocuklarimin iphone nuna muzik yuklerken



    iphone pcden video yuklemek iskence geliyor



    cekilen resimlerde andoidphonelara gore cok cansiz renklerde kaliyor



    androidphonela tvyi yada diger herseyi kumanda etmek zevkli videolari araci cihaz olmadan telefondan tvye aktarip izlemek sharing yapmak zevkli



    android ucu acik bir kaynak isteyen istedigini yapabilir



    ios herkesin her istedigini yapmasina olanak vermiyor applestore neyse telefonda o



    jailbreak yapma zahmeti yok



    kisaca her iki cihazinda buyuk arti ve eksileri bulunmakta bunlar bence pazarlama taktigidir



    para kazanma taktigi



    bence telefonda full hd cozunurluk ve quad hd cozunurluk olayi fazlaca abarti 47 inch tv full hd ekranken telefonda full hd dahi abarti geliyor her insanin gozu o cozunurluk ve netligi algilayamaz tv de bluray izlerken gercekten kaliteli bir goruntu var ama bunu 5.7 inch telefonda ben pek algilamiyorum normal bir netlikte benim icin



    iphone musteri hizmetleri var androidde mediamarktami gorevliye anlatiyorsun alip gonderiyor telefonu gelmesi suruyor



    applestoreda gittigimde 15 dakkada degistirip yenisini vermislerdi telefonsuz kalmamistim kameraya toz kacmisti hemen degistiler



    androidde bahaneler daha neler neler kim sorumlu anlayamiyorum



    isteyen android alsin isteyen iphone aman biri birinden ustun degil bence oyle ikiside ayni taktikle sunuluyor piyasaya nasil daha fazla para kazansak





  • yillarca iphone kullandim iphone 5 en son almistim sonrada note 3 aldim meraktan



    iphone ile androidphone farki;



    safari ile bir siteye girdiginizde telefonunuza otomatik bir download olayi olmuyor.



    ayrica pespese siteler acilip durmuyor



    web sitelerindeki pop uplari saymiyorum androidde bas belasi bir durum



    androidde ram sisiyor ne kadar uygulamalarin hepsini kapatsakta siskinlik gaz yapiyor gecmiyor rami bosalt desekte pek bisey inmiyor gitticek sisiyor telefonu acip kapatmak zorunda kaliyoruz



    iphoneda uygulamalari kapatmasakta yavaslama olmuyor ram sisti diye donma kasilma olmuyor



    iphone fiyatlari ciktiktan 3 ay sonra dusmuyor



    androidde yariya dusuyor ilk 6 ayda yani almanyada boyle goruyorum



    iphone email uygulamasi daha stabil daha kullanisli



    androidde itunes derdi yok ama bir cok androidphoneda ses kalitesi berbat iphone cok daha iyi



    iphone kolay kolay virallerden etkilenmiyor



    android windowsuda gecti viral yazilim konusunda



    androidphonelara verilen destek berbat note 3 um son guncellemeden once sarji cok iyi gidiyordu donma kasilma nadirdi simdi ise sat beni diyor.



    zaten guncelleme cikiyor bakiyorsun cikan guncelleme senin telefonuna gelmesi 3 ay suruyor cikan guncellemede telefona arti birsey katmiyor yavaslatip eskitiyor telefonu



    androidde resim cekmek zevkli

    uygulama indirmek kullanmak zevkli apk crak olayi guzel kisaca hirsizlik



    androidde windows kadar ozgur pcye bagli yasamak yok



    iphoneda itunesla yasamak berbat



    yuklemek istedigin resimleri atmak zor

    muzik yuklemek zor yillarca kullandigim halde hala daha sorun yasiyorum cocuklarimin iphone nuna muzik yuklerken



    iphone pcden video yuklemek iskence geliyor



    cekilen resimlerde andoidphonelara gore cok cansiz renklerde kaliyor



    androidphonela tvyi yada diger herseyi kumanda etmek zevkli videolari araci cihaz olmadan telefondan tvye aktarip izlemek sharing yapmak zevkli



    android ucu acik bir kaynak isteyen istedigini yapabilir



    ios herkesin her istedigini yapmasina olanak vermiyor applestore neyse telefonda o



    jailbreak yapma zahmeti yok



    kisaca her iki cihazinda buyuk arti ve eksileri bulunmakta bunlar bence pazarlama taktigidir



    para kazanma taktigi



    bence telefonda full hd cozunurluk ve quad hd cozunurluk olayi fazlaca abarti 47 inch tv full hd ekranken telefonda full hd dahi abarti geliyor her insanin gozu o cozunurluk ve netligi algilayamaz tv de bluray izlerken gercekten kaliteli bir goruntu var ama bunu 5.7 inch telefonda ben pek algilamiyorum normal bir netlikte benim icin



    iphone musteri hizmetleri var androidde mediamarktami gorevliye anlatiyorsun alip gonderiyor telefonu gelmesi suruyor



    applestoreda gittigimde 15 dakkada degistirip yenisini vermislerdi telefonsuz kalmamistim kameraya toz kacmisti hemen degistiler



    androidde bahaneler daha neler neler kim sorumlu anlayamiyorum



    isteyen android alsin isteyen iphone aman biri birinden ustun degil bence oyle ikiside ayni taktikle sunuluyor piyasaya nasil daha fazla para kazansak





