Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: kart okuyucu calısmaynca garantiye gitti...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Acer >> Cevap: kart okuyucu calısmaynca garantiye gitti... Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tourneo

10 Kasım 2006; 23:58:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkaslar bu acer ne malı

2008 Opel Astra cdti njoy.
HP Pavilion DV5176 eu
ozan1984

11 Kasım 2006; 1:15:31 

valla macit aynı sorun bende de oluyodu sp2 yükledim ve sonra bir daha catalyst i yükledim sorun ortadan kalktı.bende de kamera ve touchpad i görmüyodu sp2 den sonra kamerayı bilgisayarıma girip sistem bilgisine tıklayıp biraz kurcaladıktan sonra çalıştırmayı başardım ama touchpad hala çalışmıyor,bu aygıt düzgün çalıoşıyor demesine rağmen...ayrıca daha önce most wantedı yüksek ayarlarla oynuyoruz diyen arkadaşlara inanmayın,herşey minumumda öyle oynayabiliyosunuz.o

quote:

Orjinalden alıntı: macit_e

arkadaslar benm yine bir sorunum var :)

bu ATICATALYST CONTROL CENTERI ACAMIYORUM. HER DENEMDE " cli.exe uygulama hatası " diye bisey cıkıyo, bide bilgisayar her acıldıgında cıkıo.

bunun sebebi nerdir acaba bana bi yardımcı olabilirmisiniz

simdiden tesekkurler

aydinunlu

11 Kasım 2006; 2:16:39 

Beyler Carbon'u oynayan varmı peki ?

Birde ufak bişey rica edecem sizlerden, laptopun resimlerini farklı farklı acılardan cekip burda yayınlarsanız cok sevinirim. Bizim burda showroom tarzı bilgisayarcılar yok malesef. Hatta şöyle diyim ekran kartı, ram falan bunlar icin bile sipariş vermeniz gerekiyor :)) O yüzden bu istediğimi yaparsanız cok sevinirim.

http://www.aydinunlu.blogspot.com
Padrino

11 Kasım 2006; 3:02:05 

quote:

Orjinalden alıntı: HoPaRLoR

BAZI ONLINE SATIŞ SİTELERİNDEN FİYATLAR

• Satış Yeri.................................Havale İndirimli..........Satış Fiyatı
  • esa bilgi sayar . com . tr..............1185,72 YTL..............1197,70 YTL
  • tek e tek . com...........................1191,83 YTL...............1281,54 YTL
  • pc cim . com..............................1213,39 YTL...............1225,65 YTL
  • ara bül . com.............................1238,00 YTL................1290,00 YTL
  • mavi bilgisayar . com..................1244,00 YTL...............1296,00 YTL
  • hepzi pürada . com.....................1247,38 YTL................1285,96 YTL

Acer Aspire 5101ANWLMI'nin yeni bir konfigürasyonu hepzi püradada satışa sunulmuş. Bizim makineden farkları :
İşlemci : AMD Turion X2 TL-50 1,6 GHz
Sabit Disk : 100GB 5400RPM 8MB
İşletim Sistemi : MS Xp Home TR
geriye kalan herşey aynı tabi yanlış görmediysem birde siz bakın ---> ACER ASPIRE 5101 YENİ
Havale İndirimli Fiyatı : 1.588,06 YTL

• Fiyatlar sadece bilgi amaçlıdır.
  • Fiyatlar 08.11.2006 tarihindeki döviz kurları ile hesaplanmış olarak toplanmıştır.
  • Vermiş olduğum bilgiler reklam amaçlı değil, kurulmuş olan forum derneğine ve yeni 5101 alacaklara faydalı olabilmek içindir.
  • Varsa;Bilgi ve Rakam yanlışlıklarından dolayı şimdiden özür dilerim.

http://www.markomshop.com/asp/show_stock.asp?product=NOT047

Burdaki alet de 5101 aynı özellikler ama işlemci x2 1.6 fiyat 749$+KDV

Sizce hangisinı almalı

HoPaRLoR

11 Kasım 2006; 10:50:49 

@Padrino,

markom bance hata yapmış bu makine bizim 5101 ile aynı hdd 60 gb ram 512 işletim sistemi linux bence bunlar işlemciyi yanlış yazmışlar.

2.Dönem Resim Bulma Yarışması Kralı ve 3.Dönem Yönetici Yardımcısı
Isı-Su-Ses ve Yangın Yalıtımı, Çatı ve Cephe Kaplama, Yapı Kimyasalları konusunda merak ettiklerinizi, bana PM ile sorabilirsiniz..
Sizde yardım kampanyamıza katılın - Kullanmadığınız giyim eşyası ve eğitim gereçlerinize, kitaplarınıza ve bilgisayar donanım malzemelerinize talibiz..

HoPaRLoR

11 Kasım 2006; 11:00:12 

valla merkezleri amerika ama 1976'dan beri tüm tesisleri tayvan'da adamların. bu demek oluyorki amerikan girişimci tayvan markası kurmuş.
quote:

Orjinalden alıntı: tourneo

arkaslar bu acer ne malı

Isı-Su-Ses ve Yangın Yalıtımı, Çatı ve Cephe Kaplama, Yapı Kimyasalları konusunda merak ettiklerinizi, bana PM ile sorabilirsiniz..
Sizde yardım kampanyamıza katılın - Kullanmadığınız giyim eşyası ve eğitim gereçlerinize, kitaplarınıza ve bilgisayar donanım malzemelerinize talibiz..

