Şimdi Ara

bang olufsen beoplay h6 almayı düşünüyorum ama kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kulak üstü kulaklık almayı düşünüyorum ses kadar estetik de önemli o yüzden beats studio wireless veya bangolufsen h6 almayı planlıyorum gönlüm bang olufsenden yana ama onu almaya karar verirsem yurt dışından getirecek biriyle almayı planlıyorum çünkü türkiyedeki fiyatlar soygun. Ama beatsin kablosuz oluşu da beni cezbediyor. Htc stereoclip diye bir alet buldum onla kulaklıga kablosuz özelligi kazandırabilir miyim eger öyle bişey oluyorsa bang olufsen konusunda kesin bir karar vericem. Bir de çok gündemimde olmayan parrot zik var onu bunlarla kıyaslayabilirseniz memnun olurum.
    Çoğu audiofil arkadaş hoşlanmıcak sunduğum seçeneklerden çoğu popüler kültür ürünü ama estetik de önemli benim için teşekkürler :)

    Not: Müzikler itunesdan indirme süper kaliteli degil o yüzden bluetooth kalitede sorun çıkarmaz diye düşündüm.







  • Kullanım amacına bağlı birbirlerine çok zıt ürünler ses kalitesi bazında Bang & Olufsen çok fena ezer öyle böyle değil kıvırıp bi kenara atar diğerlerini portatif cihazlarla amfisiz kullanılabilen kafa üstü kulaklıklarda beyerdynamic T5 p ve Bang & Olufsen H6 son noktadır.
  • ayrıca h6 nın türkiye fiyatı gayet iyi yurt dışında bu kulaklığı 400$ ın altında aldığın an sahte kulaklık aldın demektir. en ucuz abd'de satılıyo o da 400$ 850tl demek. %18 kdv ve 100$ da satış karı koymak zorunda satan yer ve türkiye fiyatı 1300 tl gayet normal. dışardan aldığında gümrükten vergisiz geçmesi imkansız hiç kargo ödemesen bile genede en az 1100TL verceksin hiç kaçarı yok. beyerdynamic T5 p zaten saymıyorum abd fiyatı 1400$ ayrıca itunes dan inen müzikler kesinlikle 320kbps mp3 lerden daha kaliteli sürekli olarak itunes kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nomec -- 10 Eylül 2014; 21:38:02 >
  • Nomec N kullanıcısına yanıt
    aslında öyle degil 400 dolar zaten onun karlı fiyatı sadece yüzde 18 vergi eklense mantıklı ve makul bir fiyat olur ama burda resmen satıcılar yurtdışı karlı fiyat üstüne daha da kar koyuyolar neyse ben bu cihazı amerikadaya giden akrabalara adam gibi teknoloji magzasından aldırmayı planlıyorum. Peki bu bluetooth kitine(htc stereoclip) ne diyorsunuz sizce o şekilde çalışabilir mi kulaklık ?
  • tabiki karlı fiyatı olucak 400$ sadece üreticinin yani markanın karlı fiyatı başkasına yansımaz bu kar. bu yüzden ondan alıp satanda üstüne koymak zorunda ki kar elde etsin başka hiç yolu yok. bu tüm elektronik ürünler için aynen geçerli başka türlü olması imkansız. htc stereoclip geç onu hiç düşünme müzik kaliteni berbat eder illa kablosuz kulaklık istiyorsan şu anda sony MDR-1RBT tek kelimeyle harika bir seçim. ses kalitesi sony MDR-1RBT den daha iyi bir kablosuz kulaklık bulman imkansız gibi bir şey. beats studio wireless ve sony MDR-1RBT aynı anda deneyebilirsin mediamark mağazasında. aradaki bariz kalite farkını kulaklarının anlamaması mümkün değil çünkü o an sony kablosuzda beats karşısında gövde gösterisi yapıyo olucak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nomec -- 11 Eylül 2014; 7:07:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nomec

    tabiki karlı fiyatı olucak 400$ sadece üreticinin yani markanın karlı fiyatı başkasına yansımaz bu kar. bu yüzden ondan alıp satanda üstüne koymak zorunda ki kar elde etsin başka hiç yolu yok. bu tüm elektronik ürünler için aynen geçerli başka türlü olması imkansız. htc stereoclip geç onu hiç düşünme müzik kaliteni berbat eder illa kablosuz kulaklık istiyorsan şu anda sony MDR-1RBT tek kelimeyle harika bir seçim. ses kalitesi sony MDR-1RBT den daha iyi bir kablosuz kulaklık bulman imkansız gibi bir şey. beats studio wireless ve sony MDR-1RBT aynı anda deneyebilirsin mediamark mağazasında. aradaki bariz kalite farkını kulaklarının anlamaması mümkün değil çünkü o an sony kablosuzda beats karşısında gövde gösterisi yapıyo olucak.

    Fiyat konusunu tartismak istemiyorum 400dolar onun satici icin karli fiyatidir firma onu 150ye mal edip saticiya 300 e satiyodur satici da 100 kar payina sahip oluyodur. Ayrica sonynin tipini pek begenmedim biraz geek tarzi duruyo o yuzden bu iki kulaklik arasinda kaldim ayrica htc stereoclip icin oyle demenizin sebebi nedir sonucta o da muzik icin uretilmis bir urun siradan bir bluetooth degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • htc stereoclip son derece sıradan bir bluetooth en fazla 5 saat çalışma süresine sahip 1 yıl olmadan bu süre 3 saate düşecek içindeki dandik pil eskiyecek yanında extra alet taşımak zorunda kalacaksın çift kanal stereo ses iletiminde sıkıntı olacak ses kalitesi berbat olacak bide bunu MDR-1RBT ile kıyas ediyosun, çok büyük hata.
    MDR-1RBT içerisinde sadece bluetooth değil aynı zamanda çok kaliteli ve yüksek çözünürlüklü bir kulaklık amfisi içerir 6 saatte şarz olur fakat 30 saat kesintisiz dinlersin, yalıtımı çok iyi son seste dinlediğin müzik dışardan hiç duyulmaz. beats studio wireless ta yalıtım kötü son seste dinlediğin zaman bütün ses dışarda, malzeme kalitesi çok kötü adi plastik kullanılmış, içindeki dahili amfiden kulaklıklara gelen ses çamur gibi neden buna çözüm bulamamışlar anlamış değilim. yani kısacası para harcaman lazım arkadaş başka türlü adam akıllı olmaz bu iş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nomec -- 11 Eylül 2014; 18:30:16 >




