Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (844. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.512
Cevap
214
Favori
743.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonda konusurken ses bi süre gitmiyor. 1dk falan olunca ses kesiliyor. Telefon gürültüsü gider kapalı. İos9 a geçtim. İ6+ telefonum. Bi ara da böyle olmuştu telefon gürültüsü gideri kapattım düzelmişti. Yine kapalı ama ses gitmiyor. Bilen birisi yardımcı olabilir mi??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kafayı yieceğim Telefonda Wifi'den fotoğraf görüntülerken büyük sorun yaşıyorum. Twitter veya Instagram fotolarında. Yüklenmiyor lanet şeyler. DNS değiştirdim hem Google hem Opendns yaptım işe yaramadı. Bu sorunu yaşyan var mı?
  • iOS 9.01 güncelleşin söylenen sorunlar yüzünden 2 haftadır bekliyordun

    Ama bosuna beklemişim pil performansı yüzde 30 arttı diyebilirim tahmini

    Yeni gelen özelliklerle cok hoş oldu cihaz

    Birde belirtmeden gecemizden plus yan tutulup kulninca ekran klavyesi harika ötesi oluyor

    Sadece bu klavye icin bile plus alabilirmisim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bugün apple stora gittim kamera değişim programı için yedek telefon aldım yanıma 1 haftada tamir oluyor diye geunies geldi sizin ön kamerada kayma var dedi haberiniz varmıydı farkındamısınız dedi yok yani dikkat etmedim çalışıyordu dedim 2 kamera değişimi yapmayalım cihazı değişelim dedi ve ben tamir olacak ümidiyle gittim sıfır aldım geldim çok Mutlu oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok benzeri bende var 20 liraya almıştım cidden aşırı korunaklı :) Ben şimdi ucuza deri bi kılıf bakıyorum bulabilirsem :))
  • Arkadaşlar daha önce de yazmıştım fakat cevap veren olmamıştı.İphone 6 Plus 16 gb sahibiyim.Telefonu ilk aldığım günden beri telefon görüşmelerinde karşı taraf konuşurken ahizeden hafif bir cızırtı geliyordu.Bu yüzden yeni aldığım telefonu apple storeye götürmüştüm ve değiştirmişlerdi.Yeni verdikleri telefonda da aynı şekilde cızırtı vardı.Ve dün tekrar apple storeye götürdüm.Bana yardımcı olan genius telefonu test etti ve bunun iphone 6 Pluslarda olduğunu söyledi.Bende inanmayarak farklı bir iphone 6 Plus'u denemek istediğimi kendisine söyledim.Bana teşhir ürünlerini kullanabileceğimi söyledi.Gittim teşhirdeki 4 ayrı iphone 6 Plus'a hatttımı taktım.Ve işin ilginç tarafı 4 tane İphone 6 Plus'ta da bu cızırtı vardı.Demek ki İphone 6 Pluslarda böyle bir sıkıntı mevcut.
  • 9.0.2 güncellemesi geldi arkadaşlar..




    Saygılarımla...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.spigen.com.tr/iPhone-6-Plus-Kilif-Spigen-Thin-Fit-A-Ultra-Ince,PR-708.html

    4 kılıf sıparıs ettım en ınce ve sık olan bu oldu 35 tl b ulursanız alın ben alırken yude 40 ındırım vardı
  • bugün seyahat etmem gerektiğinden zamanımı blog ve makale okumakla değerlendirdim. sabah 2 saat akşama doğru yine 2-3 saat 3G ile yazı okudum. pil performansı beni gerçekten şaşırttı. parlaklığı gözlerim ağrımasın diye %25 seviyesinde tutmamın etkiside vardır muhakkak ama ben bu değerleri tüm bir pili bitirince dahi zor görüyordum. okumaya devam etseydim 10 saati görürdüm herhalde bu değerler plus modellerde normal diye biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: halil4242

    Arkadaşlar telefonda konusurken ses bi süre gitmiyor. 1dk falan olunca ses kesiliyor. Telefon gürültüsü gider kapalı. İos9 a geçtim. İ6+ telefonum. Bi ara da böyle olmuştu telefon gürültüsü gideri kapattım düzelmişti. Yine kapalı ama ses gitmiyor. Bilen birisi yardımcı olabilir mi??

