Şimdi Ara

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği (Test sonuçları, İpuçları vs.) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.107
Cevap
3
Favori
282.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla macit aynı sorun bende de oluyodu sp2 yükledim ve sonra bir daha catalyst i yükledim sorun ortadan kalktı.bende de kamera ve touchpad i görmüyodu sp2 den sonra kamerayı bilgisayarıma girip sistem bilgisine tıklayıp biraz kurcaladıktan sonra çalıştırmayı başardım ama touchpad hala çalışmıyor,bu aygıt düzgün çalıoşıyor demesine rağmen...ayrıca daha önce most wantedı yüksek ayarlarla oynuyoruz diyen arkadaşlara inanmayın,herşey minumumda öyle oynayabiliyosunuz.o

quote:

Orjinalden alıntı: macit_e

arkadaslar benm yine bir sorunum var :)

bu ATICATALYST CONTROL CENTERI ACAMIYORUM. HER DENEMDE " cli.exe uygulama hatası " diye bisey cıkıyo, bide bilgisayar her acıldıgında cıkıo.

bunun sebebi nerdir acaba bana bi yardımcı olabilirmisiniz

simdiden tesekkurler

• Beyler Carbon'u oynayan varmı peki ?

Birde ufak bişey rica edecem sizlerden, laptopun resimlerini farklı farklı acılardan cekip burda yayınlarsanız cok sevinirim. Bizim burda showroom tarzı bilgisayarcılar yok malesef. Hatta şöyle diyim ekran kartı, ram falan bunlar icin bile sipariş vermeniz gerekiyor :)) O yüzden bu istediğimi yaparsanız cok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoPaRLoR

BAZI ONLINE SATIŞ SİTELERİNDEN FİYATLAR

• Satış Yeri.................................Havale İndirimli..........Satış Fiyatı
    • esa bilgi sayar . com . tr..............1185,72 YTL..............1197,70 YTL
    • tek e tek . com...........................1191,83 YTL...............1281,54 YTL
    • pc cim . com..............................1213,39 YTL...............1225,65 YTL
    • ara bül . com.............................1238,00 YTL................1290,00 YTL
    • mavi bilgisayar . com..................1244,00 YTL...............1296,00 YTL
    • hepzi pürada . com.....................1247,38 YTL................1285,96 YTL

Acer Aspire 5101ANWLMI'nin yeni bir konfigürasyonu hepzi püradada satışa sunulmuş. Bizim makineden farkları :
    İşlemci : AMD Turion X2 TL-50 1,6 GHz
    Sabit Disk : 100GB 5400RPM 8MB
    İşletim Sistemi : MS Xp Home TR
    geriye kalan herşey aynı tabi yanlış görmediysem birde siz bakın ---> ACER ASPIRE 5101 YENİ
    Havale İndirimli Fiyatı : 1.588,06 YTL

• Fiyatlar sadece bilgi amaçlıdır.
    • Fiyatlar 08.11.2006 tarihindeki döviz kurları ile hesaplanmış olarak toplanmıştır.
    • Vermiş olduğum bilgiler reklam amaçlı değil, kurulmuş olan forum derneğine ve yeni 5101 alacaklara faydalı olabilmek içindir.
    • Varsa;Bilgi ve Rakam yanlışlıklarından dolayı şimdiden özür dilerim.

http://www.markomshop.com/asp/show_stock.asp?product=NOT047

Burdaki alet de 5101 aynı özellikler ama işlemci x2 1.6 fiyat 749$+KDV

Sizce hangisinı almalı

• @Padrino,

markom bance hata yapmış bu makine bizim 5101 ile aynı hdd 60 gb ram 512 işletim sistemi linux bence bunlar işlemciyi yanlış yazmışlar.
  • valla merkezleri amerika ama 1976'dan beri tüm tesisleri tayvan'da adamların. bu demek oluyorki amerikan girişimci tayvan markası kurmuş.
    quote:

Orjinalden alıntı: tourneo

arkaslar bu acer ne malı
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoPaRLoR

@Padrino,

markom bance hata yapmış bu makine bizim 5101 ile aynı hdd 60 gb ram 512 işletim sistemi linux bence bunlar işlemciyi yanlış yazmışlar.

Evet,konuştum hata yapmışlar çift çekirdek değilmiş. O ZAMAN DEĞİŞTİRİN KARDEŞİM!!!!!!!
  • oem marka ram alsam ddr2 512 sizce sorun yasarmıyım?
  • >>>"HoPaRLoR" arkadaşımın verdiği bilgi sayesinde thumbnail olarak resim ekleme yöntemini öğrendim ve ricası üzerine msjımı bu şekilde güncelledim.
    Kendisine teşekkürler.

Rica eden arkadaşlar için, ACER ASPIRE 5101in önizlemeleri:
    (Bazı resimlerde yakın çekimden dolayı bilgisayarın kenarları hafif bombeli görünmüş, yanılgı olmasın! Bilgisayarın kenarları düz, köşeleri yuvarlak hatlara sahip)

1.
     Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği (Test sonuçları, İpuçları vs.)

