Şimdi Ara

GTX 980 Ti , GTX 980 ve 970 ANA KONU (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.628
Cevap
31
Favori
247.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şöyle anlatayım hocam Pci Express x8 den çıkartıp mini pci slotuna taktım işlemciye düşen yükü azaltığını ilk defa sizden duyuyorum ilginç valla bilmediğimiz daha neller var
  • Merhabalar. Sizce asus strix 980 ti mi yoksa msi gtx 980 ti 6g mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide bazı ekran kartları ısı boruları nikel kaplı olmadan geliyor bu sorun yaratır mı ?

• İkisi de başarılı kartlar. Ama Asus'da kullanılan bileşenler bariz şekilde daha iyi. Asus'u öneririm. Ben de strix 980Ti kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz_tr

İkisi de başarılı kartlar. Ama Asus'da kullanılan bileşenler bariz şekilde daha iyi. Asus'u öneririm. Ben de strix 980Ti kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Ya bilmiyorum aralarında maks 4 fps oynuyor onun için 200 tl verilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mastercase

quote:

İkisi de başarılı kartlar. Ama Asus'da kullanılan bileşenler bariz şekilde daha iyi. Asus'u öneririm. Ben de strix 980Ti kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Tabi çok büyük fark yok. Referans kart alıp aynı değerlere oc etsen de aynı performansı alırsın ama ne olur daha sıcak ve gürültülü çalışır. İkisi de çok iyi kartlar. Günlük kullanımda hiçbir farkı hissetmezsin bile. Ama ikisi arasından Hangisi daha iyi sorusunun cevabı Strix'tir yani.

• quote:

quote:

quote:

Tabi çok büyük fark yok. Referans kart alıp aynı değerlere oc etsen de aynı performansı alırsın ama ne olur daha sıcak ve gürültülü çalışır. İkisi de çok iyi kartlar. Günlük kullanımda hiçbir farkı hissetmezsin bile. Ama ikisi arasından Hangisi daha iyi sorusunun cevabı Strix'tir yani.

Hangi yönlerden daha iyi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi yönlerden daha iyi ?

Kullanılan bileşen kalitesi, sayısı, kapasitörler, fazlar. Otomasyon üretim olması, super alloy bileşenler bir adım öne çıkarıyor bence strix'i. Soğutması da 3 fan olduğundan daha etkili. İnternetteki incelemelere bakma onlarda hep otomatik fan devri ayarı kullanılıyor. Strix'in varsayılan profili de sessizlik odaklı olduğundan karşılaştırmak doğru değil. Benim incelememdeki sıcaklıklara bakabilirsin farklı fan devirlerindeki.

• quote:

Merhabalar. Sizce asus strix 980 ti mi yoksa msi gtx 980 ti 6g mi ?

Hocam bu 2 karta bağlı kalmadan direk daha iyi bir amiral model olan MSI GTX 980 Ti LIGHTNING düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 22 Şubat 2016; 19:23:01 >
  • Sea hawk almaya karar verdim :).

• Arkadaşlar merhaba, sistemim asus h81 serisi ankart, i3 4130 işlemci ve r9 270x'e sahip. Bir de 8 gb ram var.

Gtx 970'e geçmek istiyorum. İşlecinin i3 olması bir sıkıntı yaratır mı? Yoksa önce işlemciyi mi değiştirmeliyim (i5)?
    i3+gtx 970 kullanan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim.

• quote:

Merhabalar. Sizce asus strix 980 ti mi yoksa msi gtx 980 ti 6g mi ?

o fiyatlara çıkmışken 160 TL daha ekleyip MSI Nvidia GTX 980 Ti Sea Hawk alırdım ben.

• Merhaba
    Yeni sistem topladım. Sistemim şu şekilde:
    İntel Skylake i7 4.0GHZ
    Asus Maximus 8 Ranger
    Evga GTX 970 SSC A.C 2.0+
    Kingston Hyperx 16 GB 2133mhz

Sorunum şu: CS:GO oyununu ilk başladığımda fps 299 görüyorum. Fakat zaman ilerledikçe fps 50'lere kadar düşüyor. Güncel nvidia sürücülerini kurdum, ısı durumunu kontrol ettim değerler normal. Sorunu bir türlü çözemiyorum. Öneriniz nedir ?
  • CaptainJack kullanıcısına yanıt
    Cs de aynı durum bende de mevcut. Fps 80-90 lara iniyor 220-300 gezerdi hep
  • Kafayi yemek uzereyim. Dun kac defa rekabetcide bu durumla karsilastim. Eger cozume ulasirsaniz banada bilgi verseniz cok sevinirim hocam. İsin garip tarafi tombraider rise of the tomb da high ayarlarda hic sorun olmadan oynuyorum. Cs de durum boyle

• CaptainJack kullanıcısına yanıt
    900 serisi kartlarda coil whine sorunundan başka en büyük sıkıntı Nvidia sürücülerinde yaşandı neredeyse her oyun için ayrı driver çıkardılar. Geçmiş sayfalara doğru bakarsanız görürsünüz demek istediğimi. Cs Go için birde bu Nvidia driver 355.98'e dönüp deneyin...

https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3nzotc/nvidia_35850_newest_driver_broke_csgo/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 23 Şubat 2016; 15:59:39 >
  • Arkadaşlar kafama bişey takıldı bu MSI Nvidia GTX 980 Ti 6GB 384Bit GDDR5 kartın birde Golden Edition sürümü var arasında ne gibi farklar var fpsye ne yansır

Golden Edition: http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx-980ti-gaming-6g-golden-edition-gddr5-6gb-384bit-dx12-ekran-karti.html

Normal :http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx-980-ti-gaming-6g-gddr5-6gb-384bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ByTT

Arkadaşlar kafama bişey takıldı bu MSI Nvidia GTX 980 Ti 6GB 384Bit GDDR5 kartın birde Golden Edition sürümü var arasında ne gibi farklar var fpsye ne yansır

Golden Edition: http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx-980ti-gaming-6g-golden-edition-gddr5-6gb-384bit-dx12-ekran-karti.html

Normal :http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx-980-ti-gaming-6g-gddr5-6gb-384bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

Hala ayni seride fps ye bakan var.Hepsi ayni kart sadece mhz leri ile oynanmis.Bakacaksaniz sogutmaya bakin servis kalitesi olculerine falan bakin.oc potansiyeli zaten direk sans isi.

• Beyler en güncel sürücüyü mü kullanıyorsunuz? Yoksa tavsiye edeceğiniz eski bir sürüm var mı?
  • Hocam onlara baktım zaten kafama takıldı sadece fikir almak istemiştim insan zaten ekran kartını niye alır fps artırmak için oc her zaman şans işi zaten deneyen gören kullanan birileri vardır diye yazdım hepsi merak
  • 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.