Giriş | |
|
|
|
25 Ekim 2006; 17:47:05
|
|
|
valla bence ii fiyat. zaten 3assagu 5yukarı bu fiyat aralıgında gidip geliyo. bu fıyata alırsan bıde +512 ekletip keyfine bakarsın
|
|
|
25 Ekim 2006; 18:40:51
|
|
|
selam millet bende 512 lik bir ram almayı düşünüyorum.satan olursa bi konuşalım.
|
|
|
25 Ekim 2006; 21:07:31
|
|
|
bende almak istiyorum ama 2.el almayı pek düşünmüyorum.0 alsak kaca alırız? bi sorun olursa değiştirme falan olsun.
|
|
|
26 Ekim 2006; 11:00:40
|
|
|
walla ram olayini bende cozmek istiyorum zira rahatlicak cihaz (: bizimkine uyumlu sifir garantili satan bi yer warsa alalım takalım takılalım akabinde..
|
|
|
26 Ekim 2006; 13:45:30
|
|
|
S Video çıkışı yok denmiş forumun başında, Özelliklerinde var gösteriyor.. Var mı yok mu arkadaşlar.. Deneyen var mı peki, tv görüntüsü nasıl?
|
|
26 Ekim 2006; 16:07:25
|
|
|
arkadaslar gitti_gidiyor da notebook ram leri var, ben aldım, problemsiz. Zaten önce ürünü alıp, test ediyorsunuz ondan sonra siz onaylayınca gitti... sizden aldığı ve bloke ettiği parayı karşı tarafa aktarıyor. Değilse ürünü iade ediyorsunuz size sadece kargo parasına gelmiş oluyor.
AMD FX57 2.8 Ghz + EVGA 8800GT + 2x160GB Raid Samsung HD falan fişman. Acer Aspire 5101 AMD Turion64 MK-36 2.0 Ghz http://www.yyoru.com Gizli bahçenizde açan çiçekler vardı, gecede ve yalnız. Vermeye az buldunuz , yahut vaktiniz olmadı. @Behçet Necatigil
|
|
|
|
|
26 Ekim 2006; 17:22:24
|
|
|
bir sey soracaktım, Acer marka bilgisayarlar bazen gömülü olarak, ya da nasıl derseniz, windows cd keyleriyle gelior... mesela 5670 modelinde birden fazla XP Home - Pro - media center cd keyleri var. Programlarla bunları ortaya cıkarabiliyorsunuz format atmazsanız... Deneyen, bilen var mı 5101 icin? daha ayrıntılı > http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=76670
|
|
|
|
|
27 Ekim 2006; 3:14:57
|
|
|
S.A arkadaşlar Bende 5101 var linuxlu aldım ve formatladım xp kurdum.yedek almak istiyorum ama cd sinde Erecovery programı yoktu(ayrıca programıda bulamadım) bazı forumlarda format atınca bu programın çalışmadığını okudum acaba doğrumu.forumlara göz attım ama bilgi bulamadım...Acaba ben nasıl yedek alabilirim...
|
|
|
27 Ekim 2006; 11:01:58
|
|
|
Beyler ben 2 tane daha ACER 5101 almak istiyorum, kalmamış galiba. Hesaplı nerde bulabilirim? Mavi de 839$ gözüküyor bi de indirim yapılmış gibi ikon koymuşlar.
AMD FX57 2.8 Ghz + EVGA 8800GT + 2x160GB Raid Samsung HD falan fişman. Acer Aspire 5101 AMD Turion64 MK-36 2.0 Ghz http://www.yyoru.com Gizli bahçenizde açan çiçekler vardı, gecede ve yalnız. Vermeye az buldunuz , yahut vaktiniz olmadı. @Behçet Necatigil
|
|
|
|
|
27 Ekim 2006; 11:20:32
|
|
|
nerden alacaksın? istanbulda mısın? Gol.d'ta ıuygun gibi.
|
|
27 Ekim 2006; 13:05:53
|
|
|
Merhaba, Bu laptopu almayı düşünüyorum. Linux versiyonu ile wxp versiyonu arasında fiyat farkı bulunuyor. Bende linux kullanmayacağm için ve kendi windows'um olduğu için windows yüklü olanı almak istemiyorum. Bu yüzden ben linux yüklü olanını alıp, linux'u silip win xp yüklemek istiyorum sonradan. (orjinal windows'um varda...). Fakat bilgisayarcının biri bunu yapamayacağımı söyledi, izin vermiyormuş laptop buna. bende saçmalık olduğunu, yüklü olanın işletim sistemi olduğunu söyledim. Gerçekten durum bu mudur? Yoksa kazıkçı pc satıcı hikayesimi?
|
|
|
|
|
27 Ekim 2006; 13:12:05
|
|
|
Hürafe arkadaşım onlar
|
|
27 Ekim 2006; 16:36:26
|
|
|
@newbalance Hocam laptop'u alınca yapman gereken BIOS tan CD'den açılır yapıp XP CD'sini takıp kurulum sırasında harddiskin üzerindeki linux'u uçurduktan sonra (bu linux bir işe yaramaz, lisansı ucuz olsun diye bunu kullanıyorlar sanırım. Daha sonraları Debian, Mandriva ya da RedHat linuxkurabilirsin.) iki partitiona a ayır. (C: ve D:) . Linux kurmayı düşünüyorsan harddiskte 5-10 GB boş kısım bırak. Sonra C: ye WindowsXP'yi kur. SP1 ise XP SP2 yi de kur. Sonra da laptop la gelen CD deki driverlari kur. Problemsiz olur. Olmazsa en son sürüm XP'lerden birini denersin. Adam kazıkçı değil olaya hakim değil bence.
|
|
|
|
|
27 Ekim 2006; 16:41:20
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: fethiyetv nerden alacaksın? istanbulda mısın? Gol.d'ta ıuygun gibi. Gol.t da stokda yok gözüküyor. Sanırım hepsipürada da var. Hmm beyler bu arada 4GB RedHat Fedora Core 6 DVD'yi bügün indirdim. Mandriva dan pek memnun kalmadım, bunu kurmayı deneyeceğim Fedora 5'i denemiştim kuramamıştım. Bana kolay gelsin.
|
|
|
|