Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İŞTE TURKCELL'İN BU KAMPANYASI İYİ!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> İŞTE TURKCELL'İN BU KAMPANYASI İYİ! Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nebuzaradan

6 Ekim 2006; 17:04:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yeni kampanyada Genç Türkcellliler 250 kontör yüklediklerinde ayda 2 saat konuşma 200 SMS de hediye kazanıyor. İlk kez güzel bir kampanya gibi geldi bana. Bravo Turkcell

fatih4444

6 Ekim 2006; 18:13:26 

30 gün dolmadan 2.kez 250 ve üzeri kontör yüklemede ,kala haklarin yeni kazandiğin haklara eklenmesi güzel.

5 ekim - 30 kasım arasında geçerli.

akın48

6 Ekim 2006; 18:36:17 

quote:

Orjinalden alıntı: fatih4444

30 gün dolmadan 2.kez 250 ve üzeri kontör yüklemede ,kala haklarin yeni kazandiğin haklara eklenmesi güzel.

5 ekim - 30 kasım arasında geçerli.

benim hayatta yegane onurum,servetim TÜRK lükten başka bir şey değildir.
ey TÜRK yukarıda gök çökmedikçe aşağıda yağız yer delinmedikçe senin il ini,töreni kim bozbilir? BİLGE KAĞAN

loony cooky

6 Ekim 2006; 19:40:17 

güzel bir kampanya yapmışlar sonunda. sadece gnctrkcll üyeleriyle bedava konuşup mesaj gönderilebiliyor sanırım diğer turkcellliler ile geçerli diğil galiba. genede güzel bir kampanya.

bi de turkcell üniversiteyi yeni kazananlara 1000 sms ve 1000 kontör yüklü hazır kartı bedavaya veriyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 23 Ekim 2006; 9:37:26 >

ENGİN
eski nick: kullanici adi
Caine Corvinus

6 Ekim 2006; 20:12:01 

Süper=) 2 gün önce aldım 250 kontör iyi ki yüklememişim hemen 2 saat konuşma olayında saat sınırı var heralde, geçen sefer 21.00-9.00 arasıydı, eğer yoksa daha da süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darthAquila -- 6 Ekim 2006; 20:12:24 >

I am the shadow you seek, though I found you long before you found me. I am with you always, watching, listening, waiting. Death follows in my wake, but I am not death. I have never lived, I will never die.
I am...
Shadow of the Death.
DuKabey

6 Ekim 2006; 20:26:23 

yok :D

Nokia 6600, Motorola Mpx220, Sony NW-A1000
LİON KRAL

6 Ekim 2006; 20:42:30 

quote:

Orjinalden alıntı: nebuzaradan

Yeni kampanyada Genç Türkcellliler 250 kontör yüklediklerinde ayda 2 saat konuşma 200 SMS de hediye kazanıyor. İlk kez güzel bir kampanya gibi geldi bana. Bravo Turkcell

güzel olmasına güzelde gece 12 den sabah 7 kadar olursa hiç şaşırmayın

TIKLA http://www.youtube.com/watch?v=cqOQmgUqwzM http://www.youtube.com/watch?v=Qh1iuPiO27w
Caine Corvinus

6 Ekim 2006; 21:12:29 

Saat sınırı yokmuş ya Çok iyi

I am the shadow you seek, though I found you long before you found me. I am with you always, watching, listening, waiting. Death follows in my wake, but I am not death. I have never lived, I will never die.
I am...
Shadow of the Death.
LİON KRAL

6 Ekim 2006; 21:18:34 

geçen turkcelden 1000 sms kazandım gece 12 den sabah 7 kadar olurmu böyle saçmalık arkadaşa mesaj çekeceksin oda uyanacak ne oldu ya 1000 sms kazandımda harcıyorum sen uyumana devam et demek gerekir

TIKLA http://www.youtube.com/watch?v=cqOQmgUqwzM http://www.youtube.com/watch?v=Qh1iuPiO27w
dincerZ

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Ekim 2006; 21:54:29 

valla ben artık turkcell den tırsıyorum arkadaşlar kesinlikle bunu altında da bi bit yeniği çıkar

KPSS ÇALIŞMIYOR
hakan.

Sisteme Gözat

6 Ekim 2006; 22:33:36 

evet turkcell e benimde güvenim hiç kalmadı hele ki şu turkcell-im kazıgından sonra.
quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

valla ben artık turkcell den tırsıyorum arkadaşlar kesinlikle bunu altında da bi bit yeniği çıkar

XDiscovery

6 Ekim 2006; 22:46:41 

Güzel konuşmak için bir tek yol vardır; dinlemeyi öğrenmek.
Christopher Morley
loony cooky

6 Ekim 2006; 23:58:05 

quote:

güzel olmasına güzelde gece 12 den sabah 7 kadar olursa hiç şaşırmayın

quote:

geçen turkcelden 1000 sms kazandım gece 12 den sabah 7 kadar olurmu böyle saçmalık arkadaşa mesaj çekeceksin oda uyanacak ne oldu ya 1000 sms kazandımda harcıyorum sen uyumana devam et demek gerekir

Turkcellin yeni çıkarmış olduğu muhabbet kuşu kampanyası eski kampanyaları gibi belirli saatler arasında değil, günün her saatinde geçerli. yani bedava konuşma ve sms hakkınızı istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. ayrıca 30 gün dolmadan yeni kontör yüklerseniz yeni kazanacağınız konuşma ve sms haklarınız eğer varsa önceden kazandığınızın üzerine ekleniyor.

quote:

Herhangibir bit yeniği filan yok. kampanyanın şartları belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 23 Ekim 2006; 9:41:40 >

ENGİN
eski nick: kullanici adi
_ahmet_

7 Ekim 2006; 0:15:32 

Valla banada geldi,35 ytl faturam varmış,faturam kesilene kadar kullanabilecekmişimde benim faturam haftaya perşembe kesiliyo,nasıl olacak bu iş
SonSaMuRAi
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Ekim 2006; 0:15:55 

kontörlü hattı daha yeni bıraktım
alpacinoo
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Ekim 2006; 0:19:34 

Güzel ne kelime maaanyaaak yahuuu
loony cooky

7 Ekim 2006; 0:34:30