Şimdi Ara

Peugeot 206 Oto. Viteste Sıkıntı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Ankara'da yaşayan arkadaşlar bilir. Dün akşam iş çıkış saatlerinde Sincan, Etimesgut taraflarına çok şiddetli yağmur yağdı ve sel oldu. Ben bu sel olduğu sırada Peugeot 206 marka otomobilim ile Elvankent'te suyun iyice biriktiği caddelerden geçtim. Sudan geçerken hiçbir sıkıntı olmadı, su dediğim öyle kapı kolu hizasına kadar falan da değil, tekerleğin yarısının biraz altı diyebilirim(doğru tarif ettim mi bilmiyorum). Öncelikle hiçbir sıkıntı yoktu, hatta dün gece o selden sonra arabayı çevreyolunda kullandım, her zamanki performansı neyse yine öyleydi. Ancak arabayı bugün çalıştırdığımda viteste sıkıntı olduğunu fark ettim. S ve Kar lambaları önce birbiri ardına yanıp sönüyor, ondan sonra orta ekranda "AUTO GEAR FAULT" yazısı çıkıyor. Araba sadece birinci viteste kalkarken sıkıntı yaşıyor şu anda ama 2'ye 3'e veya 4'e geçerken hiçbir problem yok. Ama birinci viteste hem zor kalkış yapıyor yani biraz bağırttırmak gerekiyor hem de iyi çekmiyor. Sizce sıkıntı ne olabilir ?







  • quote:

    Orijinalden alıntı: desolator55

    Merhaba arkadaşlar, Ankara'da yaşayan arkadaşlar bilir. Dün akşam iş çıkış saatlerinde Sincan, Etimesgut taraflarına çok şiddetli yağmur yağdı ve sel oldu. Ben bu sel olduğu sırada Peugeot 206 marka otomobilim ile Elvankent'te suyun iyice biriktiği caddelerden geçtim. Sudan geçerken hiçbir sıkıntı olmadı, su dediğim öyle kapı kolu hizasına kadar falan da değil, tekerleğin yarısının biraz altı diyebilirim(doğru tarif ettim mi bilmiyorum). Öncelikle hiçbir sıkıntı yoktu, hatta dün gece o selden sonra arabayı çevreyolunda kullandım, her zamanki performansı neyse yine öyleydi. Ancak arabayı bugün çalıştırdığımda viteste sıkıntı olduğunu fark ettim. S ve Kar lambaları önce birbiri ardına yanıp sönüyor, ondan sonra orta ekranda "AUTO GEAR FAULT" yazısı çıkıyor. Araba sadece birinci viteste kalkarken sıkıntı yaşıyor şu anda ama 2'ye 3'e veya 4'e geçerken hiçbir problem yok. Ama birinci viteste hem zor kalkış yapıyor yani biraz bağırttırmak gerekiyor hem de iyi çekmiyor. Sizce sıkıntı ne olabilir ?

    otomatık sanzuman ıle alakalı bır sıkıntı bu. servıse baktırın zıra sorun buyuyebılır.




  • Sorun büyüdü maalesef zaten, hiç kullanmadım ilk mesajı yazdığımdan beri ama bu sabah servise gitmek istediğimde araba yerinden kalkmadı. Yani geri viteste sıkıntı yok ama ileriye gitmiyor, boşuna gaza basıyorsun. Yarın yol yardımı ile Peugeot servisine gidecek araba, bakalım ne çıkacak. Teşekkürler ilgilendiğiniz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.