Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği (Test sonuçları, İpuçları vs.)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Acer >> Cevap: Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği (Test sonuçları, İpuçları vs.) Sayfa: <<   < önceki  41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
a_gulsekerci

27 Ağustos 2008; 19:29:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: khaneye

bende bilgisayarımı servise vereceğim ama nereye vereceğim konusunda kafam karışık. TPM'yi arayıp bana uzak olduklarını alternatif olarak nereye götürebileceğimi sorduğumda Hedef Teknoloji (mecidiyeköy) ve Promarket (Sirkeci) firmalarını adres olarak verdiler.Bun firmalar hakkında bilgisi olan var mı? Yoksa hiç uğraşmadan biraz zahmete katlanıp TPM'ye mi versem?

bence hiç aracı firmalarla uğraşıp zaman kaybetme. onların yapacağı şeyde birkaç gün gecikmeli olarak tpm ye yollamak..

ACER 5101
albati

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Eylül 2008; 21:20:21 

Arkadaşlar ATI X1300'lü 5104'üm var.
Sims2 oyununda bir süre oynayınca hata verip masaüstüne atıyor.
Güncel sürücüsünü bulamadım.
Sitesinden X1300 için indirdiğim sürücü uyumlu değil dedi, kurmadı.
Mobility x1300 sürücüsünü (son ver.) nerden bulabilirim?
Ya da başka çözüm?

-ouzzz-
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

10 Eylül 2008; 0:48:46 

Bende ps2 mi 5100 ıma bağlamak istiyorum. Mümkünmü? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
albati

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Eylül 2008; 11:39:33 

Buralara kimse uğramaz olmuş, herkes laptopunu değiştirdi galiba.

positroN

12 Eylül 2008; 1:25:34 

quote:

Orjinalden alıntı: albati

Arkadaşlar ATI X1300'lü 5104'üm var.
Sims2 oyununda bir süre oynayınca hata verip masaüstüne atıyor.
Güncel sürücüsünü bulamadım.
Sitesinden X1300 için indirdiğim sürücü uyumlu değil dedi, kurmadı.
Mobility x1300 sürücüsünü (son ver.) nerden bulabilirim?
Ya da başka çözüm?

http://forum.donanimhaber.com/m_17849021/mpage_5/key_/tm.htm#19220197

http://www.filehippo.com/download_directx/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 12 Eylül 2008; 1:22:54 >

service packs
patching tools of your system
making windows more horrible
albati

12 Eylül 2008; 21:29:28 

Teşekkürler güzel açıklamışsın fakat bende XP var, sanırım bu dediklerin vista için geçerli.

adil berk

14 Eylül 2008; 0:19:10 

quote:

Orjinalden alıntı: albati

Buralara kimse uğramaz olmuş, herkes laptopunu değiştirdi galiba.

şimdi değil ama imkan bulabildiğim ilk an değiştirecem

pekala daha iyi bir dünya mümkündür
celikmessut

27 Eylül 2008; 15:18:49 

arkadaşlar acer'ın sitesinde yeni bios sürümü 3.13 çıkmış herkesin blgisine

imager

2 Ekim 2008; 12:45:59 

Arkadaşlar Acer Aspire 5101 Plus model bilgisayarım var. Rami 1 gb dan 2 gb yükseltmek istiyorum. Hangi modeli öderirsiniz. Her marka uymlu olr mu?

celikmessut

7 Ekim 2008; 22:23:46 

benim tavsiyem öncelikle tek parça olarak 2 gb lık bir ram al ve toplam da 3 gb olsun daha iyi olur.şu an kulladığın ram in kaç mhz lik ise aynı mhz den almalısın marka olarak ben kingston taktım 1 gb lık sorun yok 1 senedir.kolay gelsin
quote:

Orjinalden alıntı: imager

Arkadaşlar Acer Aspire 5101 Plus model bilgisayarım var. Rami 1 gb dan 2 gb yükseltmek istiyorum. Hangi modeli öderirsiniz. Her marka uymlu olr mu?

drorhan

18 Ekim 2008; 16:25:35 

Arkadaşlar, ben Acer 5101 laptobuma pardus yüklemek istiyorum fakat Acer sitesinde linux driverlerı yok. Linux driverlerını bulabileceğim bi adres biliyor musunuz?

http://www.amitbhawani.com/blog/Images/A/Apple-iphonevsstone.jpg
Helper

25 Ekim 2008; 2:20:00 

Arkadaşlar bende Acer 5101 laptop kullanıyorum. İşlemci hızını kendisi ayarlıyordu bu alet bildiğiniz gibi. 2.0 ghz olmasına rağmen bilgisayarım özelliklerinden baktığım zaman bazen 1.99 ghz bazen 1.60 ghz ye iniyordu normalde.. Ama son zamanlar bilgisayarca acaip bi kasılma olmaya başladı. Birde baktım ki ne göreyim, 700 küsür ghzye düşmüş ve işlemci performansından baktığımda işlemciyi %100 kullanıyor, bilgisayar acaip kasılıyordu. Bir kaç gündür bunu yaşıyorum, neden olabilir ve ne yapmalıyım? İlginize teşekkürler.
janberk

25 Ekim 2008; 19:33:14 

Arkadaşlar merhaba benim aspire 5100'e recovery yaptım fakat messengerı yükledikten sonra açılmasını engelliyor İlk aldığımdada acer yetkili servisine tel. ettiğimde bana bir dosya yollamıştı şimdi bulamıyorum. . Konu ile ilgili bilgisi olan varmıdır? Yardımcı olursanız memnun olurum.

enermax60000

28 Ekim 2008; 14:20:59 

arkadaşlar 1.5 yıllık acer 5101 dizüstü bilg. de son zamanlarda bekleme modundan çıkarırken mavi ekran veriyor, bazen de açılışta 2 defa bip uyarısından sonra sürücü hatası verip kalıyor. hata kodlarını biraz araştırdığımda acer notbook larda bu arızaların sıkça olduğu ve tatminkar bir çözüm bulunamadığını gördüm. aşırı ısınmadan dolayı hardisk arızası ya da harddisk bağlantılarında temassızlık olabileceği yaygın kanı. sizlerde de böyle sorunlar ortaya çıktı mı? türkiye de bildiğiniz en iyi en titiz işini yapan acer servisi neresidir, teşekkürler...

Alabora28

31 Ekim 2008; 12:31:37 

selam arkadaşlar. 5101 kullanıcısı olarak yazmış ve yapmış olduklarınız için çok teşekkür ederim. Benim laptopumda da bir sorun var. daha önce meydana gelen usb sorunlarıdan dolayı cihazı servise götürdüm ve ana kartı değiştirdiler.Cihazı aldım servisten ama cihaz oldukça yavaş ve işlemciden tıkırtılar geliyor. bios versiyonu v3.93a. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

ser_or

8 Kasım 2008; 21:35:44 

arkadaşlar öncelikle forum için çok teşşekürler bende aranıza yeni katıldım ama son 1 yıldır 5101 kullanıcısıyım ilk aldığımda vista home basic vardı sonra home premiuma yükseltim önceden 512 ram vardı şimdi 1.50 ram var benim sorunum şu daha önce fan pek çalışmıyordu sistemi ve rami yüksetikten sonra fan hiç susmamaya başladı bu bir sorunmudur çözümü nedir yoksa zaten olması gereken bumudur şimdiden çok teşekkürler.

yaşasın 5101
turklucky