Şimdi Ara

iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
41
Favori
93.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Iphone 6 gold telefonuma kılıf bakıyorum,spigen thin fit a serisinde karar kıldım gibi kullanan var mı aranızda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://www.sanalpazar.com/Iphone-6-Icin-Iloome-Ekran-Koruyucu-Bilen-Bilir.__isp40357705
    isteyene hemen gönderebilirim önceden aldım iphone6 mi plus mı alacagıma tama karar veremediğim için hem plus hemde iphone6 ekran koruyucu sipariş etmiştim. plusa karar verince buna gerek kalmadı:)
  • Arkadaşlar iPhone 6 4.7 icin kılıf arıyorum ama düzgün bir sey bulamadım. Uyduruk kılıfları sürekli silmek zorunda kalıyorum terleme Oluyor elimden kayıyor telefon. Kamera çıkıntısını koruyacak şekilde bumper ve ya komple kaplayan kılıf arıyorum. Bütçem 30-35 ₺ şeklinde önerebilirsiniz cok iyi olur.

    Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrdurden

    Arkadaşlar merhaba. iPhone 6 için Power Support Air Jacket Şeffaf olan ile Spigen Ultra Hybrid Crystal Clear karşılaştırırsanız çok sevinirim. Ayrıca kamera yüksekliğini ortadan kaldırıyorlar mı?
    Şimdiden teşekkürler.

    Güncel
  • Bende iphone 6+ için şeffaf plastik olanlardan var telefonu yere düşürdüm köşeleri üzerinde sekti hiç bişey olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu alalı 2 ay olacak neredeyse, almadığım kılıf tarzı kalmadı spigen vs. en sonunda dün çıkarttım koydum kenara kılıfsız kullanıyorum. biz bu telefona o kadar para veriyoruz tasarım vesaire sebebiyle. e bunu kılıfla kullanıp metalin hazzını hissedemeyeceksem ne gereği var? :) o yüzden size de tavsiye ederim arkadaşlar. özenerek kullandıktan sonra zarar gelmeyecektir telefona. kılıf konusunda eyyorlamam bu kadar :)
  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Aldığınız adresi paylaşırmısınız?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, yeni aldığım Iphone 6 telefonum için kılıf ve ekran koruyucu arıyorum. İstediğim kılıf, olabildiğince ince ve şeffaf kaliteli malzemeden olmalı. Telefonda sanki kılıf yokmuş hissi vermeli. Telefonlarımı çok özenli kullanırım. Cebimde telefondan başka anahtar bozuk para gibi şeyler olmaz. Bunun yanında kaliteli dışarıdan belli olmayacak ekran koruyucu da arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Saygılar.
  • Merhabalar,
    iPhone 6 için 3 farklı tarz tasarım kılıflar satıyorum. İlk tarz ince silikon üzerine yapılan tasarımlardır. Eğer şeffaf meraklısıysanız ancak bu düz renk sıkıcı tona tasarım katmak isterseniz tam size göre olduğunu söyleyebilirim. İkincisi klasik kap şeklindedir. Her türlü tasarıma müsait olup çift kat korunumu ve ultra vivid baskısıyla tatmin edici bir verim almanızı sağlar. Üçüncü tasarım tür skin diye tabir ettiğimiz, stickera benzer ancak pvc yapısı sebebiyle yapıştırıldığında iz bırakmayan, kolaylıkla çıkarıp takılabilen ve hacim yapmayan ürünümüzdür. Fotolarda bu üç tasarıma dair örnekleri görebilirsiniz. İsterseniz daha fazla tasarım için linki ziyaret edip fikir alabilirsiniz. Katalogdaki ürünlerimiz 25 tl olup, kendi tasarımlarınızı ise 5 tl farkla yaptırabilirsiniz.
    Saygılarımla


     iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU




  • Piyasada aynılarını 10 tl ye bulabilirsiniz
  • Görüşünüze saygı duyuyorum ancak 10 tlye bulduğunuz kapların baskı kalitesinin de korumasının da ömrünün de bu seviyede olmayacağına garanti veririm. LÜtfen kıyaslarken bu üç öncülü de değerlendirin. Aksi halde 5 tlye de bulabilirsiniz.
    Saygılarımla
  • deriten D kullanıcısına yanıt
    Ürünlerinizi kötülemek istemiyorum ancak 6+ için olanlara baktım çok kaba. Yurt dışında gerçek deri olup çok şık kılıflar var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar spada, klasik silikon ve elago kılıfları kullanmaktayım ama elago gerek kabalığı,gerek cihazı takma çıkarma olaylarındaki zorluğu nedeniyle kafamı kurcalıyor bu aralar, tam koruma sağlıyor orası kesin ama estetikten eser kalmıyor ve aklımda Apple'ın Silikon kılıflarından almak var. Koruması nasıldır, elago kadar olmayacağı kesin ama takması,çıkartması kolay ve hoş duruyor. Sizce o parayı hakediyor mu?
  • Arkadaşlar çin fiyatına iphone 6 slim armor replikası satıyorum. Ürünle ilgili detaylı ilanı aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.

    http://forum.donanimhaber.com/m_103248054/f_//tm.htm#103248054

    Ayrıca telefonu iyi koruyacak ama inceliğini de öldürmeyecek bir kılıf tavsiyenizi bekliyorum.
  • 6 Plusta Spigen ultra hibrit kullanıyordum 2 aydır.çok kaba duruyordu.totu design Şeffaf silikon kılıf aldım .sanki kılıf yok gibi çok Hoşuma gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kisura bakmayin ama bir kilif markasi tutturmussunuz spigende spigen. Telefonu takoz gibi yapmaktan baska hicbir ozellik sunmayan kilif markasidir.yillardir elago serilerini kullandim. Bu seri ile amerikadayken tanistim en fazla rating alan ve satilan kilif markasidir.Hem de o kadar incecik ki kilif varmis gibi degil. Incecik. 3gs, 4s, ve 6 plus da elago slim fit serisini kullandim, sert plastik, oturtmali. 4s o kadar cok dustiu ki bir cizik,koselerde bir ezilme dahi olmadi. 6 plusta kullaniyorum telefonu elle egmeye calisin esnettirmiyor bile. 1.8 mm kalinliki var. bence o takoz spigeni kullanmayin. Yok spigen derseniz keyfiniz bilir. Benim ki bir oneri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar deri kılıf kullanıyorum şu an iphone 6'mda, camda temperli cam da var fakat bir kere düştü cam çatladı ve yaptırdım fakat şu an iyice pimpiriklenmiş durumdayım. Telefon yere düştüğünde direkt olarak yüzeyle camın temasını kesecek şekilde bir bombe görevi görecek kılıf arıyorum. Spigen'inkilere baktım bugün fakat aradığımı bulamadım.
  • kernell kullanıcısına yanıt
    Sizin kullandığınız kılıf hangisi hocam linkini rica etsem paylaşabilir misiniz ? Bende diğer modellerde elago kullandım uzun süre ve anlattığınız şekilde memnun kaldım.

    Ve teliniz ne renk ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engin9103

    Arkadaşlar deri kılıf kullanıyorum şu an iphone 6'mda, camda temperli cam da var fakat bir kere düştü cam çatladı ve yaptırdım fakat şu an iyice pimpiriklenmiş durumdayım. Telefon yere düştüğünde direkt olarak yüzeyle camın temasını kesecek şekilde bir bombe görevi görecek kılıf arıyorum. Spigen'inkilere baktım bugün fakat aradığımı bulamadım.

    Aynen ben de bu özellikte şık dayanıklı bir kılıf arıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.