Şimdi Ara

STİCKER/ETİKET BASMAK İÇİN YAZICI ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
20.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle başlıkda bahsettiğim sticker kesinlikle barkod yazıcılarının yazdığı tarz sticker değil. Photoshopda fotoğrafları düzenleyip renkli çıktı alabileceğim bir yazıcı arıyorum. Bilgisayarıma sağa sola yapıştırmak için renkli stickerlar yapmak istiyorum. EPSON L800 fotoğraf yazıcısını önerdiler fotoğraf baskısında mükemmel olduğunu gördüm fakat sticker yaparkende aynı verimi alabilir miyim ? Stickerların boyutu değişken olacak.



  • Güncel
  • Se®can kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Epson L800 fotoğraf basımı için çok uygundur fakat kuşe, etiket, sticker gibi parlak yüzeyli kağıt üzerinde emiciliği az olduğu için mürekkep dağılmasına sebep olabilir. Epson L serisi cihazları kuşe mürekkeplerle kullanarak sorunu çözebilirsiniz.
    Bu tür ortamlarda OCP'nin muadil mürekkepleriyle Canon 5-6 kartuşlu serilerde başarılı sonuçlar alabilirsiniz. OCP mürekkeplerle Canon 7250'de kuşe kağıda bile sorunsuz baskı alabiliyoruz. Canon'un Epson'a göre bariz fiyat avantajı da var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OCP Türkiye -- 12 Eylül 2014; 14:02:14 >
  • OCP Türkiye kullanıcısına yanıt
    Değerli yorum ve öneriniz için teşekkür ederim. EPSON L800 yıllardır arayıpta bulamadığım bir cihaz. Aynı zamanda fotoğrafçılıkda yaptığım için cihaz çok hoşuma gitti. Evimde aynı zamanda aşağıda linkini verdiğim yazıcılarada sahibim. Canon'un Modelini hatırlamadığım için video koydum tabiki benim yazıcı bitmeyen kartuş vs değil normal kartuş kullanıyorum. Aşırı baskı aldığım için max 1 ay gidiyordu kartuşlar. Cihazın fiyatını geçti ödediğim kartuş fiyatı bende kenara attım cihazı. Ayrıca HP lazer yazıcı mevcut onuda iş için kullanıyorum. 2 ürününde linkini verdim. Lazer sadece siyah yazdığı için işimi görmüyor gerçi sticker yazarmı onuda bilmiyorum. Canonda ise mürekkep sorunu yaşıyorum.

    Biraz uzun oldu ama durum bundan ibaret. Fotoğrafçılıkda yaptığım için epson l800 çok cazip geldi. Eğer kaliteli renkli sticker/etiket yazdığından emin olabilirsem cihazı alacağım ve tabiki kağıtları satın alabileceğim bir tedarikcide bulduktan sonra keyfime bakıcam. Basacağım etiketler bilgisayara sağa sola yapıştırmak için olacak renk kalitesi vs oldukça önemli. Siz olsanız ne önerirdiniz bana ? Ya da elinde epson l800 olan bir arkadaş deneme çıktısı alsa benimde içim rahatlasa 1000tl vereceğiz sonuçta az bişey değil


    http://www.youtube.com/watch?v=TMgzHb5cpAY
    http://www.ofix.com/Urunler/00/HP-P1102W-CE658A-Mono-Lazer-Yazici/S50529?ref=gglrss&gclid=Cj0KEQjws8qgBRCLp-aploLbqcQBEiQAm0rD54-Xx4Ikg0PGyKlz1DRA2I67MlUpBU4eFWFLbof6cdoaAqN28P8HAQ

    Dipnot: 3-5 baskı almayacağım ciddi miktarda baskı alacağım. sticker etiket konusunda bu yüzden ortada kalmak istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 12 Eylül 2014; 14:48:02 >




  • Se®can kullanıcısına yanıt
    Canon cihazınız kaç kartuşlu? İki kartuşluysa kuşe mürekkeplerle 5-6 kartuşluysa sadece muadil mürekkepleriyle çözüm bulunabilir.
  • OCP Türkiye kullanıcısına yanıt
    2 kartuşlu
  • Se®can kullanıcısına yanıt
    Canon uyumlu kuşe mürekkep setiyle her türlü parlak kağıda baskı alabilirsiniz
    http://www.sarfet.com/bkp-c-m-y-9132-4x100gr-canon-yazicilar-icin-uyumlu-kuse-murekkep-seti-ocp-ink-set-100gr-500gr-1kg-ocp-canon
  • Se®can kullanıcısına yanıt
    fotoğrafçılıklada uğraşan biri olarak L800 en iyi tercih olacaktır. 10x15 - 12x21 - A4 (21x30) - A3(30x42) ölçülerinde yapışkanlı fotoğraf kağıtları ile başka hiç bir extra mürekkep kullanmanıza gerek kalmadan mükemmel baskılar alabilirsiniz. ancak tabi bu ölçüler standart. Bu ölçüler dışındak ihtiyaçlarınızı standart ölçülerde basıp daha sonra istediğiniz ölçüde kırpmanız icap edebilir. bu sizin için sorun değilse L800 ve yapışkanlı fotoğraf kağıdı kombinasyonundan kesinlikle memnun kalırsınız. hatta L800 yerine canon ip7250'de daha uygun maliyetli bir makine olarak incelenmeye değer. yapışkanlı ve normal fotoğraf kağıdı numunesi talebiniz olursa pm'den ulaşın.
  • erdem baskı malzeme kullanıcısına yanıt
    hocam a4 boyutunda stiker baskı alacağım.

    kaliteli ve sorun yaşamayacağım hangi marka model önerir siniz?

    aklımda 1. samsung 2. hp var.bütçem 750 800 tl.

    tarayıcılı ve wifili bir model bakıyorum.muadil kartuş konusunda sıkıntı yaşamayacağım bir ürün olmalı.

    umarım çok şey istemiyorumdur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.