Şimdi Ara

Batman: Arkham Knight'ın Çıkış Tarihi Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•       Batman serisinin yeni nesil oyunu Batman: Arkham Knight seriyi noktalayan bir oyun olacak. Yapımcı ekip geçtiğimiz aylarda oyunu 2015 yılına ertelemişti. Oyunun dağıtımcılığını üstlenen Warner Bros. yeni çıkış tarihini nihayet oyuncularla paylaştı.

Batman: Arkham Knight; 2 Haziran 2015'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Bunun yanında Warner Bros oyunun Batman: Arkham Knight Batmobile Edition ve Batman: Arkham Knight Limited Edition adlı iki sürümünü duyurdu.

Batman: Arkham Knight Limited Edition'da oyunun konsept tasarımlarını gösteren 80 sayfalık bir sanat kitabı, oyun için metal disk kutusu, oyunun çizgi romanı, The New 52'den üç adet skin pack ve  Batman heykeli bulunuyor.

Batman: Arkham Knight Batmobile Edition'da ise Batman heykeli dışında önceki pakette bulunan tüm içerikler ve TriForce tarafından üretilen Batmobile heykeli yer alıyor. Batmobil heykelinin ayarlanabilir (dönüştürülebilir) olduğu belirtiliyor.

Bu paketlerden Limited Edition'un fiyatı PS4 ve Xbox one için 89.99£ PC için 74.99£. Batmobile Edition'un belirtilen fiyatı ise her iki konsol için 169.99£. Bu paketin PC sürümünün olmadığını belirtelim. Paket içeriklerini aşağıdaki görselden detaylıca görebilirsiniz.

• 2 haziran ne ya kim beklicek o kadar :S

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hani 2015 başıydı :( bu kadar ertelediklerine göre yüksek beklentiyi karşılayacak bir yapım üzerinde daha fazla zamana ihtiyaçları var demek. serinin başarısını devam ettirecektir.

• Yuh be taa 2014 sonundan yaza attılar.

• Yuh 170£ konsol satılıyor o fiyata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar erteliyorsa bi bildikleri vardır rockstead'ye sonsuz güvenim var
  • Adamlar erteliyorsa bi bildikleri vardır rockstead'ye sonsuz güvenim var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu koleksiyon' u kesin alacagim ama bukadar büyük bir ertelenme canimi skdi dogrusu..
    amerikaya falan özel yapmaslar umarim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 8 Eylül 2014; 20:45:13 >
  • En geç nisan bekliyordum ama, haziran baya geç yav

Ama arkadaşın da söylediği gibi, Rocksteady ne yaparsa bilinçli yapıyordur. Efsane bir oyun geleceğinden hiçbir şüphem yok.

Beklemeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 8 Eylül 2014; 20:00:10 >
  • En azından witcherla çakışmayacak

• 2 Haziran 2015'e kadar kış ukusuna yatıyorum

• Bize, Haziran yaz ayında Batman finali yaptırmayın ya. Şöyle karanlık kış aylarından biri olmalıydı, ambiyansa uygun olarak :)
  • Arkadaşlar sıkmayın canınızı adamlar nasıl bir oyun yapıyor herkez biliyor.Geç çıksın güç çıkmasın. Diğer oyun firmaları şu adamlara bakıp ibret alması lazım, özellikle Capcom ve EA

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Bize, Haziran yaz ayında Batman finali yaptırmayın ya. Şöyle karanlık kış aylarından biri olmalıydı, ambiyansa uygun olarak :)

Hocam sana kesinlikle katılıyorum oyun oynadığım yer camın kenarı dışarısı kış hava soğuk önumde çay sigara OFFF bu keyfi hiç bişeye değişmem bütün batman oyunlarını bitirdim oyundaki LEZZET bariz hissedilir...

• 2015 görünümlü 2016 :D bu adamların yaptığı oyunu beklemeye değer :)

• Çok efsane bir oyun geliyor. Beklediğimize deyecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Fabioddq

quote:

Bize, Haziran yaz ayında Batman finali yaptırmayın ya. Şöyle karanlık kış aylarından biri olmalıydı, ambiyansa uygun olarak :)

Hocam sana kesinlikle katılıyorum oyun oynadığım yer camın kenarı dışarısı kış hava soğuk önumde çay sigara OFFF bu keyfi hiç bişeye değişmem bütün batman oyunlarını bitirdim oyundaki LEZZET bariz hissedilir...

Al benden de o kadar hocam. Bende cam kenarında oynarım oyunları ve tüm Batman serisini öyle bitirdim. Neyse hocam bizde hemen oyun çıkınca Haziran da oynamayız da kış aylarının gelmesini, havaların bozulmasını bekler 2015 sonları gibi oynarız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fabioddq

quote:

Al benden de o kadar hocam. Bende cam kenarında oynarım oyunları ve tüm Batman serisini öyle bitirdim. Neyse hocam bizde hemen oyun çıkınca Haziran da oynamayız da kış aylarının gelmesini, havaların bozulmasını bekler 2015 sonları gibi oynarız

Aynen hocam zaten ben türkce yama bekliyorum ing. hiç yok techno game türkce yama firmasına güveniyorum.

• Büyük ihtimalle WB play sisteminin ilk oyunu bu olur büyük ihtimalle

• quote:

Orijinalden alıntı: michael01

Büyük ihtimalle WB play sisteminin ilk oyunu bu olur büyük ihtimalle

Steam olmayacakmı???
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.