Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
53
Favori
129.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xXHeLLXx X kullanıcısına yanıt
    Gurcistana girerken verilen kagida telefonu isletebiliyorsun pasaporta gerek kalmadan %11 tax free iadesi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Houston'da vergi oranının yüzde kaç olduğunu bilen var mı ? ve amerikada verdiğimiz vergiyi iade alabiliyor muyuz? Arkadaşlar şimdi iphone 6s t-mobile full pay A1688 modelinden getirticem herhangi bir sorun yok dimi?
  • beyler model olayına takılmayın 6s için hepsinin garantisi mevcut
  • Arkadaşlar, apple.com/usa ye bağlanıp online T mobile cihazı alsam ve Amerikada bir adrese yönlendirsem ordaki arkadaşımda bana kargolasa Amerika'dan olur mu?

    Daha önce böyle birşey yapılmış mı duydunuz mu ? Eğer yapılıyorsa ordan buraya kargo masrafı olarak ne öderim bunun hakkında fikri olan var mı ?
  • ciobjk C kullanıcısına yanıt
    Ha apple kargolamış ha arkadaşın kargolamış. Gümrükte takılır. 2 sene garantiyi feda edip Amerikadan almak çok çok cazip değilken... (ki sorun çıkma ihtmali yuksek sarı ekran, ısınma vs)
    Bi de üstüne kargo parası ödemek çok mantıklı olmaz. Bazıları bi miktar komisyon karsılıgında beraberlerinde getiriyorlar. Bu yolu dene istersen.
  • Arkadaşlar Amerika'dan gelen iPhone'ların donanım farkı, anten vs. şeyler duydum. Ne gibi sıkıntılar yaşanır burda ?
  • Arkadaşlar size bir sorum olacak.Iphone 6s plus 64 gb 3900 tlden kaç liraya düşer bir yıl sonra ikinci el olarak? Tahmini olan var mı acaba? Sözgelimi 1 yıl sonra upgrade etmek istesek kaç lira zarara gireriz ? Sağolun şimdiden :)
  • Arkadaşlar aşağıdaki sayfalarda At&t'den pay in full ile alınan iphone 6s'lerin de unlocked olduğu ancak bunun için itunnes üzerinden birkaç işlem yapılması gerektiği belirtilmiş.

    Bu işlemlerde telefon numarası, zip kodu, sosyal güvenlik numarasının son 4 hanesinin girilmesi gerektiği, bu işlemin sonunda "iphone has been unlocked" mesajının alınacağı belirtilmiş.
    Acaba bu işlem yapılmaz ise, belirli bir süre sonra at&t dışındaki bir sim kartın kullanılmasına izin vermiyor olabilir mi?



    http://www.redmondpie.com/how-to-unlock-iphone-6s-6s-plus-att-sprint-verizon-model-if-paid-in-full-at-apple-store/

    http://www.redmondpie.com/how-to-unlock-iphone-6s-6s-plus-att-sprint-verizon-model-if-paid-in-full-at-apple-store/




  • 1633'lerle ilgili bişey var mı? Arkadaşım 1633 almış bana eğer garantisi yoksa 1688 pay in full t mobile ile değiştirteceğim.
  • 1633 getirttim imei ile sorguladığımda 1 yil garantili görünüyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceza2000

    1633'lerle ilgili bişey var mı? Arkadaşım 1633 almış bana eğer garantisi yoksa 1688 pay in full t mobile ile değiştirteceğim.

    AlıcanNalbant arkadaşın dediği gibi apple.com/tr de sorgulattığında 1 yıl garanti çıkıyor. Ama apple store arıyan çoğu arkadaşa apple store dan 1633/1634 modellere destek verilemeyeceği söyleniyor. Karar sizin. İsterseniz kendiniz bir apple store ile görüşün. Eğer görüşürseniz apple.com/tr sayfasında destek vermediklerini söyledikleri cihazların neden 1 yıl service garantisinin onaylı olarak gözüktüğünü sorun.
  • 1633ler kesinlikle burda destek gormuyor. 1688 yada 1700 getirtmeniz gerekli. Apple storela 2 kere görüşme yaptim 2sindede ayni cevabi aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bir arkadaşım gitmişti ama atm kartıyla ödemeden yaşanan bir sıkıntıdan dolayı alamadı. Bakalım kovalayacaz artık birilerini
  • AT&T anten yapisi farkli. O yuzden degisim yapamiyorlar. Global olan 1688 almak en mantiklisi. Avrupa'da satilan model de 1688(plus icin 1687)
  • Arkadaşlar yukarıdakileri okudum da arkadaşımın adresini verip t mobile full price alirsam apple.com dan Türkiye'de sorunsuz kullanabilecek miyim birde bu şarj cihazı girişi için elektrikçilerdeki dönüştürücüler iş yapar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu videoyu izleyin derim At t'den iphone 6 alıyor ve Kanada'da başka bir oparatörün kartıyla kullanıyor. Telefonu itunnes üzerinden unlock yapıyor.

