Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi don quijote de la mancha -- 30 Mayıs 2021; 15:50:23 >



  • Arkadaşlar işin tuhaf yanı internetten araştırdığım kadarıyla başka bir operatördede sınırsız internetli bir paket yok sanırım ?
  • Hocam ben de bakmistim 1-2 hafta once, sinirsiz internet olan herhangi bir tarife yok ne yazikki. Ya 2-4 gblik bir tarife alicaz ya da internetsiz bir tarifenin uzerine sinirsiz internet paketi alicaz. Ben mevcut tarifemin uzerine sinirsiz net alicam artik.
  • 2-4 gb lik paketlerde kota aşımı varmı ? benim istediğim olay zaten bu.Sınırsız internette zaten 1 gb yi geçince adil kullanım hakkı çıkıyor.Kota aşımı olmasın hız düşsün yeter madem ?
  • Hicbir tarifede internet sinirsiz degil(4gbdan sonra ek ucret gelir)
    Ek internet paketinde 2-4gbdan sonra hiz duser para odemezsiniz ek olarak.
    Benim bildigim boyle.
  • PTTCELL de internet sınırsız.Ama adil kullanım hakkı var ve hız düşüyor.Yani bu 1-2-3-4...vs gb lık internetlerin bittikten sonra ücret eklememesi de hız düşürmesinin adının sınırsız olması gibi birşey.Dediğim gibi mevcut internetin kotasının dolduğundan sonra ücret eklemeyen,hızını düşüren bir tarife arıyorum bilen,duyan varsa yardımcı olursa mükemmel olur.Yok çıkmazsa mecburen pttcell alıcağım tekrardan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rothfuss

    PTTCELL de internet sınırsız.Ama adil kullanım hakkı var ve hız düşüyor.Yani bu 1-2-3-4...vs gb lık internetlerin bittikten sonra ücret eklememesi de hız düşürmesinin adının sınırsız olması gibi birşey.Dediğim gibi mevcut internetin kotasının dolduğundan sonra ücret eklemeyen,hızını düşüren bir tarife arıyorum bilen,duyan varsa yardımcı olursa mükemmel olur.Yok çıkmazsa mecburen pttcell alıcağım tekrardan.

    Hocam pttcelde sinirsiz diyor ama aciklamada sanki 3gb anladim siniri. Adil kullanimkotasini 250mb belirtmisler yani 3gb akk de olamaz. Kazik yemeyin sormadan almayin. Sinirsiz yazip boyle bir aciklama yazmalari garip

    Tarifenin internet kullanım hakkı, adil kullanım noktası olan 250 MB'a ulaştıktan sonra 3GB kullanıma kadar 64Kbps hız ile devam eder.

    çıkarılmıştır. Bu tarihe kadar abone olan müşterilerimizin ise bir sonraki fatura döneminde kullanım hakkı 3 GB olarak devam edecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 12 Eylül 2014; 16:12:19 >




  • Dediğim gibi kafam çorba oldu.Bir arkadaş çıkıp yardımcı olursa süper olur olmaz ise gidip bayilere tek tek görüşeceğim.Onlarda 1 numaralı dolandırıcılar ama bakalım.
  • hocam turkcell de faturasız hatta 25 tl sınırsız 96 kb internet var. Pttcell de ise sınırsız var ama eski tarifeleri daha cazip ti. Yeni düzenleme olumsuz etkiledi. Şu an da avea faturalı hatta woops paketi var 23 tl ye 2 gb sonrası sınırsız interne 5yüz dakika 5bin sms. Yapman gereken akrabalarından 25 yaş altı tc bulup müşteri hizmetlerini direk arayıp bu tarifeye geçebilirsin. Bayiye gitmeye gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aveanın woops olayı süpermiş dediğiniz gibiyse.Ancak 25 yaş altı olayını anlamadım.Ben zaten 22 yaşındayım.Birde buna ek olarak benim avea faturasız hattım var.Bu faturalı olayına geçiş yapınca benden para alacaklarmı yada bu tarifeden yararlanabilecekmiyim ?

    Not:Hat babamın üstüne.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi don quijote de la mancha -- 12 Eylül 2014; 17:13:29 >
  • Arkadaşın bahsettiğihttp://www.woops.com.tr/her-an-yeni-bir-woops/woops-firsata-bak
    Ancak gene birşey anlamadım.Faturalıda faturasızda yararlanabilir diyor ama açıklamalarından anladığım kadarıyla bellirledikleri tarifelerde daha önceden bulunmuş olmam lazım ? Yahu cidden bu operatörler çok çakal insanı salağa çeviriyorlar algımı kırdılar yemin ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.