Giriş | |
|
|
|
7 Kasım 2006; 14:59:10
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: tugtim arkadaşlar tüm msjları okuyamadım ama bi sorum olacak. bu amd turion mk nın mt ve ml den ne farkı var? AMD'nin yedi SKU'sunun ilk sıralaması ML-37, ML-34, ML-32, ML-30, MT-34, MT-32, ve MT-30 Turion işlemcileri şeklinde. Örnek olarak ML-37'yi ele alalım. Buradaki "M" işlemcinin mobil olduğu anlamına geliyor. "L" ise, bilgisayar elektrik prizine takılmadığı ve pil ile çalıştığı zaman mikroçipin ne kadar iyi performans gösterdiği ile ilgili. A'dan Z'ye harfler içinde A'ya ne kadar yakınsa o kadar az güç tüketimi ve sonuç olarak daha uzun pil ömrüne sahip oluyor. Rakamlar ise işlemci performansını gösteriyor. Rakam ne kadar büyükse performans da o kadar iyi demektir. Kaynak ve ayrıntılı bilgi için buraya tıklayın..
|
|
|
7 Kasım 2006; 15:09:28
|
|
|
arkadaşlar selamlar,cihaza hafıza kartı nasıl yerleştiriliyor,ve otomatikmi tanıyor yoksa programmı çalıştırılıyor.yanlış yerleştirip uğraşmayalım sonra birde kamera ayarı yapılabiliyormu yani sağa sola ellemi döndürülüyor yoksa program yardımıylamı, değişik açılara dönüyor.ses ve voip desteği ile ilgili olan kısım nedir yani bu 5101 de mikrofon varmı varsa nasıl kullanılıyor.birde üzerindeki mavi renkli tuşların bazılarının neye yaradığını nasıl öğrenebilirim manuelindede göremedim böyle bir bilgi..
|
|
|
|
|
7 Kasım 2006; 17:09:10
|
|
|
arkadaşlar ben 5101'imi 2 gün önce aldım..winxp yükledim ve sonrada driverları yükledim ama kameram halaa çalışmıooo..acer orbicam programını açtığım zmn pencere açılıoo kameramın yanındaki yeşl ışıkda yanıyoo ama pencerede her hangi bi görüntü çıkmıoooo....lütfen yardım edebilcek olan arkadaşlar bana aciilll yardım ediinnn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxx44 -- 7 Kasım 2006; 17:13:19 >
|
|
7 Kasım 2006; 17:21:03
|
|
|
2 tane acer 5101 kullandım hiçbirinde de öle bir sorunla karşılaşmadım.Driverinida düzgün yüklüyorsan.Tek çözüm geri göndermen.
|
|
|
7 Kasım 2006; 17:28:23
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: beyazkartal arkadaşlar selamlar,cihaza hafıza kartı nasıl yerleştiriliyor,ve otomatikmi tanıyor yoksa programmı çalıştırılıyor.yanlış yerleştirip uğraşmayalım sonra birde kamera ayarı yapılabiliyormu yani sağa sola ellemi döndürülüyor yoksa program yardımıylamı, değişik açılara dönüyor.ses ve voip desteği ile ilgili olan kısım nedir yani bu 5101 de mikrofon varmı varsa nasıl kullanılıyor.birde üzerindeki mavi renkli tuşların bazılarının neye yaradığını nasıl öğrenebilirim manuelindede göremedim böyle bir bilgi.. mic direk kullanılıyor, mavi tuşları da Fn tuşuyla ve numlock u vs. açarak kullanabilirsin. hafıza kartı olayı da kart takıldığında otomatik olarak tanınarak sürücü harfi atanıyor ve kullanıyorsun.
|
|
|
7 Kasım 2006; 17:54:55
|
|
|
arkadaşalr bende aranıza katılmış bulunmaktayım... şuan ilk açtım ve linux konsolu çıktı . öncelikle linux u nasıl başlatabilirm onun bi komutu vardı hatırlayan varmı? birde şimdi xp kurarken direkt cd yi takıp yükleyecez mi?