    Burada kafamı karıştıran 3 durum var

    1) Videonun bir bölümünde "You can now free to use your iphone with any compatible network in the world" diyor. Burada networkün uyumsuz olma durumu var mı ki? Compatible olup olmadığını nasıl anlayacağım?
    2) Daha önce gönderdiğim linklerde de itunnestan unlock yaparken sosyal güvenlik numarası v.s. girmeniz gerekir diyordu. Burada böyle bir şey yapmadı.Sosyal güvenik numarası v.s. şartsa ne yapacağız?
    3) At t'den alınanlar Türkiyede sorunsuz çalışır mı, (varsa) telefonun donanımsal bir takım farklılıkları Türkiyeye uyumlu mudur?

    Bu sorular nedeniyle At t 'den pay in full almak bana biraz riskli geldi. Bunun riski telefonu hiç kullanamamak. Diyelim aldık ve bu sorunu yaşadık, ne yapacağız? Telefonu hiç kullanamayacağız ve USA'e giden biri bulmaya çalışacağız. 3-5 ay sonra giden biri bulduğumuzda USA'de telefonu değiştirirler mi bilemem!

    İkinci senaryoyu düşünelim. Sim free aldık. Telefonu hemen sorunsuz kullanmaya başlayacağız. Telefonda arıza oluştu diyelim. Bu durumda USA'e ya da Avrupaya giden birini bulmaya çalışacağız. Yılda en az 1-2 kez yurt dışına çıkıyorsanız ya da çevrenizde böyle birileri varsa telefonu ona verip değişimini yaptırabilirsiniz.

    Bu nedenle sim free bana daha güvenilir geldi.

    Ayrıca At t "full in pay" ile "sim free" arasında hiçbir fark yoksa bunlardan biri neden var?



    https://www.youtube.com/watch?v=_mo6lMgnZnA




  • Bir başka faydalı bilgi de burada. Öz itibariyle diyor ki; sık sık seyahat ediyorsan sim-free al. Dünyanın her yerinde destekleniyor bu ama USA'da bazı sınırlılıkları var. Yok USA'de yaşıyorsan ve yurt dışına da gidiyorsan o zaman T-Mobile al demiş.
    Buraya bakınca da sanki arasında küçük farklılıklar var. Ama adamarda garanti derdi yok tabi

    http://www.redmondpie.com/the-difference-between-unlocked-t-mobile-and-sim-free-iphone-6-6-plus-explained/
  • arkadaşıma abd den 6s plus aldırdım a1634 almış. diğeri yokmuş newyork apple mağazasında. apple ile telefonda görüştüm herseferinde farklı şeyler söylediler. bende garantisiz de olsa kullanıcam artık. forumda birkaç kişi a1687 a1688 de şebeke ve wifi az çekme problemi olduğunu söylemişlerdi, bunun hakkında bilgisi olan var mı acaba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmethamdi55x

    arkadaşıma abd den 6s plus aldırdım a1634 almış. diğeri yokmuş newyork apple mağazasında. apple ile telefonda görüştüm herseferinde farklı şeyler söylediler. bende garantisiz de olsa kullanıcam artık. forumda birkaç kişi a1687 a1688 de şebeke ve wifi az çekme problemi olduğunu söylemişlerdi, bunun hakkında bilgisi olan var mı acaba.

    A1633 WiFi az çekiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _CsMaNiA_

    1633ler kesinlikle burda destek gormuyor. 1688 yada 1700 getirtmeniz gerekli. Apple storela 2 kere görüşme yaptim 2sindede ayni cevabi aldim.

    Apple tr sitesinde Neden 1 yıl garantili gözüküyor bizim telefonlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.