Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Acer Aspire 5101 Meraklıları Derneği (Test sonuçları, İpuçları, Bilgi vs.)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Acer >> Cevap: Acer Aspire 5101 Meraklıları Derneği (Test sonuçları, İpuçları, Bilgi vs.) Sayfa: <<   < önceki  19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yimmasabi

Sisteme Gözat

24 Şubat 2007; 23:51:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Eh bu aleti bir de 256MB gfx yaparsak eh daha ne diim. ne diim yani !

Flash olursa bi yere koyunda hepimiz faydalanalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 24 Şubat 2007; 23:52:19 >

AMD FX57 2.8 Ghz + EVGA 8800GT + 2x160GB Raid Samsung HD falan fişman.
Acer Aspire 5101 AMD Turion64 MK-36 2.0 Ghz
http://www.yyoru.com
Gizli bahçenizde açan çiçekler vardı, gecede ve yalnız. Vermeye az buldunuz , yahut vaktiniz olmadı. @Behçet Necatigil
mstolunay

24 Şubat 2007; 23:58:35 

yimmasabi eğer olursa biosu burda vericem zaten, ama işte 5101 plus sahibi arkadaşların yardımı gerekiyo bu noktada. Biri biosu yedekleyebilirse, hep beraber anlıycaz olup olmayacağını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstolunay -- 25 Şubat 2007; 0:28:20 >

Verilmeli herkese doyasıya düş kurabilme özgürlüğü ve alınmalı geri kalan hayatımız başkalarının ellerinden...
actinopoda

25 Şubat 2007; 0:55:51 

bende yaklaşık bir hafta önce 5101 aldım ama plus olmayanından. eğer bizde ekran kartını 256 yapabilirsek çok güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi actinopoda -- 25 Şubat 2007; 0:58:05 >

actinopoda
friend1980

25 Şubat 2007; 1:18:04 

quote:

Orjinalden alıntı: mstolunay

yimmasabi eğer olursa biosu burda vericem zaten, ama işte 5101 plus sahibi arkadaşların yardımı gerekiyo bu noktada. Biri biosu yedekleyebilirse, hep beraber anlıycaz olup olmayacağını.

bios yedek geliyor

Gönderildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi friend1980 -- 25 Şubat 2007; 1:37:56 >

mstolunay

25 Şubat 2007; 1:19:40 

quote:

Orjinalden alıntı: friend1980

quote:

Orjinalden alıntı: mstolunay

bios yedek geliyor

Bekliyorum

Verilmeli herkese doyasıya düş kurabilme özgürlüğü ve alınmalı geri kalan hayatımız başkalarının ellerinden...
friend1980

25 Şubat 2007; 2:50:56 

bendeki 2.6V 2.73 değil yanlış oldu pardon :(

mstolunay

25 Şubat 2007; 2:55:28 

friend1980 arkadaşımıza ilgisi için teşekkür ediyorum. Arkadaşımız bios yedği almış ama bilgisayarı eski model 5101 ve bana gönderdiği biosun versiyonu da haliyle 2.73 değil. Şimdi tekrar rica ediyorum pcdepo'dan 5101 plus modelini alan arkadaşlardan biri lütfen biosun yedeğini alıp bana yollayabilir mi? eğer 256 mb ekran kartı olayı biostan kaynaklıysa tüm 5101 ve 5102 kullanıcısı arkadaşlar ekran kartlarını 256 mb'a çıkarabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstolunay -- 25 Şubat 2007; 4:50:18 >

sakkans

25 Şubat 2007; 17:06:42 

çan eğrisi vardır ya okullarda. millet birbirine not vermez kıl kıl ay notum yok ay bilmemne derler ki yüksek not almasın arkadaşları. bu da ona döndü. 80$ fazla para verenler bi bios yedeği alamadı şuraya. aldık şöyle güzel böyle iyi yazmasını biliyorlar burada fıss. resmen biz fazla para verdik sizinki 128de kalsın bizimki 256 olsundalar. dertleri bu yahu
Interior Architect

25 Şubat 2007; 18:57:16 

aslında benim kafamı karıştıran olay bizim 128ler 256 olabiliyorsa ramden 256mb yiyecek demektir. buda performansı etkileyecek.

alan arkadaslara hayırlı olsun. şimdi onlar bize yardımcı olurlarsa çok iyi olacak. mesela oyun kuran varsa performans hakkında bilgi ve ekran görüntüsü koyarlarsa cok iyi olur. eger fark yoksa sadece ekran kartının adı 256 ama işlevi 128 ise buda sizin için aldıgınız yere hesap sorabilmeniz için bir bilgi olacaktır.

