Giriş | |
|
|
|
20 Kasım 2006; 5:08:23
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ozan1984 merhaba arkadaşlar bende ram ilavesi yapmak istiyorum ama kafam karıştı.kingston 1 gd ddr2 eklesem sorun olur mu?512+1GB uyum sorunu olur mu acaba.birde biz sodimm mi alıcaz yoksa pc 4200 mü,yoksa bunlar aynı şey mi???cvplarınız için teşekkürler... Arkadaşım Kingston marka DDR2 533 mhz yada 667 mhz alabilirsin. Tavsiyem 667 mhz alman. ikisi uyumlu çalışır sorun olmaz ilerde üzerindeki rami değiştirip 667mhz alırsan biraz daha performans artar işlemci-ram-anakart fsbsi 667mhzde çalışacağından. Notebook için olan ramler bazı yerlerde SODIMM, bazen notebook ram diye geçer. PC2 DDR2 yi ifade eder. PC2 4300 533 mhzlik ramler. 4200S de 4300 le aynı sanırım. 5300 lerde 667mhzlikler. Sen Kingston marka, DDR2 667mhz notebook yani SODIMM PC2 5300 ram alıcaksın.
|
|
|
20 Kasım 2006; 7:15:14
|
|
|
1gb 667 + 512mb 533 ram takarsan 1 gb 667 olan ram 533 çalışır. Onun yerine 1gb 533 ram takmak daha mantıklı. Yada elindeki 512 yi sat. 1 gb 667 al. 1-2 ay sonra da yada ne zaman parayı denkleştirirsen 1 tane daha 1 gb 667 al. ondan sonra tek rakibin THY :) Bu arada İzmir'den bu pc yi satın alabileğim güvenilir bir firma neresi var ??
|
|
|
20 Kasım 2006; 9:37:59
|
|
|
merhaba dostum bu makinayı izmirde tekmar dan alabilirsin ben ordan aldım alırken piksel garantiside verdiler orda açtım kontrolde ettim bi tane bile pixel hatası yok :D hem tekmar izmirin en büyük şirketlerinden hemde servis sorunuda olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_20 -- 20 Kasım 2006; 9:38:59 >
|
|
|
20 Kasım 2006; 9:42:38
|
|
|
teşekkürler dostum dediğini yaptım sonunda oldu saol quote:
Orjinalden alıntı: HoPaRLoR ePower'i indirdiğin sayfada "empowerig technology framework 2.0 first" var. baştan indir onu kur, onun ardından epoweri kur. epower, esettings, erecovery vs. gibi uygulamarı çalıştırabilmen o gerekli. quote:
Orjinalden alıntı: mahoni_20 arkdaşlar 3 gündür power management ı yüklemeye çalışıyorum ve bana "please install acer empowerig technology framework 2.0 first" uyarısı veriyo ben 1.1 de yükledim 2.0 da acaba driverlardan öncemi yüklemmem gerekiyordu böyle bi sorun aşayan varmı???
|
|
|
20 Kasım 2006; 10:17:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Oneday 5101 USB'den boot edilebiliyor mu ? Kontrol edeniniz yok mu ? Bios 'da boot kısmında USB seçeneği var mı ?
|
|
|
|
|
20 Kasım 2006; 10:39:41
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mahoni_20 merhaba dostum bu makinayı izmirde tekmar dan alabilirsin ben ordan aldım alırken piksel garantiside verdiler orda açtım kontrolde ettim bi tane bile pixel hatası yok :D hem tekmar izmirin en büyük şirketlerinden hemde servis sorunuda olmaz Çok sağol dostum, tekmarı duydum, hatta yeni bir subesi acıldı baya büyükmüş. Stoklarında oldugunu bilmiyordum. İnsallah en kısa zamanda ben de 5101 liler kervanına katılırım. Tekmardan alırken canta veya baska bir sey verdilermi yanında. Tam fiyatı ve hediyelerinide yazarsan sevinirim.
|
|
|
20 Kasım 2006; 11:22:22
|
|
|
Sanirim 5101 in Firewire (1394) portu yok, peki sonra ilave edebilme sansimiz var mi? Yada kameradan nasil goruntu aktarabilirim? Ayrica Amd ve isinma sorunu var mi? Ayni anda birkac programda kasilma yapiyor mu? Vista kuran var mi? Eski topiklerde vardir sanirim. Tesekkurler.
