Giriş | |
|
|
|
15 Mart 2007; 18:47:47
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: dsword Lütfen yardım edin.. Bu topic sayesinde bu modeli tanıma imkanı buldum ve aldım. Öncelikle şunu söyleyeyim laptobumdan çok memnunum şu ana kadar önemli bir problem yaşamadım, taki bugüne gelinceye kadar: Mouse Pad ve sonradan aldığım wireless Mouse çalışmıyor. Netteyken mouseta birkaç kez gidip gelme oldu, sonrasında bilgisayar yeniden açıldığında ikisi de çalışmıyordu.. Sistem geri yükleme, virüs-spam tarama, donanım ekleme vs. denedim düzelmedi. Eski bir mouse vardı, onu taktım onunla hiçbir sorun yok, gayet normal kullanıyorum.. Mouse Pad ve Wireless Mousea ne olmuş olabilir.. Tavsiyede bulunanlara şimdiden teşekkür ederim.. antivirüs ün keylogger yeme durumunda mouse'ın dosyasını silebiliyor, kablosuz mouse nin ve touchpadin sürüclerini yükleyince o dosya yerine geliyor, aynı durumu bende yaşamıştım bir dene bakalım umarım işine yarar.
|
|
|
15 Mart 2007; 19:00:03
|
|
|
Benim de USB'nin biri gitti. Takıyorum (fare-bellek) çalışır gibi yapıyor fakat windows bu aygıtı tanıyamadı diyor. ne takarsam takayım aynı tepkiyi veiyor. Windowsu yeniden kurmak çözüm olur mu ?
|
|
15 Mart 2007; 19:10:12
|
|
|
ya bu acer in adam gibi bi türkçe sitesi yokmu lütfen yardımcı olun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurucu -- 15 Mart 2007; 19:10:32 >
|
|
15 Mart 2007; 21:40:24
|
|
|
koçpayı boşver adam gibi satış yapmıyorlar
|
|
15 Mart 2007; 23:09:22
|
|
|
|
Arkadaşlar ben bilg projeksiyon cihazlarına bağladığım zaman görüntüyü aktaramıyorum sorun nerde olabilir, sadece ekranı genişlet dediğimde boş ekran aktarıyo ama masa üstünü göremiyorum sanki bi ekran da yanına takmışım gibi ilginç bi drum oluyo masa üstünden sağa doğru pencereleri taşırsam ancak o şekilde o genişlemiş ekranda görüyorum acaba bilg yapmam gereken ayar nedir yada nasil yapabilirim bir türlü olmadı sunum yapıcam yapamıyorum ?
|
|
|
|
|
15 Mart 2007; 23:38:30
|
|
|
arakadaşim bende odediğin gibi bi sorunum var ama sorunum bu yeni ürünlerde C: yedek alma. Şimdi sana bir örnek verim bu asus a3 model intel cpu lu lattopların kare ekranlı modelleri ve A6 sempron M li modellerinde norton Ghost 2003 ile sistemi yedek alabiliyorum fakat bu sistemde İmajı DVD ye yaptırınca sorun oluyo ama 3 yada 4 CD yapınca sorun yok neyse önemli olan bu değil Aynı program ile Kendime Aldığım Acer Aspire 5101ANWLMİ model lattop umu (ilk Çıkan Serisi)Yedek Alıyorum Dvd ye Fakat norton un Bana yazdına Göre 1,5 DVD yapması lazım ama 1 DVD ye yazdırıyo bitiyo sorunsuz olarak ama Windows A Geri Döndüğü Zaman norton Ghost 2003 Eror Log veriyo yani doğru yapılamadı gibisinden Lattopun Geçenlerde Yeni Serisi çıkmıştı onda Aynı işlemi Yaptım Bir Hata Vermedi ama korkumdan Dvd ile Dos Altı Yüklemeye Çekindim.Şimdi Yeni Lattopum Standart Halde yani 512 Ram 60Pata hdd 64 Vga işlemci filan aynı 2.0 Amd Turion 64 Kendiminkine gelince özellik farkı kingston dual kit oluyo 512 x2 DDR2 667 şu 5300 4300 değil bendeki özel biras 6000 küsür 128 VGA HDD Aynıda Yakında Western digital 120 GB Takıcam Yukarıda Bahsettim hatayı bu ürün veriyo.şimdide vista ultimate 32 bit TR kullanıyom performansından memnunum lütfen bana bi çare ben Computercilerin yüz karası olmamak için kıvranıyom. Bi soru DAha şimdi Bu vistayı Yedek Alabilirmiyim Acaba.