Padrino

11 Kasım 2006; 11:53:49 

quote:

Orjinalden alıntı: HoPaRLoR

@Padrino,

markom bance hata yapmış bu makine bizim 5101 ile aynı hdd 60 gb ram 512 işletim sistemi linux bence bunlar işlemciyi yanlış yazmışlar.

Evet,konuştum hata yapmışlar çift çekirdek değilmiş. O ZAMAN DEĞİŞTİRİN KARDEŞİM!!!!!!!

Interior Architect

11 Kasım 2006; 14:10:19 

oem marka ram alsam ddr2 512 sizce sorun yasarmıyım?

Interior Architect

Duraxon

11 Kasım 2006; 15:52:25 

>>>"HoPaRLoR" arkadaşımın verdiği bilgi sayesinde thumbnail olarak resim ekleme yöntemini öğrendim ve ricası üzerine msjımı bu şekilde güncelledim.
Kendisine teşekkürler.

Rica eden arkadaşlar için, ACER ASPIRE 5101in önizlemeleri:
(Bazı resimlerde yakın çekimden dolayı bilgisayarın kenarları hafif bombeli görünmüş, yanılgı olmasın! Bilgisayarın kenarları düz, köşeleri yuvarlak hatlara sahip)

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Sorularınızı veya söylemek istediklerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duraxon -- 4 Şubat 2007; 18:02:49 >

Acer Aspire 5101, AMD Turion64 2.0GHz, 2+1=3GB DDR2 533MHz, 256Mb Ati Radeon X1100, 15.4" WideXGA CrystalBrite TFT LCD, 60Gb Pata HDD...
turklucky

11 Kasım 2006; 16:07:57 

fotoğraflar güzel olmuş ellerine sağlık

ACER ASPIRE 5101ANWLMI AMD 64 MK36
Duraxon

11 Kasım 2006; 16:08:05 

quote:

Orjinalden alıntı: aydinunlu

Arkadasım cevabın icin gercekten cok tesekkürler, peki sen nerden aldın laptopu. güvenebileceğim bir yer söylermisiniz ?

Ben Adana'daki "SoftX Bilgisayar"dan, 749$+KDV'ye aldım.

Bu arada dediğin gibi NEED FOR SPEED CARBON'u yükleyen varsa ve Ram'i artırıp artırmadıgını da belirtirse sevinirz..
Kolay Gelsin...

quote:

Orjinalden alıntı: turklucky

fotoğraflar güzel olmuş ellerine sağlık

Sen de saol arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duraxon -- 11 Kasım 2006; 16:16:43 >

Acer Aspire 5101, AMD Turion64 2.0GHz, 2+1=3GB DDR2 533MHz, 256Mb Ati Radeon X1100, 15.4" WideXGA CrystalBrite TFT LCD, 60Gb Pata HDD...
aydinunlu

11 Kasım 2006; 16:27:57 

quote:

Orjinalden alıntı: Duraxon

Rica eden arkadaşlar için, buyrun ACER ASPIRE 5101in önizlemeleri:
9adet 1024x768 ort.boyut 160Kb

Sorularınızı veya söylemek istediklerinizi bekliyorum.

Dostum süpersin ya, çok teşekkürler. Enter tuşunun büyük oldugunu bu fotolar sayesinde ögrenmiş oldum, cok ufak bir detay ama benim icin biraz önemli

http://www.aydinunlu.blogspot.com
Duraxon

11 Kasım 2006; 17:11:55 

Arkadaşlar "ORBİCAM" hakkında sorum olcak:
Bizim bu kameranın video kaydetme gibi farklı özellikler kazanabilmesi icin uyumlu bir eklenti, program vs. var mı? Aksi halde görüntülü görüşme dışında resim çekmekten başka bi işe yaramıyor?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

HoPaRLoR

11 Kasım 2006; 18:01:01 

@Duraxon,

Arkadaşım ellerine sağlık uğraşmışsın, fotoğraflarını çekmişsin, upload etmişsin ve DH Ailesi ile paylaşmışsın. Alacaklar için çok faydalı bir iş yapmışsın tebrik ederim.

Ukalalık olarak algılama lütfen ama bir şey söylemek istiyorum. Forumlara fotoğraf ekleyecek arkadaşlarımız, görüntü kalitesi düşmesin ve detaylar görünsün diye yüksek çözünürlükte fotoğraflar ekliyorlar. Ufak image koyanlara demiyorum ancak yüksek çözünürlükte image koyacaklar bunun yerine Thumbnail olarak eklersek fotoğraflarımızı ve resimlerimizi özellikler Dial-Up bağlanan arkadaşlarımız sayfaları açarken daha rahatlayacaklardır.

Thumbnail = Tıklayınız üzerine ve istediğiniz detay, kalite karşınızda...

Nasıl Yaparım Diyorsanız ---> http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=2358392&key=thumbnail

Duraxon arkadaşım tekrar tebrik ve teşekkür ederim.

Saygılarımla..

turklucky