  • iphone 6 ne ki ekranı yan yatabiliyomuş onun yaptığını 200 liralık android tabletlerde yapıyo neymiş iphone 6 sağlığa önem veriyomuş adım sayma özelliği ve barometre koyunca sağlık uygulaması yapmışlar türkiye de bile herkes oooo nfc ile ödeme bir devrim diyolar onu nexus 4 te yapıyodu ve adb dışında bir yerde kullanılmıyo neyi ile övünüyosunuz.tutturmuşlar stabillik ben hiç bir android amiral gemisinin takıldığını görmedim alt seviyelerde donma kasma oluyo ama adı üstünde alt seviye sonuçta iphone a alt seviye parası verip üst seviye hizmet almıyorsunuz android de yok 5sn ye de açılan rehbermiş yok öyle bişey şehir efsanesinden başka birşey değil böyle düşününenler ya giriş seviyesi android telefon yada ilk android telefou falan kullanıp bu sonuca varmışlardır apple ın resmen gb satıp kar elde etmeye çalışmasıda cabası
  • quote:

    Orijinalden alıntı: battalgazi137

    iphone 6 ne ki ekranı yan yatabiliyomuş onun yaptığını 200 liralık android tabletlerde yapıyo neymiş iphone 6 sağlığa önem veriyomuş adım sayma özelliği ve barometre koyunca sağlık uygulaması yapmışlar türkiye de bile herkes oooo nfc ile ödeme bir devrim diyolar onu nexus 4 te yapıyodu ve adb dışında bir yerde kullanılmıyo neyi ile övünüyosunuz.tutturmuşlar stabillik ben hiç bir android amiral gemisinin takıldığını görmedim alt seviyelerde donma kasma oluyo ama adı üstünde alt seviye sonuçta iphone a alt seviye parası verip üst seviye hizmet almıyorsunuz android de yok 5sn ye de açılan rehbermiş yok öyle bişey şehir efsanesinden başka birşey değil böyle düşününenler ya giriş seviyesi android telefon yada ilk android telefou falan kullanıp bu sonuca varmışlardır apple ın resmen gb satıp kar elde etmeye çalışmasıda cabası

    La hadi saadet zinciri seni




  • quote:

    Orijinalden alıntı: revision

    bu kadar fanboy olmayın. sağlığa zararlı

    1- 2014 yılında hala megapixel üzerinden kamera kalitesi yorumu yapanları görmek insanı üzüyor. megapixel sadece foto boyutudur, kalitesi değil, anlayın şunu artık. 8mp ideal foto boyutudur. bundan sonra yapılması gereken kamera lensini geliştirmek.

    2- 2k ekran gözün ayırt edemediği bir gereksizliktir. önünüzde duran bilgisayar monitörü 1080p iken telefonda 1080p'yi beğenmemek saçmalamanın daniskası. 5 inç bir telefona full hd, hatta hd bile yeterli.

    3- fanboy olucam diye yalan söylemeyin. resmi g3 fiyatı 2000tl, iphone 6 ise 2300 tl. nerde yarı yarıya fark var? matematik dersi sanırım 2 falandı?

    not: htc one kullanıyorum. yani ayfoncu değilim.

    iphone fanboyu olmandan belli senin yazdıkların teknolojinin zerresinden anlamanayan bir insanın yazdıgı seyler kardesim profesyonel fotograf makinalarında nede 20 megapixellere kadar cıkıyor ozaman gereksiz
    4k tvler neden var insan gozu goremiyorsa hiç akıl yokmu dostum sende




  • quote:

    Orijinalden alıntı: blizzard3

    quote:

    Orijinalden alıntı: revision

    bu kadar fanboy olmayın. sağlığa zararlı

    1- 2014 yılında hala megapixel üzerinden kamera kalitesi yorumu yapanları görmek insanı üzüyor. megapixel sadece foto boyutudur, kalitesi değil, anlayın şunu artık. 8mp ideal foto boyutudur. bundan sonra yapılması gereken kamera lensini geliştirmek.

    2- 2k ekran gözün ayırt edemediği bir gereksizliktir. önünüzde duran bilgisayar monitörü 1080p iken telefonda 1080p'yi beğenmemek saçmalamanın daniskası. 5 inç bir telefona full hd, hatta hd bile yeterli.

    3- fanboy olucam diye yalan söylemeyin. resmi g3 fiyatı 2000tl, iphone 6 ise 2300 tl. nerde yarı yarıya fark var? matematik dersi sanırım 2 falandı?

    not: htc one kullanıyorum. yani ayfoncu değilim.

    iphone fanboyu olmandan belli senin yazdıkların teknolojinin zerresinden anlamanayan bir insanın yazdıgı seyler kardesim profesyonel fotograf makinalarında nede 20 megapixellere kadar cıkıyor ozaman gereksiz
    4k tvler neden var insan gozu goremiyorsa hiç akıl yokmu dostum sende

    asıl senin anlamadığın apaçık. bir cep telefonu ekranı ve kamerası ile profesyönel kamera ve tv kıyaslıyorsun valla pes.sen g3 ün ekranına baktığın zaman pixel mi sayıyon? 2k film mi izliyon? 20mp profesyönel bi kameranın lens boyutu ile Z2 nin ki aynı mı? aynı resmi mi çekiyolar? gündelik kullanımda bir cep telefonundan bekleyeceğin en önemli şey batarya.




  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.