Şimdi Ara

Dead Rising 3: Apocalypse Edition - Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Capcom'un ünlü zombi temalı aksiyon oyunu Dead Rising serisi yeni bir aşamaya geçiyor. Daha büyük bir şehir, daha çılgın silahlar ve araçlarla Los Perdidos'ta Nick Ramos'un kontrolünü ele alıyoruz. PC için piyasaya çıkan Dead Rising 3: Apocalypse Edition'ın video incelemesiyle karşınızdayız.

• iyi olmuş zaten xbox one incelemesini yapmamıştınız

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İnceleme için teşekkürler. Normalde zaten video oynatıcı sıkıntılıydı fakat şu sıralar hiç açılmıyor açılsa da 4.veya 5. saniyelerde takılıyor. Her videoda htmlde olmuyor. En azından bu oynatıcıyla devam edecekse de şu takılma açmama sorunu çözerseniz seviniriz. Bu şekilde izleyemeyen çok kişi var.

• oyun güzelde bu optimizasyon ve kontroller kötü

• Sondaki silah neydi öyle ya :D güzel inceleme abi AKK doldu artık diğer aya
  • Oyunu oynuyorum grafiksel olarak problem yaşamadım ama kontrollerin acil düzeltilmesi gerek özellikle çok sık karşılaştığım bir hata oynarken haritayı açıp kapatınca yon tuşları WASD çalışmıyor hareket edemiyorsun bir süre
  • quote:

Orijinalden alıntı: firkateyn

İnceleme için teşekkürler. Normalde zaten video oynatıcı sıkıntılıydı fakat şu sıralar hiç açılmıyor açılsa da 4.veya 5. saniyelerde takılıyor. Her videoda htmlde olmuyor. En azından bu oynatıcıyla devam edecekse de şu takılma açmama sorunu çözerseniz seviniriz. Bu şekilde izleyemeyen çok kişi var.

Merhabalar,

Kullandığınız tarayıcı ve servis sağlayıcısı nedir acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=blue]Yakuza 4 İnceleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnceleme için teşekkürler.

Xbox One'ın benim için yegane çekici oyunuydu, önceden uzaktan gözü yaşlı izliyordum. PC'ye gelmesi harika oldu.

Oyunda eğlence had safhada, yüzlerce zombi doğrayıp sinir stres atmak için birebir. Performans açısından da herhangi bir problem yaşamadan 5. chapter'a geldim, umarım aynı şekilde sorunsuz bitiririm.
  • cok guzel oyun tavsıye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanca dublaj berbat. Cok amatörce yapilmis ben bile daha iyi is cikaririm... sanirsam.. yani muhtemelen... yani galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: razzraziel

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: firkateyn<br> <br> İnceleme için teşekkürler. Normalde zaten video oynatıcı sıkıntılıydı fakat şu sıralar hiç açılmıyor açılsa da 4.veya 5. saniyelerde takılıyor. Her videoda htmlde olmuyor. En azından bu oynatıcıyla devam edecekse de şu takılma açmama sorunu çözerseniz seviniriz. Bu şekilde izleyemeyen çok kişi var.<br> </blockquote><br> Merhabalar,<br> <br> Kullandığınız tarayıcı ve servis sağlayıcısı nedir acaba?

ben de de aynı problem var. chrome son sürüm ttnet.

• Keske Risen 3'ü inceleseydiniz ..

• xbone ex değilmiydi bu? microsoft para kazanmak için kendi konsolunun ayağına sıkıyor, yazık :) gerçi zaten toptan kaldırsalar xbone u yine bişey kaybetmezler. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: razzraziel

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: firkateyn<br> <br> İnceleme için teşekkürler. Normalde zaten video oynatıcı sıkıntılıydı fakat şu sıralar hiç açılmıyor açılsa da 4.veya 5. saniyelerde takılıyor. Her videoda htmlde olmuyor. En azından bu oynatıcıyla devam edecekse de şu takılma açmama sorunu çözerseniz seviniriz. Bu şekilde izleyemeyen çok kişi var.<br> </blockquote><br> Merhabalar,<br> <br> Kullandığınız tarayıcı ve servis sağlayıcısı nedir acaba?

Opera'da oynatici sapitiyor malesef bende de öyle bir sorun var daha önce dile getiremedim dogru dürüst.

• oyun güzel şiddetle tavsiye ederim

• beyler 7870 de nasıl bir performans veriyor ona göre alıcam (alıntılayın)

• quote:

Orijinalden alıntı: atam1881-1938

xbone ex değilmiydi bu? microsoft para kazanmak için kendi konsolunun ayağına sıkıyor, yazık :) gerçi zaten toptan kaldırsalar xbone u yine bişey kaybetmezler. :)

ne kadar ayıp.sanki sony den hisseniz var.rekabet olmasa piyasada böyle güzel özel oyunlar görebilir miydik sanıyordunuz?hem microsoft hem sony için söylüyorum.veya xbl ve psn sürekli kullanıcıların hoşuna gidecek yenilikler getirir miydiler? bırakın biz oyunları oynayak firmalar çekişsin.biz eğlenmemize ve zevkimize bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

quote:

Orijinalden alıntı: atam1881-1938

xbone ex değilmiydi bu? microsoft para kazanmak için kendi konsolunun ayağına sıkıyor, yazık :) gerçi zaten toptan kaldırsalar xbone u yine bişey kaybetmezler. :)

ne kadar ayıp.sanki sony den hisseniz var.rekabet olmasa piyasada böyle güzel özel oyunlar görebilir miydik sanıyordunuz?hem microsoft hem sony için söylüyorum.veya xbl ve psn sürekli kullanıcıların hoşuna gidecek yenilikler getirir miydiler? bırakın biz oyunları oynayak firmalar çekişsin.biz eğlenmemize ve zevkimize bakalım

Benimki makara yav, tabi ki tekel olması bizim de işimize gelmez :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimizasyon özürlü bir oyun olmuş.
  • PC'ye geldiği kötü oldu şu oyunun birkaç yıl sonra getirselerdi daha iyiydi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.