Şimdi Ara

NBA Live 15'ten İlk Oyun İçi Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      EA Sports tarafından yeni nesil konsollar Playstation 4 ve Xbox One'a özel olarak hazırlanan NBA Live 15'in çıkış tarihi bir süre önce 3 hafta ertelenerek 28 Ekim'e kaydırılmıştı. Hala doğru düzgün videosu bulunmayan oyundan bir video sızdı.

Aşağıda izleyeceğiniz video resmi değil, ama bir oyuncu NBA Live 15'i deneme şansı yakalamış. Aşağıda bu videoyu görebilirsiniz.

• Çok hoş duruyor desem 2K fanları eksiler mi?
  • süper

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yok artık ... Woow. Bu kadar iyi bir şey beklemiyordum.

• olmuş olmuş gerçekten bu sefer olmuş aferimm :))

• Biraz arcade havası var. Gerçi nba live serisi hep bu şekilde olmuştur. Biraz düzelme var gibi, tabi 2k serisine kafa tutması için biraz daha ekmek yemesi gerekiyor. Bekleyip görelim.

• beğendim açıkçası ama seyirci hepbirlikte hareket ediyor 2knın seyirci oyuna ciddi bir gerçekçilik katıyor ama oyuncular ve animasyonlarda ciddi iyileştirmelere gidilmiş ea hem fifada hemde nba da iyi işler yapıyor bu aralar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NBA live akar gta bakar.

• Allah kahretmesin.. lebronun şutuyla..hardenin turnikelerinin ne gerçek hayatta nede 2k14-5 te girme ihtimali yok iyi defans yaparsanız.. hiç bir oyuncu el üstü atamaz ki lebron çok çok iyi bir shooter değil .

• quote:

Orijinalden alıntı: stun

Allah kahretmesin.. lebronun şutuyla..hardenin turnikelerinin ne gerçek hayatta nede 2k14-5 te girme ihtimali yok iyi defans yaparsanız.. hiç bir oyuncu el üstü atamaz ki lebron çok çok iyi bir shooter değil .

http://www.youtube.com/watch?v=Qmd_vOWQWx4

• iyi ki nba2k var yoksa vay halimize
  • gayet iyi duruyor
  • Adam müzikle o kadar uyumlu konuşmuş ki rap yapıyor sandım.
  • şimdiden geçen seneden iyi gibi duruyor ama şutu biraz düzgün yapabilirlermiş adam kaldırıyor salisede atıyor biraz şut hissi olabilirmiş çok basit gibi görünüyor adamlar yine anında hızlanıyor öyle bi olay olamaz lebron bile olsa anında rakibinin yanından geçip gidemez orda rakibin oldunu hissetmemiz lazım o adam sonuçda karton değil bizi itmeli istedimiz zaman yanında koşarak geçmemeliyiz bir video dan bu kadarı anlaşılmıyor tabi ama bunlar olmazsa zevk alınmıcak vasat bir oyun olcakdır.

• 2K14 > live 15
    geçen seneye göre iyi gibi dursada 2K nın geçen seneki oyununun tırnağına bile yetişememiş daha.. iyi ki varsın 2K bize her yıl basketbol oynattığın için sen çok yaşa e mi !!

• quote:

Orijinalden alıntı: makaveli17-7

quote:

Allah kahretmesin.. lebronun şutuyla..hardenin turnikelerinin ne gerçek hayatta nede 2k14-5 te girme ihtimali yok iyi defans yaparsanız.. hiç bir oyuncu el üstü atamaz ki lebron çok çok iyi bir shooter değil .

ben nba takip etmiyorum sanki video yu tekrar izle.. hiç el üstü görmedim.. lebron şut bazlı oynayan biri değildir.. carmelo , kevin durant, kadar şutu yoktur yani. sen maçları izlesen zaten girmeyen şutlarıda izlemiş olursun.. ne kadar çok kaçırıyorlar tahmin bile edemessin.. kaldı ki el üstü atsınlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: makaveli17-7

quote:

bende nba takip ediyorum.. özellikle maçlarını izlemeni tavsiye ederim çünki.. highligt videoları gibi değil.. ne kadar çok kaçırdıklarını tahmin edemessin.. lebron un şutu wade kadar kötü olmasada... şutor oynayan biri değil.. yani.. durant, carmelo gibi şutu iyi değildir.. kaldı ki el üstü atsın... biraz maç izlesen ne demek istediğimi anlarsın.. her topun girdiği higlight ' lara kalsa.. blake griffini tutan olmazdı zaten.. ama öyle değil..

• Şu oyunun motorunu yapmacık bulan bi ben miyim abi ya hiç gerçekçi durmuyo karşılaştırma gibi olmasın ama 2k da ne biliyim gerçek maç izliyomuşsunuz gibi hareketler var. O havaya sokuyo sizi. Sahsen ben live 14 den hiç bi fark göremedim azcık grafik iyileştirmesi oyunu topalamaya asla yetmez.
  • Güzel duruyor grafik açısından.soldaki yaşlı hakem i saymazsak.

Oynanış olarak kontroller olarak nasıl duruyor o önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaliteli dondurmaların yanında verilen dandik promosyondan farkı yok. 2k15 alana yanında bedava alma opsiyonu sunsalar belki biraz satarlar (:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.