bu bakır plaka dediğiniz kırtasiyelerde satılan bakır levhalardanmı acaba. ayrıca okul için çok basit ve kapılı ledli bir devre yapacağım. ona göre devre çizimi varsa yollayabilirmisiniz
bu bakır plaka dediğiniz kırtasiyelerde satılan bakır levhalardanmı acaba. ayrıca okul için çok basit ve kapılı ledli bir devre yapacağım. ona göre devre çizimi varsa yollayabilirmisiniz
kardeş bilmiyorum kırtasiyede olurmu ama elektronikçilerde kesin vardır.
Meslek lisesine yakın kırtasiyeyse bulabilirsiniz, yoksa elektronikçide.
Düşmanımdır seni kim.Bulursa cana yakın,Annen bile okşasaBenim bağrım kan olur.Dilerim tanrıdan kiSana açık kucaklar1daha kapanmadanKara toprakla dolsun.Kan tükürsün adını,Bensiz anan dudaklar.Sana benim gözümle,Bakan gözler kör olsun
ya aklıma takıldı da meraktan sorayim dedim. şimdi eksik çıkan yerlerin üstünden kalemle geçiyoruz ya. direkt fotokopiyle,kağıtla fln uğraşmasak, direkt levhanın üzerine kalemle çizsek? bana gereken çok küçük ve basit bi devre de...
colapse olur ama bir kere çizdikten sonra yine çiz yine çiz.. Çünkü mutkala boşluklar kalıyor( ne kadar çizersen okadar boşluklar azalır, gerçi fotokopiden çıkardıktan sonra yine üstünden hafif hafif geçmekte fayda var). Ve asite attıktan osnra devre yarım çıkabiliyor.
sergent, yollar yarım çıkabiliyor üstünden permanent kalemle geçersen boşluklar azalıyor. ama asite atmadan önce mutlaka çizmelisin..
ya aklıma takıldı da meraktan sorayim dedim. şimdi eksik çıkan yerlerin üstünden kalemle geçiyoruz ya. direkt fotokopiyle,kağıtla fln uğraşmasak, direkt levhanın üzerine kalemle çizsek? bana gereken çok küçük ve basit bi devre de...
olur arkadaşım alacan bir cd kalemi, sonra dikkatli bir biçimde çiz farketmez.
kardes beyazlıklar zarar etmedi ama baskı devreyi asitten aldıktan sonra tonerleri cıkarmak için 1 saat uğrastım ama guzel oldu değdi.[image][URL=http://img225.imageshack.us/my.php?image=img0169gm8.jpg] [/image]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergeant28 -- 28 Ocak 2007; 15:09:22 >
arkadaşlar toneri normal tinerle de zor çıkarırsınız SELÜLOZİK TİNER kullanın 10 sn de tertemiz olur plaket ben yazıcıyı da aldıktan sonra iice pişirdim bu pcb işini artık hep kalite pcb çıkarıyorum (ayıptır sölemesi taka1864 kadar iyi çıkarttım devreleri yazıcı çok önemli bu iş için bunu unutmayın )