Şimdi Ara

League of Legends 2014 Dünya Şampiyonası ANA KONU | ŞAMPİYON SSW (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.275
Cevap
16
Favori
90.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • başarıalr temsilcimize ben bir sürpriz bekliyorum grup aşamasında.
  • "herkes biliyor ki na euw den cok daha iyi bir lig" diye bir durum yok, twitch ve redditte çok fazla amerikalı fanboy görmüş olabilirsiniz, bilemem. genel kanı ve bence de doğru olan euw>na'dir.
    Bana kalırsa, na lcs kötü takımlarla dolu. birincileri bile paçalarından uyumsuzluk akan tsm, lmq zaten amerikan takımı sayılmaz. c9 dışında dünya şampiyonasında son 8e kalmayı hakeden takım yok ama onlar da kalamicak
  • DP'ye başarılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Dark passage'a gelebilecek en güzel gruplardan biri gelmiş. Takımlar çok güçlü ama zaten çok fazla bir yol alamayacaklarını biliyorduk. En azından şuan dünyanın en iyi 5 takımından 2 si ile belkide en iyi 2 siyle karşılaşma fırsatları var. Düşünsenize inanılmaz büyük bir tecrübe olacak. Bu maçların %70 i birikimken %30 u anlık performanstır bana göre. Ben Samsung'a karşı olan maç yada maçlar dışında 1-2 sürpriz bekliyorum açıkçası Dark Passage'dan. Yapsalarda yapmasalarda evimde oturup kendilerini desteklerim. Burda töt üstünde oturup çocukları kötüleyip yok 30-0 yenildi yok kill alamayacaklar turnuvada vs. vs. diyeceğinize bundan 5-10 sene öncesine kadar botların eline bıçak verip 5-1 le kafasına sıkıp kendinizi pro ilan ettiğiniz bilgisayar oyunlarının ne pozisyona geldiğini ve iyi kötü bu pozisyon içinde bizimde bir neferimizin olduğunu düşünün. Kendinize saygınız yoksa bile bizim evimizde 50 liralık internetimizle izleyip "vay arkadaş atmosfere bak" dediğimiz milyar dolarlık projede milyonların önünde oyun oynama fırsatını yakalamış insanlara saygınız olsun. Zamanında Dark Passage CS 1.6 takımıda çok güzel işler yaptı ama CS prof. düzeyde genellikle 20 yaş üstü oyunculara hitap ediyordu ve oyuncular venza Ertuğ olsun xylm Timuçin olsun Doğukan prostar olsun vs. vs. hepsi o dönemin cs oyuncuları için çok büyük yaştalardı hal böyle olunca kimse çıkıpta SK gaming e karşı 3 oyun bile alamadalılar zaaa iksde iksde diyemiyordu. Şuanki durumda TR sunucusunda sövüp sayıp bronze - silver - gold üstüne çıkamamış ama yaşıtını dünya şampiyonasında gören tipler bunlardan bi cacık olmaz bunlar sıfır çeker zaaa zaa diye bağırabiliyorlar sağda solda. DP nin sevilmemesinin en büyük nedenlerinden biri Naru diğeri HPhoenix ve bunların çoğu turnuvada çıkıp rahat rahat konuşmaları. Tamam bir yerde haklısınız bazı konuşmalar rakibi kışkırtacak cinsten ama şöylede bir durum var Türkiye sınırları içerisinde ne kadar TT'yi destekleyen biri olsamda bu adamların ülkede rakibi gerçekten yok. Şuan burda çocukların egosuna laf edenlerin aynı pozisyonda olduklarında ne yapacaklarını çok merak ediyorum gerçekten. Eminim çoğunuz düşünüyorsunuzdur Naru'nun yerinde ben olsaydımda okulda millete tost ısmarlatırdım vay anasını ne havam olurdu be vs. vs. Eğer sen bir şeyin önüne geçemiyorsan ve onu durduramıyorsan kontrolü tamamen ona bırakmışsındır demektir. DarkPassage şuan Türkiye sınırlarında durdurulamaz bir güç ve ister egosuyla ister efendi kişiliğiyle istediği gibi davranır bizede böyle " aa ne dedi şuna bak terbiyesiz " demekten başka bir şey bırakmazlar.

    Unutmayalım ;

    Bir sanatçının kişiliği, rengi, ırkı, dili, dini vs. değil yaptığı sanat onu sanatçı yapar. Bir çok kişi Ahmet Kaya'yı sevmez sevmeyenlerden bir çoğuda neden sevmediğini bilmez toplum sevmiyor diye oda sevmez. Ama Ahmet Kaya kişiliği iyi yada kötü bu ülkeye gelmiş nadide sanatçılardan biridir. Bunu biraz sanattan anlayan herkes böyle bilir. Sen istersen bu adamın kişiliğini unutup şarkılarını dinlersin istersen kişiliğiyle beraber kabul edersin bu senin kendi tercihin.