|
|
15 Mart 2007; 23:44:29
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: D@rkM@n34 arakadaşim bende odediğin gibi bi sorunum var ama sorunum bu yeni ürünlerde C: yedek alma. Şimdi sana bir örnek verim bu asus a3 model intel cpu lu lattopların kare ekranlı modelleri ve A6 sempron M li modellerinde norton Ghost 2003 ile sistemi yedek alabiliyorum fakat bu sistemde İmajı DVD ye yaptırınca sorun oluyo ama 3 yada 4 CD yapınca sorun yok neyse önemli olan bu değil Aynı program ile Kendime Aldığım Acer Aspire 5101ANWLMİ model lattop umu (ilk Çıkan Serisi)Yedek Alıyorum Dvd ye Fakat norton un Bana yazdına Göre 1,5 DVD yapması lazım ama 1 DVD ye yazdırıyo bitiyo sorunsuz olarak ama Windows A Geri Döndüğü Zaman norton Ghost 2003 Eror Log veriyo yani doğru yapılamadı gibisinden Lattopun Geçenlerde Yeni Serisi çıkmıştı onda Aynı işlemi Yaptım Bir Hata Vermedi ama korkumdan Dvd ile Dos Altı Yüklemeye Çekindim.Şimdi Yeni Lattopum Standart Halde yani 512 Ram 60Pata hdd 64 Vga işlemci filan aynı 2.0 Amd Turion 64 Kendiminkine gelince özellik farkı kingston dual kit oluyo 512 x2 DDR2 667 şu 5300 4300 değil bendeki özel biras 6000 küsür 128 VGA HDD Aynıda Yakında Western digital 120 GB Takıcam Yukarıda Bahsettim hatayı bu ürün veriyo.şimdide vista ultimate 32 bit TR kullanıyom performansından memnunum lütfen bana bi çare ben Computercilerin yüz karası olmamak için kıvranıyom. Bi soru DAha şimdi Bu vistayı Yedek Alabilirmiyim Acaba. Acronis True Image kullanarak rahatlıkla yedek alabilirsin. Bir de kardeş keşke cümlelerin sonuna nokta koysaydın okuyana kadar göbeğim çatladı.
|
|
|
15 Mart 2007; 23:52:23
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: standby Arkadaşlar ben bilg projeksiyon cihazlarına bağladığım zaman görüntüyü aktaramıyorum sorun nerde olabilir, sadece ekranı genişlet dediğimde boş ekran aktarıyo ama masa üstünü göremiyorum sanki bi ekran da yanına takmışım gibi ilginç bi drum oluyo masa üstünden sağa doğru pencereleri taşırsam ancak o şekilde o genişlemiş ekranda görüyorum acaba bilg yapmam gereken ayar nedir yada nasil yapabilirim bir türlü olmadı sunum yapıcam yapamıyorum ? Görüntü aktarılıyor ama çok uğraştırıyor. Ben iki defa yapabilmiştim. Her seferinde yaklaşık 1 saat uğraştığım için konfüzyon geçirmiştim, hatırlayamıyorum yani. Sorun berbat ATI yazılımından kaynaklanıyor. Ama e-presentation veya ona benzer isimde bir programı var ACER'in, o program ve ATI ayarlarıyla biraz daha kolay. Bu arada benim bir sorum olacak. 64 bit Vista yükledim, daha önceleri mükemmel olan wireless bağlantım şimdi zayıf görünüyor. Sınırlı bağlantıdan bahsediyor. Elle ip atadım ama değişmedi.
