Şimdi Ara

GTX 980 Ti , GTX 980 ve 970 ANA KONU (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.628
Cevap
31
Favori
247.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Süpersamling ve anti alasing full açmışın kapatsan daha iyi performans alırsın anti alasing 1 tık açık olsa yeter full ayarlarda 60 fps veren ekran kartı yok piyasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MuRoO_ -- 26 Kasım 2014; 12:14:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Wayne kullanıcısına yanıt
    Bence Nvidia Experience uygulamasının ayarları optimize etme özelliğini kullanın. Ben dün 970 SLi ile bu şekilde 180-200 fps COD AW oynuyordum. Nvidia Experience'te her ayar için niçin o seviyeye optimize edildiğinin açıklaması vardı. Bir ayarda mesela "Testlerimiz sonucu bu ayarı sadece 6GB ve üstü kartlar aktive etmelidir, diğer kartlarda yavaşlamaya neden olur. Bu şartı sadece Titan sağlamaktadır." gibi bir ifade vardı. Yani adamlar uğraşmış, test etmiş size ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyorlar. Bilmeden etmeden tüm ayarları rastgele sonuna ayarlamak sadece sizi üzer, uğraştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 26 Kasım 2014; 15:55:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Bence Nvidia Experience uygulamasının ayarları optimize etme özelliğini kullanın. Ben dün 970 SLi ile bu şekilde 180-200 fps COD AW oynuyordum. Nvidia Experience'te her ayar için niçin o seviyeye optimize edildiğinin açıklaması vardı. Bir ayarda mesela "Testlerimiz sonucu bu ayarı sadece 6GB ve üstü kartlar aktive etmelidir, diğer kartlarda yavaşlamaya neden olur. Bu şartı sadece Titan sağlamaktadır." gibi bir ifade vardı. Yani adamlar uğraşmış, test etmiş size ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyorlar. Bilmeden etmeden tüm ayarları rastgele sonuna ayarlamak sadece sizi üzer, uğraştırır.

Tüm ayarlar full ve on sadece supersampling 2x olacak şekilde zaten 90 fps sabit alıyorum.Sorun şurada.16x elbette bu oyunun grafikleri için gereksiz.Fazla grafikte iyileştirmede yapmıyor.Tüm ayarlar full ve 16x te 970 SLI yada 980 SLI kullananlar bile ortalama 10-20 fps alabiliyor.Bu konuyu araştırmadan önce Cod bölümüne sormuştum 16x te kaç fps alıyorsunuz diye.Oradan bir kullanıcı çıktı ve dediki 970 le 35-45 fps alıyorum.Halbuki aynı karta sahibiz ve bu imkansızdı.Kartımda sorunda yoktu ve kafaya taktım.Araştırdım ki Gtx Titan Black SLI kullananlar bile 10-20 fps anca alabiliyorlarmış bu ayarda.O zaman ben 970 le 35-45 fps alıyorum diyen arkadaş ya bir ayarı yanlış yapıyordu yada onun fraps programında bir sorun vardı.İmkansızdı çünkü.Araştırdıktan sonra imkansız olduğunu anladım.Ondan dolayı merak etmiştim zaten..

• 970 SLI alayina gider
  • EVGA sitesinde 970 FTW stoklara eklenmiş. Bilginize. :))
    970 ftw
  • Zotac gtx 970 düz model hakkında bilgisi olan var mı. Benim kasana bi o sığıyor 970 ler arasında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar GTX980 SLI ile çift 2k monitörde oyun oynayabilir miyim ? Yeterli olur mu , pm'den yanıt atarsanız sevinirim teşekkürler.
  • 3 way sli 970 hem daha uygun hem daha performanslı olur gibi geliyo bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krauser DMC -- 28 Kasım 2014; 15:43:50 >
  • Asus ve Msi maceralarindan sonra Sanalmarketimden Gigabyte 970 g1 gaming siparisi verdim. Yarin gelir kismetse sorunsuz olur insallah.

• Bu kartın bizde satışı olacakmı? Şekli falan hoşuma gitti alacağım zaman bu kartı almayı düşünüyorum.
    İnno3D
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    O nedir öyle ya ve neden bu kadar pahalı acaba ? %100 kârla satıyorlar galiba
  • Arkadaşlar mrb, bır konu açtım fikirlerinizi paylaşırmısınız ?

(SLI) EVGA GeForce GTX 970 FTW ACX 2.0 mi ? EVGA GeForce GTX 980 Classified ACX 2.0 hangisi ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_99956303/f_//tm.htm#99956303

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 28 Kasım 2014; 21:17:40 >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Mesaj edit linki vermişsin dostum düzelt istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krauser DMC

Mesaj edit linki vermişsin dostum düzelt istersen.

Çok teşekkur ederım, düzelttim.http://forum.donanimhaber.com/m_99956303/f_//tm.htm#99956303
  • selam bende evga gtx 970 sli yaptım bir sorum olcak farcry 4 te oyunu 60 fps 4k da oynuyorum ama sanki takılıyormuş gibi atlama yaşıyorum tek 970 te bu olmuyordu ama ac unity'de 60 fps yağ gibi akıyor ?
  • Arkadaslar benim Asus gtx970 in fanlari dönmüyor pc açılırken dönüyor oturum için şifre ekranı gelince duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: .rascho.

Arkadaslar benim Asus gtx970 in fanlari dönmüyor pc açılırken dönüyor oturum için şifre ekranı gelince duruyor

Asus kartlari 60 dereceye gelinceye kadar calismaz. Oyun sirasinda 60 derecenin ustune ciktiginda calismaya baslarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: white_power

quote:

Orijinalden alıntı: .rascho.

Arkadaslar benim Asus gtx970 in fanlari dönmüyor pc açılırken dönüyor oturum için şifre ekranı gelince duruyor

Asus kartlari 60 dereceye gelinceye kadar calismaz. Oyun sirasinda 60 derecenin ustune ciktiginda calismaya baslarlar.

Değerli bilgileriniz icin tesekkur ederim

• Bu da benim msi 980 gtx
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.