  • Nomec N kullanıcısına yanıt
    anladım o zaman bluetooth özelliğinden vazgeçip bang olufsene yönelicem.
  • 4Crumby 4 kullanıcısına yanıt
    Kulaklıgı aldınız mı hocam ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çılgın kulaklıklar çılgın paralar Biz Asus Cerberus aldık 200 TL kulaklarımız bayram etti.
  • Yok daha alamadim bu aralar masraflar artti biraz ertelendi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4Crumby

    Yok daha alamadim bu aralar masraflar artti biraz ertelendi

    Anladim hocam bende onumuzdeki aylarda almayi dusunuyordum. Hangisni alacagima karar vermedim cok pahali burada. B&O Turkiye`ye fb uzerinden 3 kulaklik icin mesaj attim guncel fiyatlar icin. Henuz donmediler ama usa apple store fiyatlari en uygun sanirim. Alinca haberdar ederseniz sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün bu kulaklığı almak için zorlu apple'a gittim. Fakat fiyatına göre ses kalitesini çok beğenmedim, sesler çok düz herhangi bir iniş çıkış yok çok kararsız bıraktı. Yurtdışında okuduğum yorumlarsa ses kalitesiyle ilgili dengeli, flat sesin en doğru ses olduğunu söyleyenler olmuş ama bilemedim çok içime sinmedi nedense.

    Bunun yanı sıra tasarım ve ergonomi gerçekten hat safhada aksesuar olarak kullanmak ilk önceliğim olsa kesinlikle tek geçerim. Özellikle doğal deri olan açık kahverengi çok şık, yalnız onunda zannedersem dez avantajı kararması kulaklık baya kararmıştı, yurt dışındada kullananlar bu konudan şikayetçi olmuş ve siyah olanı tavsiye etmişler.

    Diğer denediğim ürünse Bowers & Wilkins P7 oldu fakat oda hem ağır hemde konfor açısından çok rahat gelmedi. Başımı sıkıştırıyormuş gibi hissettirdi. Beats'lerdeyse gereksiz bir bass ve yanlardan press var uzun süre dinleyince kafanız şişiyor.

    Kararsız kaldım biraz daha araştıracağım alırsam burdan izlenimlerimi paylaşırım. Burada ufak bir inceleme yapmışlar merak eden bakabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adore06 -- 23 Ekim 2014; 1:11:27 >




  • merhaba arkadaşlar, konu tıkanmıs sonuc nedır kımse tam olarak bırsey yazmamıs. ben h6 ile beats pro arasında kalmıs durumdayım ve h6 ıle ılgılı yeterlı bılgıye ınternetten ulasamıyorum. deneyen bılen bırılerı yardımcı olabılır mı lutfen ? alan kullanan ya da deneyen ?
  • Bose quietcomfort 25 aldim noise cancelling ozelligi ve ses tonlari bang olufsene gore daha hosuma gitti ve saatlerce dinlememe ragmen hafifligi ve kulak padlerinin yumusakligindan degil rahatsiz etmek kulaginizda oldugu bile unutulabiliyor. O yuzden tercihim bose oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basslarinin tatmin edici olduğuna emin olsam 1 saniye düşünmem alırım ama emin olamıyorum. Beats pro alacağım sanırım. Hala bilgilerini paylaşacak kişiler varsa çok memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4Crumby

    Bose quietcomfort 25 aldim noise cancelling ozelligi ve ses tonlari bang olufsene gore daha hosuma gitti ve saatlerce dinlememe ragmen hafifligi ve kulak padlerinin yumusakligindan degil rahatsiz etmek kulaginizda oldugu bile unutulabiliyor. O yuzden tercihim bose oldu.

    Iyi seçim aslında B&O H6 dengeli bir Kulaklı ama beğenmemişsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA9189F46 -- 25 Nisan 2015; 15:53:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quney

    Basslarinin tatmin edici olduğuna emin olsam 1 saniye düşünmem alırım ama emin olamıyorum. Beats pro alacağım sanırım. Hala bilgilerini paylaşacak kişiler varsa çok memnun olurum

    Sakın ha paranı çöpe atarsın almadıysan ve bas istiyorsan Bowers Wilkins p5 al çok rahat bir kulaklıktan aynı zamanda

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisinide kullanmis biri olarak rahatlikla bang olufsen h6 diyebilirim
    Beats pro cok basit kaliyor ses kalitesi olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir üst modeli olan H7 yi aldım Piyasadaki ben iyiyim diyen bir çok kulaklığı ezer atar. Bass konusunda kulaklık update edilmeden önce standart basslarda update yaptıkdan sonra Beoplay uygulaması ile bassı tizi herşeyi kendi kulağınıza göre ayarlayabiliyorsunuz. İster full bass verin ister full tiz yada ikisini açın bir çok seçenek mevcut. Basslar o kadar vuruyor ki basınç la kulağınız bayram ediyor resmen. Parası olana tavsiyem muhakkak alın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.