Interior Architect

kayake

25 Şubat 2007; 20:09:13 

arkadaşlar standart 5101'in yazabildiği dvd ler + mı - mi yoksa ikiside mi?
hayatımda hiç dvd yazmadığım için bilemiyorum, acer'in global sitesinde most popular dvd formats are being supported gibi birşey var. daha önce yazmadığım için hangi formatların popüler olduğunu da bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

dvd yazıcımda slim type olandan sisandra programında pioneer markasını göremedim, dvdwr için.
teşekkürler

olric
actinopoda

25 Şubat 2007; 20:32:38 

dernek çok güzel ama ne yazıkki yardım sever bi arkadaşımız yok ne yazık ki ? birisi şu biosun yedeğini versede biz de şu ekran kartını 256 ya çıkarta bilsek...ilginize teşekürler, olmayan ilginize tabi...

actinopoda
mstolunay

25 Şubat 2007; 21:01:02 

quote:

Orjinalden alıntı: jtomato

aslında benim kafamı karıştıran olay bizim 128ler 256 olabiliyorsa ramden 256mb yiyecek demektir. buda performansı etkileyecek.

alan arkadaslara hayırlı olsun. şimdi onlar bize yardımcı olurlarsa çok iyi olacak. mesela oyun kuran varsa performans hakkında bilgi ve ekran görüntüsü koyarlarsa cok iyi olur. eger fark yoksa sadece ekran kartının adı 256 ama işlevi 128 ise buda sizin için aldıgınız yere hesap sorabilmeniz için bir bilgi olacaktır.

Aslında performansı etkilemez diye düşünüyorum. Çünkü volvox arkadaşımızın söylediğine göre sistem rami ancak 1 gb ve üzeri olduğunda, ekran kartı 256 olabilyormuş.

melkart99

25 Şubat 2007; 21:01:34 

he he ben de buradaki tavsiyelere uyup bir acer 5101 aldım bugün goldan:)..sımdı arkadaşlar buradan verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler öncelikle benim bir iki srum var acer 5101 ustalarıcevaplarsa sevinirim:)
1-camera driver yükledim ama görüntü renki kötü...ayarları cameranın nasıl apacağım.
1-ekran parlaklık falan nasıl ayarlanıyor.
3-ran ekletmdim 512 yan..ev de de xp kurdum..bu nootebookun hangi özelliklerni kullaıp performansı artrabılır..yanı kısaca bu makına hangında neleri bilmemi avsıye edersiniz:)...teşekkürler.
not:bu yazı yeni acer 5101 deb yazılmışdır.Nazar değmessin Maşallah

lcdplazma.blogspot.com
mstolunay

25 Şubat 2007; 21:06:58 

Bu konuyu baştan sona okursan eğer sorduğun tüm soruların cevabını bulabilirsin. Ayrıca basturkemin arkadaşımız yakında pdf formatında bir rehber hazırlayacak 5101 ile ilgili.

kayake

25 Şubat 2007; 21:12:10 

arkadaşlar dvd yazıcının desteklediği formatlarla ilgili bilgi verecek biri yok mu acaba ona göre satın alacağım.

olric
mstolunay

25 Şubat 2007; 21:14:49 

Desteklenen Disk Türleri:
BD-ROM Desteklemiyor
BD-R Desteklemiyor
BD-RE Desteklemiyor
HD DVD-ROM Desteklemiyor
HD DVD-R Desteklemiyor
HD DVD-RW Desteklemiyor
DVD-ROM Okuma
DVD+R9 Dual Layer Okuma + Yazma
DVD+R Okuma + Yazma
DVD+RW Okuma + Yazma
DVD-R9 Dual Layer Okuma + Yazma
DVD-R Okuma + Yazma
DVD-RW Okuma + Yazma
DVD-RAM Okuma + Yazma
CD-ROM Okuma
CD-R Okuma + Yazma
CD-RW Okuma + Yazma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstolunay -- 25 Şubat 2007; 21:23:07 >

krizantemm