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Sorularınızı veya söylemek istediklerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duraxon -- 4 Şubat 2007; 18:02:49 >

• fotoğraflar güzel olmuş ellerine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinunlu

Arkadasım cevabın icin gercekten cok tesekkürler, peki sen nerden aldın laptopu. güvenebileceğim bir yer söylermisiniz ?

Ben Adana'daki "SoftX Bilgisayar"dan, 749$+KDV'ye aldım.

Bu arada dediğin gibi NEED FOR SPEED CARBON'u yükleyen varsa ve Ram'i artırıp artırmadıgını da belirtirse sevinirz..
    Kolay Gelsin...

quote:

Orjinalden alıntı: turklucky

fotoğraflar güzel olmuş ellerine sağlık

Sen de saol arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duraxon -- 11 Kasım 2006; 16:16:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Duraxon

Rica eden arkadaşlar için, buyrun ACER ASPIRE 5101in önizlemeleri:
    9adet 1024x768 ort.boyut 160Kb

Sorularınızı veya söylemek istediklerinizi bekliyorum.

Dostum süpersin ya, çok teşekkürler. Enter tuşunun büyük oldugunu bu fotolar sayesinde ögrenmiş oldum, cok ufak bir detay ama benim icin biraz önemli
  • Arkadaşlar "ORBİCAM" hakkında sorum olcak:
    Bizim bu kameranın video kaydetme gibi farklı özellikler kazanabilmesi icin uyumlu bir eklenti, program vs. var mı? Aksi halde görüntülü görüşme dışında resim çekmekten başka bi işe yaramıyor?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
  • @Duraxon,

Arkadaşım ellerine sağlık uğraşmışsın, fotoğraflarını çekmişsin, upload etmişsin ve DH Ailesi ile paylaşmışsın. Alacaklar için çok faydalı bir iş yapmışsın tebrik ederim.

Ukalalık olarak algılama lütfen ama bir şey söylemek istiyorum. Forumlara fotoğraf ekleyecek arkadaşlarımız, görüntü kalitesi düşmesin ve detaylar görünsün diye yüksek çözünürlükte fotoğraflar ekliyorlar. Ufak image koyanlara demiyorum ancak yüksek çözünürlükte image koyacaklar bunun yerine Thumbnail olarak eklersek fotoğraflarımızı ve resimlerimizi özellikler Dial-Up bağlanan arkadaşlarımız sayfaları açarken daha rahatlayacaklardır.

Thumbnail =
    Tıklayınız üzerine ve istediğiniz detay, kalite karşınızda...

Nasıl Yaparım Diyorsanız ---> http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=2358392&key=thumbnail

Duraxon arkadaşım tekrar tebrik ve teşekkür ederim.

Saygılarımla..

• quote:

Orjinalden alıntı: Duraxon

Arkadaşlar "ORBİCAM" hakkında sorum olcak:
    Bizim bu kameranın video kaydetme gibi farklı özellikler kazanabilmesi icin uyumlu bir eklenti, program vs. var mı? Aksi halde görüntülü görüşme dışında resim çekmekten başka bi işe yaramıyor?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

duraxon arkadaşım

orbicam kamerayı kullanmak istiyorsan nero nun video çekim programını kullanabilirsin orda görüntüleri birleştirip fil gibi yapabilirsin ama daha profesyonel görüşleri olan arkadaşlarımız varsa fikirlerini paylaşsınlar.

Bende bir sorum olacak. Mevcut bir videodan istediğimiz sahneleri çıkarıp ekleyebileceğimiz bir program varmı bilen varsa aydınlatabilirler mi? Selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: jtomato

oem marka ram alsam ddr2 512 sizce sorun yasarmıyım?

• Acer 5102'im cok ses yapiyor neden olabilir?:

http://forum.donanimhaber.com/m_10354090/mpage_1/key_//tm.htm#10357361
  • ___ turklucky____

kardesim istersen windws movi makerı kullanarak videoları deiştirebilrsinnn.
    denemeni tavsiye ederim.
  • arkadaslar benim bi srunm var.

bu kart okuyucunn kutudan cıkan ilave seyini takıorumm ama hala kartı okumuo neden acaba. yoksa kart okuyucumu bozukkk
  • arkadaşlar selam.
    biraz önce bende aldım bu makinadan bir tane.xp yüklü.sorum şu sistem bilgisi görüntülediğimde hızını 2.0 değilde 1.6 mhz olarak yazıyor.bu normal midir?amd işlemcilere özel bir durummudur bu? bu arada 1300 ytl ye 5101+çanta+mouse+kulaklık seti 12 taksit aldım.topic ic tamamına bakamadım.soruma cevap alırsam sevinirim.... saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.