Şimdi Ara

APB Reloaded PS4 ve Xbox One İçin Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Real Time Worlds'ün 2010 senesinde piyasaya sunduğu All Points Bulletin, beklentilerin altında kalan bir oyun olmuştu. Daha sonrasında Reloaded yamasıyla beraber düzene giren APB, PS4 ve Xbox One için duyuruldu.

Yapılan duyuruya göre All Points Bulletin Reloaded, 2015 senesinin ortasında PS4 ve Xbox One için çıkacak. Oyunun PC sürümünden konsollara karakter transfer seçeneği sunulacak. APB Reloaded'ın konsol sürümüyle ilgili fazla bilgi bulunmuyor.

• güzel haber :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pc sürümü düzgün mü ki konsollarda düzgün çalışsın. Daha optimizasyonu beceremiyorlar.

• Valla online olarak eğlendiğim azınlıktaki oyunlardan biri diyebilirim iyi olmuş ps4 için.
  • Aklımdayken sorayım bi de tekrar indirecem de,bu oyun pc üzerinde joystick ile oynanıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAIZEN

Pc sürümü düzgün mü ki konsollarda düzgün çalışsın. Daha optimizasyonu beceremiyorlar.

Konsolların en büyük özelliklerinden biri zaten optimizasyon

• Gta nın online seçeneği varken bu neden oynansın. Apb reloaded pc kullanıcıları için işkence olmuştu benim oynadığım dönemde. Çok fazla hile kullanıldığı için oyunu bırakanlar arasında yer almak zorunda kaldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konsol sürümleri PC'den kat be kat üstün olacaktır yani oyunu sevenler endişe etmenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEPORTA

Gta nın online seçeneği varken bu neden oynansın. Apb reloaded pc kullanıcıları için işkence olmuştu benim oynadığım dönemde. Çok fazla hile kullanıldığı için oyunu bırakanlar arasında yer almak zorunda kaldım.

Sende benim gibi istemeyerek bırakmışsın İnşALLAH oyun daha iyi olur Ps4 de Eklemek istersen Joker Na West =MrBerkay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.