Şimdi Ara

Yeni Total War Oyunu Bu Ay Duyurulacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
        Sega'ya bağlı Creative Assembly tarafından geliştirilen Total War serisinin yeni oyununun bu ay içinde duyurulacağı açıklandı. 25 Eylül'deki EGX 2014 etkinliğinde yeni Total War duyurulacak.

Bu oyunla ilgili henüz herhangi bir detay verilmedi; ama etkinliğe katılacakların oyuna yakından bakabilecekleri belirtiliyor.

• Oh beee

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • eee rome 2'de baya eleştri aldılar bu sefer güzel birşey gelecektir.

• Total War: Rome II oynayamadık daha hala sorun var oyunda :)

• Medieval Total War 3 is coming.

• Rome 2 den sonra iyi birşey olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • töbe para vermem rome 2 den sonra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç umudum yok, sega dağıtıcı olduğu sürece tek gayeleri para. rome 2 ile dip yaptı adamlar resmen. Creative Assembly ye saygım var ama başlarında sega olduğu sürece beklentim yok. stratejinin S si kalmadı oyunda. rome 2 resmen alfa aşamasında oyunu sattılar ya, yazıklar olsun.

• rome 2 aradığım şeyi veremedi buda veremez gibi

• medieval total war 3 sırada umarım farklı bir şey denemezler. ateşsiz silahların geçtiği her çağa razıyım arkadaş.

• medieval 3 duyurulursa yeni pc almanın zamanı gelmiştir

• hangi ekran kartınız var bilmiyorum ama ben gtx 560 ile orta ayarda gayet rahat oynadım oyunu korsan oynayan arkadaşlar var heralde sallıyolar son updatelerde gayet düzeltiler oyunu evet sega kar olayını abarttı sac sapan şeyler için para istiyor ama onun haricinde bütün total war oyunlarını seven ve su gibi içmiş biri olarak rome 2 total war son gücellemelerle gayet güzel hale gelmiş cokta kaliteli bir oyundur haksızlık yapıyosunuz
  • çöp

• rome 3 gelirse almam zaten o optimizasyonla birlikte bilgisayarımın oyunun daha menüsünde havaya uçucağını biliyorum o yüzden yok abi kalsın

• Medieval 3 gelsin isteğimle birlikte bir efsaneyi batırmayada sebep olabilir.

• Len daha Rome2'yi adam akıllı oynayamadım. :S

• Roma 2'yi adam akıllı bir oyun yapmak yerine oyunu satın alanları hiçe sayıp yeni oyun çıkaracaklar. Türkçe oyunlara destek olsun diye gidip roma 2 aldım ve oynama sürem 2 saat. Yinede ses çıkarmadım amacım Türkçe oyun almak olduğu için bekledim iyi bir seviyeye gelsin ama yok, demek ki hiç mi hiç iplenmiyoruz. Son oyun çıkalı daha ne kadar zaman oldu ki yeni bir oyun duyuracaklar hem de oynanabilir versiyonu hazır şekilde. Bu iki şeyi gösterir 1. roma 2 yi hiç geliştirme niyetleri zaten yoktu oyunu piyasaya sürüp çok küçük bir ekibe sözde update ve dlc hazırlamalarını söylediler ve geri kalan ekip yeni oyuna başladı. 2. roma 2 çıkalı ne kadar bir süre oldu ki yeni Total War oyunu duyuruyorlar, COD,PES değil ki bu, bu kadar kısa sürede yeni bir total war evreni nasıl tasarlanır bilemiyorum. Bu yüzden yine bir Rome 2 vakası olacağını düşünüyorum. Umarım acaleyle Pc'ye Medieval 3 çıkarmazlar da Medieval serisinden soğutmazlar bizleri. Tek istediğim ya oyunu tam bitirene kadar çıkarmasınlar, ya da öle yapacaklarsa eğer bu bir pc oyunu değilde mobil oyun falan olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aygun61 -- 9 Eylül 2014; 19:51:59 >

• duyduğuma göre total war arena tanıtılcak galiba. umarım yanlıştır ve yepyeni birşey tanıtırlar.

• Efsane geri gelsin stratejide favorilerimdendir
  • Lütfen MW3 olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.