Şimdi Ara

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği (Test sonuçları, İpuçları vs.) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.107
Cevap
3
Favori
282.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş şimdi 5101 aldım şimdi windows kuruyorum akşamada oyunlar tamam olur olunca ben resmi sana atıcam diğer özellikleride yazıcam ama ram alamadım 1-2 güne kadarda 512 ram almayı düşünüyorum buraya izlenimlerimi yazıcam biraz sabır
  • tamam sağolasın heberlerini bekliyorum.. merakla
  • açılışta f2 ile biosa gir, orda first device olarak cdromu göster, save (F10) yapıp çık. Bu defa görecektir.
    quote:

Orjinalden alıntı: yurdakurban

1245 peşin izmirden acer 5101 aldım.istiyene adres verebiirim evet canta yok. artı windowsu kuramıyorum yarım istiyorum lütfennnnnn. orjinal xp var cd atıyorum ama otomotik çalışmıyor bilen bi kardeş yardım edversin şimdiden teşkür

• arkadaşlar 5101 de driver in içinde tv tuner diye bişi var bu nedir kuralım mı
    hangisi kuralım m103 m104 m115 var hangisi kuralım teşekkürler
  • saol bilder başladım kurmaya herşey normal şimdilik
  • tvtuner kurmana gerek yok, tv kartı yok cihazda çünkü.
    bloototh'u da kurmana gerek yok.
    bunlar 5100 serisi için bazı modellerde mevcut olduğundan cd'de bulunmakta sürücüleri.
  • kahraman kardeş ilgine teşekkürler
  • Beyler dün almıştım. makinayı hatırlıyacağınız gibi şimdi xp kurdum driverleri tanıttım hiçbir problem çıkmadı. şimdi makina tosun gibi çalışıyo aslında 1245 veripte daha ii ne alınabilir derseniz onu bilmiyorum ama makina benim beklediğimden daha ii çıktı. bu arada Most wanted yükledim hemen. aslında ii oynatmaz diyodum ilk baştada biraz garip geldi açıkçası çünkü ekran büyük ve araba çok geniş gözüküyo ama sonra gözüm alıştı şu anda 800 x 600 ve medium detayda oynayabiliyorum. ayrıca pek kasmıyorda sonra Undergraund 2 yükledim 1024 * 768 medium detay oynatıyor. oyun için şimdilik bu kadar yarın diğer oyunlarıda test edicem arkadaşlar. Bu arada makinayı kurduğum anda 2 alt kattaki komşunun kablosuz interneti yakaladı kendi sınırsız internetim olduğu halde onun internette takılıyorum. Daha zevkli oluyor tavsiye edrim. Sonra kamerası aslında benim casper masaüstünden iyi olduğunu söylebilirim. Birde bilgisayar oyun oynarken çok ısınıyo. ama performansı etkilemiyor. ilk gün işe götürüp sabaha kadar oyun oynadım şimdilik iyi durumda. ekran içinde bişiler söylemek gerekirse renkleri görüntüsü Benim 17" inca lcd monitördende iyi arkadaşların hepsi hasta kaldı yakında onlarda aramıza katılacak. Oyun fotografları bu akşam üstü sizlerle olacak şimdi biraz uyumam lazım herkese saygılar. Yurdakurban

• güle güle kullan yurdakurban
  • kahraman kardeşim sağol sende güle güle kullan
  • Olcay bilader age of kurdum oynatıyo işte buda fotografları

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği (Test sonuçları, İpuçları vs.)
  • beceremedim tek tek koydum kusura bakmayın
  • bu son resim ama oynanabilirliği iyi belki bıraz özellikler arttırılabilir daha iyi oynanır yani
  • Makinen hayırlı olsun, güle güle kullan..
  • Saol basturkemin sende güle güle kullan
  • compact flash card ya da sd card okumaz mı bunun kart okuyucusu. benim fotoğraf makinemde o iki kart var. ama yazılana göre ikisini desteklemiyor
  • sd kart okuttum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: jtomato

sd kart okuttum ben

birisi compact flash card okutmayı deneyebilir mi?

kesinlikle okuyor derseniz compact flash card siparişi verecem de. canon foto makinem sadece compact flash uyumluymuş :( acer 5101 de compact flash card okumuyor gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 15 Ekim 2006; 0:50:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

compact flash card ya da sd card okumaz mı bunun kart okuyucusu. benim fotoğraf makinemde o iki kart var. ama yazılana göre ikisini desteklemiyor

sd okuyor kesinlikle ben kullanıyorum. Ürün MMC, SD, xD-Picture, MS ve Memory Stick Pro okuyabiliyor..
  • bendeki 5033 te aynılarını okuyor
    quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

compact flash card ya da sd card okumaz mı bunun kart okuyucusu. benim fotoğraf makinemde o iki kart var. ama yazılana göre ikisini desteklemiyor

sd okuyor kesinlikle ben kullanıyorum. Ürün MMC, SD, xD-Picture, MS ve Memory Stick Pro okuyabiliyor..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.