    Bir futbolcunun kişiliği, rengi, ırkı, dili, dini vs. değil oyun içerisindeki başarısı önemlidir. Şuan Emre Belözoğlu oyun içindeki tavırları ve konuşmalarıyla takımının bile taraftarlarını çileden çıkarıyor yeri geldimi. Ama Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde yada Milli Takım Uluslararası bir turnuvada Emre ile gol atsa yada ne bileyim güzel bi iş yapsa hep birlikte sevinmez miyiz ?


    Çok uzattım farkındayım ama gerçekten bunaldım artık sağda solda ileri geri konuşan tiplerden burasıda tam yeriydi bence.

    Önümüzdeki 1 ay boyunca GO DP GO

    Dönüşte Forza TT




  • C grubu ne öyle ya.Ölüm grubu resmen
  • bence ahqyu yenemeyiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pradaxa -- 9 Eylül 2014; 8:59:03 >
  • Gencecik çocuklar bu yaşta, bu kadar büyük bir organizasyonda ülkemizin bayrağını dalgalandıracak. Sonuç ne olursa olsun saygı duymak tebrik etmek gerekir.
  • A grubundan çıkacak ikili kesin; Samsung White ve EDG. Ayrıca bizim için bu grup iyi sayılır çünkü birlikte gruba düşüp de yenebilme ihtimalimiz olan tek takım bence AHQ idi. A grubundan devam edersek; bu grubun olayı kimin 1. olacağı, Samsung White mı yoksa EDG mi birinci olacak.

    B grubuna gelirsek; bu gruptaki herkesin güçleri birbirine yakın. Bu grupta her türlü süpriz yaşanabilir; ama yine de çıkma ihtimali en yüksek olan ikili SHRoyal ile TSM gibi geliyor. SK ve TPA'dan da çok şey bekliyorum ama TPA'nın Allstars'daki performansından sonra beklentilerim daha az.

    C grubu tam bir ölüm grubu. SSB'nin çıkacağı kesin gibi ama 2. çıkacak takım değişebilir. Şu an baktığımda aralarında en avantajlısı OMG gibi gözüküyor ama belli olmaz. Ayrıca gruptaki tüm takımlar aşırı derece güçlü, en zevkli maçlar B ile birlikte bu gruptan çıkacak gibi

    D grubuna gelirsek; bu grupta güzel olacak gibi ama KBM'nin yapabileceği hiç bir şey yokken ALL-NJW-C9 arasında geçecek gibi geliyor. Hepsinin en son performanslarına bakarsak en avantajlı iki takım ALL ile NJW olur. Şahsen buradan ALL ile NJW'nin çıkacağını düşünüyorum.

    Daha kesin bir tahmin yapmam gerekirse:
    A) 1-SGW 2-EDG 3-AHQ 4-DP
    C) 1-SSB 2-OMG 3-FNC 4-LMQ
    D) 1-NJW 2-ALL 3-C9 4-KBM
    B grubu her yöne gidebilir, tahmin yapamıyorum.




  • A grubundan samsung ile çıkacağımizi düşünüyorum . Zaten bir üst tura çıksa yeter en iyi 8 arasında olmak bile büyük başarı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonSadrazam

    A grubundan samsung ile çıkacağımizi düşünüyorum . Zaten bir üst tura çıksa yeter en iyi 8 arasında olmak bile büyük başarı olur.

    Ben de öyle düşünüyorum bombayı kurduk ama bakalım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DP nin gruptan çıkması çok çok zor.Win alsa iyidir.
  • ilginc sonuclar cıkabilir. herkes skt nin korede yenilmesini samsung ların çok güçlü olduğuna bağlıyor ama. skt eski skt hiç değildi son maçlarda absürt hatalar ve skorlarla maç verdiler hep.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Artemissaaa

    ilginc sonuclar cıkabilir. herkes skt nin korede yenilmesini samsung ların çok güçlü olduğuna bağlıyor ama. skt eski skt hiç değildi son maçlarda absürt hatalar ve skorlarla maç verdiler hep.

    Skt eski Skt değildi ama Samsunglar da çok güçlüler. Şu an için özellikle SSB tüm dünyada en iyi takım savaşı yapan takım denebilir.
  • DP nin win alması bile çok zorken gruptan çıkabileceğini düşünenler var.
  • Inşallah sk ve tsm çıkar gruptan çinlileri sevmiyom

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: creativeself

    DP nin win alması bile çok zorken gruptan çıkabileceğini düşünenler var.

    Baron+Tf = Win
  • Dp ahqyü yenebiliriz diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başarılar tabiki ama heralde 25bine tav olacaklar...
  • Benim favorim starhorn royalclub.geçen sezon 2. olan royalclubdan uzi ve hepimizin bildiği insec var.şampiyon olamasalar bile belki finale gelirler diye düşünüyorum.zaten gruplarındada kore takımı yok rahat çıkarlar.


  • bizimkiler gruptan çıkar mı acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.