Şimdi Ara

Kron xc250-rc1000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bursa inegölde yaşiyorum okula gidip gelmek arada da spor ve hafif hız yapmak için bisiklet alacağim ama internetten sipariş etmek gibi bir şansım yok bu yüzden elden almaliyim inegölde de sadece kron bayisi var bu 2 bisiklet arasinda kaldım biri dağ biri yol bisikleti acaba aralarında ne gibi farklar var zaten etraftaki coğu insanda dağ bisikleti var uzun yolda yorar mı kullanım konusunda hangisi daha iyidir gönlüm rc1000 den yana ama arada 300 tl gibide bir fark söz konusu bilgisi olanlar yardimci olabilir mi acaba artıları eksileri nelerdir siz ne tercih edersiniz ?



  • Sezona carraro fln al kron iyi değil kapıda ödeme yaparsın bayidede siparişle getirecek ayni şey int siparis ver kapıda ode

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklet hız yapmak için iyi bir tercih değil. Hız'ı seviyor olabilirsin tamam ama bisiklet'e keyif almak için binilir ulaşım aracı olarak binilir spor için binilir hız için ise aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

    İnternette yok mu var 160 km hız yapan bile var ama o hızlarda nasıl ekipmanın olursa olsun tek hatada diğer tarafa gidersin.İki tekerlekli araçlar hata kabul etmez otomobillerde çok kolay içinden çıkılabilecek durumlarda bisiklet ve motorda şans çok azdır.Yani o kadar yazdım ki bu bisijletle hız işini birkenara bırak diye.

    Seçim konusuna gelirsek inegöl güzel bir yer ve Mtb ile hayli keyif alınabilecek mekanlar vardır pek gezme şansım olmadı.Al Xc150 yi keyfine bak okuluna da gider gelirsin yeri gelince araziye de girersin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #ŞARBAY# -- 12 Eylül 2014; 11:11:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.