Şimdi Ara

ACİL YARDIM LÜTFEN. XP HESAP KURTARMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda uzun zamandır sıkıntı vardı, temizlikten sonra combofix ile tarattım, kapatıp açmak istediğim de bir daha açılmadı, velhasılı sistem çöktü. Bende xp cd sini takıp, üzerine tekrar kurulum yaptım, ki eski masaüstümdeki verilerimi kurtarayım diye. Şimdi üstüne tekrar kurduğum için, eski sistem duruyor. Döküman kısmına girince hesabımı görebiliyorum. Ama erişim izni vermiyor. Şifreliydi hesap girişi, ondanmı acaba, ama madem öyle neden şifre istemiyor?
    Masaüstüne ulaşıp, dosyalarımı almam gerek. Yardımcı olursanız sevinirim. Masa üstündeki ve Belgelerim kısmındaki önemli evraklarımı almam gerek.

Ayrıca sistem xp pro sp3
    Siz bundan sonra hangisini kurmamı tavsiye edersiniz. Win 7 - 8 ?

ACİL YARDIM LÜTFEN. XP HESAP KURTARMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 10 Eylül 2014; 0:00:43 >

• admin hesabiyla girip bakmayi denedinmi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: code7

admin hesabiyla girip bakmayi denedinmi ?

Denedim. Güvenli modda da denedim, yine aynı uyarı çıkıyor.
  • baslattaki ara kismina .doc,.xml,.jpg gibi uzantilari yaz ara de dosyalarini bulacakmi bir dene.

• quote:

baslattaki ara kismina .doc,.xml,.jpg gibi uzantilari yaz ara de dosyalarini bulacakmi bir dene.

Yok bulmuyor, yeni kurduğum sistemdeki dosyaları buluyor, onlarda sistem dosya ve resimleri zaten.
  • resme bakmamistim windows ve windows.0 var pcde..senin dosyalar c nin icindeki windows klasorunun icinde uzun zamandir xp kullanmiyorum ama orda masaustune erisebilcegin bi klasor vardi onu bulman lazim.

• quote:

resme bakmamistim windows ve windows.0 var pcde..senin dosyalar c nin icindeki windows klasorunun icinde uzun zamandir xp kullanmiyorum ama orda masaustune erisebilcegin bi klasor vardi onu bulman lazim.

ARaştırayım, teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.