|
|
20 Kasım 2006; 14:55:53
|
|
|
arkadaşlar iki gün önce elime geçti cihaz yeni aldım sıfır. Şuan çok yoğunum bu topiği karıştırma fırsartım olmadı normal nette geziyorum yaptığım işlem bu ve batarya 1:50 dk gidio sizinkiler nasıl çok az geldi bana cevaplarınızı bekliyorum
|
|
20 Kasım 2006; 14:56:53
|
|
|
merhaba dostum bende 3 gün önc aldım ben bayii indirmiyle aldım ama fazla bi fark yok güncel fiyatı www.tekmarshop.com adresinden bakabilirsin dediğim gibi alırken bayii olarak aldığımdan dolayı çanta ve mouse alamadım zaten ben sırt çantası almayı düşünüyorum. ama bence almak için acele et ben alırken stoklarında 20 adet vardı. ama sen alırken yine görüş en azından bi mouse koparsan kardır :D buarada akadaşlar kendime dediğim gibi sırt çantası bakıyorum önerebilceğiniz uygun fiyatlı birşeyler varmı ? quote:
Orjinalden alıntı: aydinunlu quote:
Orjinalden alıntı: mahoni_20 merhaba dostum bu makinayı izmirde tekmar dan alabilirsin ben ordan aldım alırken piksel garantiside verdiler orda açtım kontrolde ettim bi tane bile pixel hatası yok :D hem tekmar izmirin en büyük şirketlerinden hemde servis sorunuda olmaz Çok sağol dostum, tekmarı duydum, hatta yeni bir subesi acıldı baya büyükmüş. Stoklarında oldugunu bilmiyordum. İnsallah en kısa zamanda ben de 5101 liler kervanına katılırım. Tekmardan alırken canta veya baska bir sey verdilermi yanında. Tam fiyatı ve hediyelerinide yazarsan sevinirim.
|
|
|
20 Kasım 2006; 15:11:20
|
|
|
yanılıyosunuz arkadaşlar bios update etmeseniz bile, normal üzerindeki bios'dayken bile bootlar arasında usb seçeneği var. quote:
Orjinalden alıntı: mahoni_20 dostum gecenlerde ben baktım yyoktu ama biosu güncelleyince öyle bi özellik eklenirmi bilemem quote:
Orjinalden alıntı: Oneday quote:
Orjinalden alıntı: Oneday 5101 USB'den boot edilebiliyor mu ? Kontrol edeniniz yok mu ? Bios 'da boot kısmında USB seçeneği var mı ?
|
|
|
|
|
20 Kasım 2006; 15:20:40
|
|
|
?? quote:
Orjinalden alıntı: chinaski Sanirim 5101 in Firewire (1394) portu yok, peki sonra ilave edebilme sansimiz var mi? Yada kameradan nasil goruntu aktarabilirim? Ayrica Amd ve isinma sorunu var mi? Ayni anda birkac programda kasilma yapiyor mu? Vista kuran var mi? Eski topiklerde vardir sanirim. Tesekkurler.
|
|
20 Kasım 2006; 15:25:21
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: beyazkartal bios update etmeseniz bile, normal üzerindeki bios'dayken bile bootlar arasında usb seçeneği var. Teşekkürler
|
|
|
|
|
20 Kasım 2006; 15:46:35
|
|
|
evet dostum bendede aynı sorun var gçenlerde bi 2.5 saat gitti hep 2 saat civarı gidiyor bunun nedeni nedir? bizmi yanlış kullanıyoruz? bi bilgisi olan varsa bizlede paylaşırsa müthiş olur. quote:
Orjinalden alıntı: nossrat arkadaşlar iki gün önce elime geçti cihaz yeni aldım sıfır. Şuan çok yoğunum bu topiği karıştırma fırsartım olmadı normal nette geziyorum yaptığım işlem bu ve batarya 1:50 dk gidio sizinkiler nasıl çok az geldi bana cevaplarınızı bekliyorum