|
|
16 Mart 2007; 0:01:02
|
|
|
Acronıs aşırı kullanışlı bir program kesinlikle herkese öneriyorum arkadaşlar. Acronis ile ilgili forumda sayfalar dolusu bilgi mevcut, arayıp bulabilirsiniz. Vista'da wireless a gelince, @coxackie, wireless kartın ayarlarını fln bi kurcalasaydın, bu arada ufak bi detay, biz evde WEP şifreleme kullanıyorduk ve 6 duvar ötedeki ev arkadaşım Mac ve Masaüstü pc'sinde 2-3 diş wireless çekim gücüne sahipken, şifrelemeyi kaldırdık ve mac filtre koyduk, şuanda evde 1mac, bir masaüstü ile(UsRobotics PCI Wireless Adapter),Intel bir laptop ve Acer 5101 in wireless çekimi daha da iyi oldu.
|
|
|
16 Mart 2007; 0:01:53
|
|
|
probleminin cevabı şu Bir:Ürün Yenimi İki:başka usb leri denedinmi üç:bak usb dongle i tak programınıı kaldır pc i yeniden başlat sistemin oturması için 1 ile 3 dakka ver veya 5 dakka ver ondan sona cıhaz takılı iken programını kur kurulum bittikten sonra bilgisayarım sagtıkla yüönet de veya biliyosan yerini aygıt yöneticisinden güncelleme çek yani donanım değişiklerini tara de aygıt bulmassa usb değiştir gene bulmassa tanımış demektir. şim di aygıtın programı aç sorun yoksa programdan aratma telefonu(Telf dan Arat) başka aygıt için araya bilirsin. Dört:Xp Yi Yeniden kur.(Ama Bak Bu Hata Başıma Çok geldi Adımları ii Takip et hiç birşeyi Atlama Bağlantı Ayarları Kısmını atalama NForce Chipset MainBoardlar SormaZ yanlız ) Beş:Bulue Touth Ayvayı Yemiş bak öle bi ürün alacaksan Antenli DAlgalar Palavra bu üründe. Asus un 18$ lık bi ürünü var güzel vede sorun yapanını duymadım.
|
|
16 Mart 2007; 0:04:45
|
|
|
coxackie ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbbs/mobiles/7iwv05ww.exe şurdan driverı indirip dener misin? Bir de catalyst'ı kullanabiliyor musun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstolunay -- 16 Mart 2007; 0:10:13 >
|
|
|
16 Mart 2007; 0:05:41
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: D@rkM@n34 probleminin cevabı şu Bir:Ürün Yenimi İki:başka usb leri denedinmi üç:bak usb dongle i tak programınıı kaldır pc i yeniden başlat sistemin oturması için 1 ile 3 dakka ver veya 5 dakka ver ondan sona cıhaz takılı iken programını kur kurulum bittikten sonra bilgisayarım sagtıkla yüönet de veya biliyosan yerini aygıt yöneticisinden güncelleme çek yani donanım değişiklerini tara de aygıt bulmassa usb değiştir gene bulmassa tanımış demektir. şim di aygıtın programı aç sorun yoksa programdan aratma telefonu(Telf dan Arat) başka aygıt için araya bilirsin. Dört:Xp Yi Yeniden kur.(Ama Bak Bu Hata Başıma Çok geldi Adımları ii Takip et hiç birşeyi Atlama Bağlantı Ayarları Kısmını atalama NForce Chipset MainBoardlar SormaZ yanlız ) Beş:Bulue Touth Ayvayı Yemiş bak öle bi ürün alacaksan Antenli DAlgalar Palavra bu üründe. Asus un 18$ lık bi ürünü var güzel vede sorun yapanını duymadım. bişi anlamadım ben ya.. harbi diyorum.
|
|
|
16 Mart 2007; 0:13:28
|
|
|
Basturkemin; Hocam ablam gil bu laptoptan almışlar ancak masaüstü pc bağlanıyor ama laptop bağlanmıyor...Aynı zamanda eski olan laptopta bağlanıyo..Şu anda msn den konuşuyoruz malesef pc'nin yanında değilim ve konuya bakamadım malesef. 'sınırlı bağlantı veya bağlantı yok' diyomuş pcde acaba sorun ne olabilir hocam? Lütfen yardım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.z.X -- 16 Mart 2007; 0:17:51 >