Şimdi Ara

Avea Prime BOMBA ! 3000 DK + 3000 SMS + 4GB Hepsi 37,50 LİRA ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
6
Favori
17.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pttcell faturalı olduğum için avea tarifesi oluyormuş bu kampanyalardan yararlanamıyormusum 10 yılı aşkın avea kullanıyorum ama artık kullanmam avea lı olduğumdan dolayı kendi operatörümün kampanyalarından faydalanamıyorum vodafone kampanyalarını takip ediyorum artık ilk güzel kampanyasında geçecem benim için net önem li 6 gb lık tarifesi kampanya lı olsun direk vodafone A geçiş yapacam artık sinirimi bozdu bu olay nedense

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kademe ücreti data ve kademe ücreti data /önceki dönem nedir 2 aydır 4.07tl tahsil ediliyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet bittiyse 250 mb/5tl ye yükleniyor hatta bu olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gefe16

    İnternet bittiyse 250 mb/5tl ye yükleniyor hatta bu olabilir.

    evet anlıyorum ancak bu paketten bir kez aldım bir de geçen aydan devir diyor geçen aykini zaten önceki faturada ödemiştim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 ay kaldı taahütün bitmesine. Taahhüt bittiğinde 45 tl den devam edicez dimi? Birde aylık size kaç para geliyor fatura. Benim son 5 fatura tutarları bu şekilde.

     Avea Prime BOMBA !  3000 DK + 3000 SMS + 4GB Hepsi 37,50 LİRA !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 8 Temmuz 2015; 2:21:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARNT

    Arkadaşlar 2 ay kaldı taahütün bitmesine. Taahhüt bittiğinde 45 tl den devam edicez dimi? Birde aylık size kaç para geliyor fatura. Benim son 5 fatura tutarları bu şekilde.

     Avea Prime BOMBA !  3000 DK + 3000 SMS + 4GB Hepsi 37,50 LİRA !


    benimde aynı faturalarım yeni hat alarak geçmiştim ayrıca benimde 2 ay kaldı 12 ayın dolmasına bende merak ediyorum acaba arayacaklarmı indirim falan için yada 2 ay sonra ne gelecek normali ne bakalım




  • [simage]
     Avea Prime BOMBA !  3000 DK + 3000 SMS + 4GB Hepsi 37,50 LİRA !
    [simage]


    Ayarim yok:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Predatör. -- 8 Temmuz 2015; 23:30:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam ben arıcaklarmı acaba taahhüt için diye merak ediyorum. Bayi de taahüt bitince 45 tl den devam edicek demişlerdi. Taahhütsüz 45 tl devam edicekse taahütle bir indirim yaprlarmı acaba yada 45 tl taahütlü fiyatmıdır bilemiyorum. Bir sormak lazım mh ye. İnşallah ararlar ve indirim teklif ederler.
  • walla ya 37.5 demıslerdı hıc o tutarda gelen faturam olmadı belkı 3-5 kere oyle odemısım dır ama gerı kalan aylarda bırseyler eklendı fılan falan . benımde tahut bıtıo bakalım fıyat ne oluck
  • Arkadaşlar bu tarifede heralde daha taahhüt bitmeden taahütü uzatan benim :) Ayın 10 unda Turkcelle taşıcam bir ceza ödeyecekmiyim diye prime mh lerini aramıştım. Bugün mh aradı beni ve neden taşıcaksınız dedi. Bende çekmediğini Turkcell de iyi bir tarife bulduğumu söyledim. Bana taahhüt bitiminde 45 TL olacağını ve bunada yüzde 25 indirim yapabileceğini söyledi. Bende kabul ettim. Aylık 34 TL karşılığı yeniledim taahütü. Keşke dedim 30 tl yapın şunu düz deseydim diye bir düşündüm ama 34 tl de iyi böyle bir tarife için. Benim durum bundan ibaret.
  • BEnimde son 35 gün 37,5 la basladım fatura sımdı 39-40 arasında gelıp gıdıyor.ındırım verırlerde kalırım
  • benımde 39-40 arası gıdıo gelıo , ayrıcalıkları kullanıorum guzel oluo ısparkta ayda 5 kere idi 2 kereye ındırdıler o kotu oldu .
  • tahüt bitmesine son 30 gün kaldı bakalım ne teklif yapacaklar , teklif alan varmı arkadaslar .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sevenhillli

    tahüt bitmesine son 30 gün kaldı bakalım ne teklif yapacaklar , teklif alan varmı arkadaslar .

    62 gunum kaldi arayan yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demin aradım tahüt bitiminde tahüt alırsak 45 tl kullanacksınız diyor , dedim klasik daha iyi dedim dk fazla sizde dedi dedim dk kullanmıyorum vb vb vb şeyler taüt bitminde msj gelick belki bir daha indirim alabilirsiniz diyor .

    biz hoşgeldin miniden açtığımız için başka tarifiye indirimli geçemiyoruz arkadaslar , madem 45 tl dedim o zaman gidip geleyim 49tl olan yaz tarifesini kullanıyım dedim siz bilirsiniz diyor . ay sonu bakalım ne oluck
  • evet bende şimdi konuştum 24 eylülde bitiyormuş benimki arayan soran olmadı ben aradım eğer bir 12 ay daha istersem 45 tl yok istemezsem 51 tl olacakmış bundan sonra umarım ararlarda kalın gibi uzatalaım derler de bende indirim isterim he birde unuttum eğer 12 ayda istemessem ve 51 tl olduktan sonra taahhüt veremezmişim tekrar öyle kalırmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huduhudu -- 12 Ağustos 2015; 20:44:02 >
  • Arayan hâlâ yok . 45 den devam mı taahhütlü beyler bayanlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewt 45 hocam ben baska operatore gidip gelicm 49 tl olan tarife icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar taahhut uzatmam icin aranilmis ve aylik 34 tl ye ok vermistim ama avea nin cekememe problemi yuzunden hattimi turkcelle tasidim. 500 dk hy 1000 sms 4gb turbo internet aylik 49 tl vericem. 15 tl fazla vericem ama hat catir catir her yerde cekiyor. Avea ile olan maceram burada bitti. Sizler iyi fiyat almak istiyorsaniz yukarda yazdigim gibi arayin prime mh lerini ben hattimi tasicam bir ceza odeyecekmiyim diye sorun onlar arayip yuzde 25 indirim veriyor. En azindan bende oyle oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aradım ARNT hocam dedıklerınızı soyledım sebebını sorunca . kaydınızı aldım baska operatore gıdıp basvurursanız ıslemler baslar dedı . Kaydı aldı demesı bu adam hattını tasıyck dıye not aldı sonra gerı donecekler o yuzdn sanırım . ararlarsa bu yaz tarıfısındekı 6 gb olan paketle sıkı pazarlık yapıcz bakalım .
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.