|
|
7 Kasım 2006; 18:01:39
|
|
|
ya taktım cd yi yine hemen linux başlıyo :S
|
|
7 Kasım 2006; 18:24:05
|
|
|
cvp: NEFRET119 Arkadasim acilirken CDden baslamasi ici: 1- CDyi bilgisayarina tak ve yeniden baslat 2- Bilgisayar acilirken ACER yazisi cikar cikmaz F2'ye bas (hizli ol, sadece 1sn'n var) 3- "BOOT" sekmesineden "PIONEER DVD-RW"nin üzerine gel 4- F5 ve F6 tuslarini kullanarak yukari cıkar ve 1. olarak belirle. Sonra EXIT O zaman CDden ön yüklemeye baslayarak Windows Kurulumunu yapabilirsin.. Kolay gelsin...
|
|
|
7 Kasım 2006; 18:30:07
|
|
|
surucu cdlerıne gerek varmı yanı elımde ole cdler yok .. yoksa wındows hepsını tanıyo mu?
|
|
7 Kasım 2006; 18:50:55
|
|
|
Windows donanımlarınızı tanımayıpta ihtiyacınız olursa: DRIVERS/SÜRÜCÜLER
|
|
|
7 Kasım 2006; 20:05:33
|
|
|
arkadaşlar merhaba, hepsiburada dan aldığım linux yüklü 5101 ime win xp pro (sp2) yükledim ve driverlarını kurdum. cihazı şu anda hiç bir sorunu olmadan kullanıyorum performansınında iyi olduğunu düşünüyorum. fakat cpuz ile donanımı incelediğimde anlam veremediğim sonuçlar alıyorum. öncelikle işlemci logosu opteron olarak gözüküyor fakat specification kısmında mk-36 kodlu turion olduğu yazıyor. code name ve technology değerleri boş. dxdiag ve sistem özelliklerinde de mk-36 turion olarak gözüküyor. anlam veremediğim bir diğer konu ise ram frekansları ile ilgili, frekans değeri 99.7 gözüküyor bu değerin 200 civarı hatta 266 civarı olması gerekmezmi. ayrıca tek ram olmasına rağmen dual channel yazıyo.. benimle aynı durumda olan birisi varmı acaba denerseniz sevinirim , başka hangi donanım izleme programı ile bakabilirim acaba yardımlarınızı bekliyorum. Ufaltılmış ön izleme resmi Ufaltılmış ön izleme resmi
Ekteki dosya (2)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ka_4000 -- 7 Kasım 2006; 20:09:01 >
|
|
7 Kasım 2006; 21:02:22
|
|
|
bende bugün aldım. bu hangi progra bende bi bakayım.... bilgisayarıma tıklayınca amd turion 64 fln yazıyo altında mk-32 yazıyo ama ....
|
|
7 Kasım 2006; 21:15:39
|
|
|
sağ üstteki tuşları kullanamıyorum ben. emule ve msn messenger ı atıyorum mesela launch manager da. ama basınca açmıyor. sorun nedir?
|
|
7 Kasım 2006; 21:17:47
|
|
|
ka_4000 bende baktım benimkinde normal amd turion 64 mobile ml-36 yazıyo ram için single gösteriyo frekans ta 160 larda ....
|
|
7 Kasım 2006; 21:20:42
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: kanoute sağ üstteki tuşları kullanamıyorum ben. emule ve msn messenger ı atıyorum mesela launch manager da. ama basınca açmıyor. sorun nedir? bende çalıştı exe uzantılı dosyaları atıyosun dimi ....
|
|
7 Kasım 2006; 22:18:29
|
|
|
kardeş şaştım kaldım senin cpu-z resimlerine çünkü logo opteron gözüküyor sende oysa bu mobil işlemci yani senin 5101d e desktop işlemcimi var birde 5101 soket s1 dir sende soket 940 yazıyo...kardeş bu sonuçlar senin masaüstüne ait olmasın olamaz böyle bişey yani bizde çok farklı....bence cpu-z 1.37 versiyonunu | | | |