    Arkadaşlar bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 3 kullanıyordum ama androidin güncelleme sıkıntıları sebebi ile samsungdan soğudum nedense note 5 dikkatimi çok çekti yeni arayüz hız vs heycana kapıldım sipariş verdim yarın gelicek fakat hala düşünüyorum acaba geri verip iphone 6 plus 64 gb mi alsam ? malum 16 sında iphone 6s serisi çıkıcak fiyatlar da 300 tl bi düşüş bekliyorum sizce ne yapmalıyım Note 5 le devammı iphone 6 plus 64 gb mi ?
  • iphone 6 16 GB, Vatan bilgisayar 100, Media markt 200 lira zam yapmış, bunlar neyin kafasını yaşıyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karargahx

    note 3 kullanıyordum ama androidin güncelleme sıkıntıları sebebi ile samsungdan soğudum nedense note 5 dikkatimi çok çekti yeni arayüz hız vs heycana kapıldım sipariş verdim yarın gelicek fakat hala düşünüyorum acaba geri verip iphone 6 plus 64 gb mi alsam ? malum 16 sında iphone 6s serisi çıkıcak fiyatlar da 300 tl bi düşüş bekliyorum sizce ne yapmalıyım Note 5 le devammı iphone 6 plus 64 gb mi ?

    Hocam Şuan 6 kullanıyorum.

    Note 5 i bayramda inceledim. Gayet güzel geldi gözüme açıkcası.

    Ama ne olursa olsun o bir android belli zaman sonra kasmaya başlayacak. Ki şuan hali hazirda s6 edge kullanan arkadasimin da cihazi kasiyor.

    İyi düşünmek lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    note 3 ü 1 yıldır kullanıyorum ara ara takılıyor kabül ediyorum ama bariz bi şekilde kastığını hiç görmedim .. İos kullananlardada ara ara kasma şikayetini duyuyorum . Note 5 i bende media mark da falan inceledim cihaz yağ gibi akıyor . İphone 6 da hiç kasma sıkıntısı falan yaşadınmı ?
  • Karargahx kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene Note 4 mü i6 Plus mı debelenip durdum ve ikisini de kullandım tabi değişimler için maddi zarar da cabası, şu anda 6 kullanıyorum fırsatını bulsam hemen plusa geçicem. Samsunga hatta androide aldanmayın alın Plus kafanız rahat etsin 2-3 sene belki daha fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam bende öyle düşünüyorum samsung açıkcası renklerle temalarla gözümü boyadı ama 1 yıl sonra olucakları biliyorum piyasası ölecek güncelleme gelmiyecek samsugn türkiyeye de önem vermiyor s voice hala türkce dil desteği gelmiş değil siri türkçe ve eminim çokda işe yarıyordur . yarın note 5 gelicek hemen iadesini yapıcam. İphone 6 plus Fiyatı 6s piyasaya sürülünce düşer heralde? düşerse hemen 64 gb plus ı alırım. .
  • S serileri geldiğinde indirim yaptık ayağına şatış yapıcaklar her zaman yaptıkları şeyler.
  • 2 side kazıkçı firma hiçbişekilde alışveriş yapmıyorum . S serisi piyasaya çıkınca fiyatlar düşücek bilinçsiz kullanıcı iphone 6s fiyatlarını gördü yüksek diye hemen 6 serisini almaya çalışıyor bekleseler düşücek fiyatı ama firmalarda gider ayak yolmaya mı çalışıyorlar milleti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OğuzhanŞahin

    Hocam geçen sene Note 4 mü i6 Plus mı debelenip durdum ve ikisini de kullandım tabi değişimler için maddi zarar da cabası, şu anda 6 kullanıyorum fırsatını bulsam hemen plusa geçicem. Samsunga hatta androide aldanmayın alın Plus kafanız rahat etsin 2-3 sene belki daha fazla.

    Hayırdır Oğuzhan, yine iphone'a mı geçtin? iyi gezindin durdun iki cihaz arasında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iphone 6 cihazımı bilgisayara bağlamadan (itunes programını kullanmadan) komple sıfırlıyabilirmiyim? Kutudan çıktığı haline döndürebilirmiyim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.