Şimdi Ara

Dead Rising 3'ün PC ve Xbox One Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Digital Foundry, Dead Rising 3'ün PC ve Xbox One arasındaki farkları gösteren yeni bir video hazırladı.

Xbox One'ın çıkış oyunlarından biri olan Dead Rising 3, bu hafta PC için piyasadaki yerini aldı. PC sürümünde bir takım sorunların olmasından dolayı eleştirilen Dead Rising 3, yine de birçok kullanıcı tarafından sevildi. Oyunla ilgili olarak asıl merak edilen konulardan biri olan, Xbox One ile PC arasındaki grafik ve teknik özelliklerin farkını anlatan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

• ONE'da , 360'da yaptıkları gibi Contrastı arttırmışlar yine iyi gözüksün diye.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Xbox one ezmiş.

• Resmen teknik manada zerre fark yok ve oyunun istediği sistemlere , kastırdığı takıldığı ekran kartlarına işlemcilerine bak ... Çöktüğü sistemlere bak...

İşin dahada komik yanı Xbox 360'tan beri gelen siyahların daha siyah olması , genel renk paletinin daha doygun olması meselesi ile renkler Xbox cephesinde daha iyi gözüküyor.

Neden böyle oyun çıkarıyorsun ki ? E kimse oyunu almayacak, kullanıcı puanları dibe vuracak , torrent sitelerinde indirme listelerine konulacak sonrada "oyunlarımız PC'de ilgi görmüyor-satmıyor ki özen gösterelim" diyeceksin ...

Ahh ahh şu cigolaytların hakkını verseler şimdiye boluyu geçmiştik, hep optimizasyon hep optimizasyon... Pis yapımcılar.

Daha dün "pisi de oynadıh hemde sötüdyoda herkeş daha eyi görüküyor dedi" diyenler vardı. Allah'tan karşılaştırmayı Digital Foundry yapmışta ona laf atmazlar hiç yoktan.

Steam'den 3 tane oyunu 40 dolara alabildi diye heyecandan neyi savunacaklarını şaşırmışlar... Bir kez daha ne kadar körü körüne ne kadar yanlış kanılara vardıkları ortaya çıktı. Nereye para veriyorsan orayı savunacaksın mantığı yanlışmış demek ki Birde para vermeyipte savunanlar var orası ayrı bir muhakeme konusu.

Bu arada tabi ki de PC rulezzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 7 Eylül 2014; 18:00:07 >

• Xbox one görüldüğü üzere biraz aa sıkıntısı karanlık bölgeler çok abartılı karanlık oluyor ,bazı yerlerde biraz daha blur var ..
    Pc sürümü oyunun cok soluk ve Xbox one kıyas ile farksiz ama aa sorunu yok .

• Renklendirme hariç gram fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

Xbox one ezmiş.

Monitör'e XO kontrolcüsü ile bakıyorsan demek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne çok boşa konuşan var tek farkı hafif renkler deyişik onun dışında bi farkı yok steamdan aldım bitirdim oyun çok güzeldi ufak sorunları var ama ilerde düzeltirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: betadragon

Renklendirme hariç gram fark yok

Bir oyun için renklendirme de hiç önemli değil zaten...
  • Xbox 360 döneminde de aynı şey vardı, grafikleri ps3 ve pc den daha kontrastlı olduğu için ve renk paleti daha doygun olduğu için daha güzel görünüyordu grafikler.
  • Ben xbox one daki sürümü daha iyi buldum, renkler pc de soluk duruyo biraz.Hatta altdaki pc ve xo yazısını dikkat etmeden soldakini xo sandım 720p olduğu için.Zaten xo daki en sevdiğim özellik, çıkan oyunlardaki renk paletleri bana göre daha iyi duruyo diğer platformlara göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trapdoor

ONE'da , 360'da yaptıkları gibi Contrastı arttırmışlar yine iyi gözüksün diye.

Diğer platformlarda bir yasak mı var öyle özelliği varsa onlarda yapsın.
  • ''Pc oyunculuğuna değer veren'' Mikirosoft un Pc oyunculuğuna armağanı :))) oyun bildiğiniz eski nesil ayarında olmasına rağmen üst seviye Pc lerde dahi kasılıyor. Capcom mu Microsoft mu sorumlu bu durumdan onu bilemedim... bence oyun Pc için port edilmedi onun yerine bir emulator yazıldı ve o oynatıyor oyunu Pc de. yoksa bu kadar optimizasyon yapamamak için baya bir çalışmak gerek.
  • Hem grafik farkı yok hem de Tren gibi kartlar 60 FPS veremiyor. PC oyuncularının çoğu 720p ye düşmüş, frame rate için de çözünürlük kısıyorlar. Biz pc yi gözümüzde fazla büyütmüşüz düşük vramlı kartlarla milleti kazıkladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Hem grafik farkı yok hem de Tren gibi kartlar 60 FPS veremiyor. PC oyuncularının çoğu 720p ye düşmüş, frame rate için de çözünürlük kısıyorlar. Biz pc yi gözümüzde fazla büyütmüşüz düşük vramlı kartlarla milleti kazıkladılar.

arkadaşım yapımcı firma adam gibi optimize etmezse tabiki sorunlar olur pc yoksa xbox one ile ps 4 ü üstüste koyup tokatlar herkes haddini bilecek arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Hem grafik farkı yok hem de Tren gibi kartlar 60 FPS veremiyor. PC oyuncularının çoğu 720p ye düşmüş, frame rate için de çözünürlük kısıyorlar. Biz pc yi gözümüzde fazla büyütmüşüz düşük vramlı kartlarla milleti kazıkladılar.

arkadaşım yapımcı firma adam gibi optimize etmezse tabiki sorunlar olur pc yoksa xbox one ile ps 4 ü üstüste koyup tokatlar herkes haddini bilecek arkadaş.

Ben asıl GTA V çıktığında nasıl bir curcuna oluşacaktır en çok onu merak ediyorum burada .
    #direnRockstar #GtaV .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PC'de parlaklığı azcık düşürseler aynısı olucak . Parlaklık dışında gram fark yok .

• Konsola özel olarak geliştirmiş bir oyunun PC sürümünden farklılık beklemeye gerek yok.

• One ile ayni paraya GPU almanin amaci One ile ayni kalitede oynamaktir.

• XBOXONE'da canlı durmasının tek nedeni, cihazın ham görüntünün üzerine %80 civarı bir contrast katmasıdır. Aşağıda gördüğünüz ekran görüntüsünü buradaki youtube videosundan aldım ve sadece PC' kısımında değişiklik yaptım. Bu değişiklik sadece %80'lik bir Contrast artışıdır.

Bu nedenle daha iyi kenar yumuşatma ve kaplama işleme hatta ekran kartı ayarlarından daha fazlasını elde edebileceğimizi de düşünürsek PC tabi ki daha iyi görüntüyü verecektir. İlla ben XBOX'daki gibi canlı renk paleti istiyorum diyorsanız onun da çözümü Ekran kartı ayarlarınızda. Kendi ekran kartımın arayüzünde ayarlar şu şekilde.

Ama bu oyun, oynayanların dediğine göre, PC'de çok yüksek meblalarla toplanan bir makinada bile daha doğru dürüst performans sağlamıyormuş, arada çok fazla fark olmadığını düşündüğüm için daha makul bir fiyata XBOX'da oynamayı tercih ederim bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapdoor -- 7 Eylül 2014; 18:41:13 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.