Şimdi Ara

MAGNUM LAMBORGHINI GALLARDO CEKLİŞİ ŞANS KUZENİME GÜLDÜ.. AMA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
5
Favori
10.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3-4 saat önce sıcak fırsatlar bölümüne açmıştım konuyu ama yanlış yere açtığım için konu kaldırılmış. Tekrar açmaya üşendim ama özel mesajıma konu kaldırıldığı için uyarı olarak mesajımın bir kısmı gelmiş. Tekrar açıyorum. Yardımınızı istiyorum.

Arkadaşlar olanları buraya anlatamadan edemedim.

Yaklaşık 2-3 aydır süren yılın en büyük hediyesi olan Magnum'un 25. yılına özel Lamborghini Gallardo çekilişi bu akşam İzmir'de yapıldı. Ve kazananlar 1 asil 1 de yedek talihli olmak üzere açıklandı.

Linkte olduğu gibi kazanan kişiler Gaziantep'ten Gülizar Turgut ve Kırklareli'den Tuğçe Ciğer oldu.

Tuğçe Ciğer benim Kırklareli'nde yaşayan 26 yaşındaki kuzenim. Gülizar Turgut isimli kişi ise aldığım bilgiye göre Gaziantep'te yaşayan evli ve 3 çocuğu olan 37 yaşındaki bir anne.

Kampanyaya oğulları katılmış, ve yaşları küçük olduğundan dolayı annelerini kayıt ettirerek kkampanyaya katılmışlar. Toplam kampanya için 8 tane katılım yapmışlar.
    Benim kuzenimde dondurmayı seven birisidir kampanya olsun olmasın sürekli yer, bu kampanya içinde yaklaşık 45 tane katılım yapmış.

Kazananlar resmi olarak herkesin huzurunda açıklandıktan sonra, kazanan kişilere iletişim bilgilerinden ulaşılmış. Tabi ki ilk başta asıl talihli Gülizar Turgut aranmış.

Gülizar Turgut şifreli çubukları atmış. Yani asil talihli Gülizar Turgut kampanyayı çubukları attığı için boş geçiyor. Bu olayı da kuzenim Tuğçe Ciğer arandığı için öğrenmiş bulunuyoruz.

Kuzenimi aramışlar ve ilk başta yedek talihli olduğunu, ardından da asil talihlinin de kampanya çubuklarını atmış-kaybetmiş olduğunu söylemişler. Ancak katılım koşulları gereği Asil talihliye verilen sürenin sonuçlanması ve yedek talihliye sıranın geçmesi gerekiyor. Asil talihli de çubukları sittin sene bulamayacağına göre, hediye benim kuzenime kalmış oldu. Şu an kendisi de bu duruma inanamıyor. Ben de inanamıyorum.

Asıl olaya geliyorum.

Kuzenim açık söyleyeyim, paraya düşkün birisi, cool takılmayı, gezmeyi, fakir hayatında zengin tarzı yaşamayı seven birisi, buna alışmış birisi, ailesinin durumu çok iyi değil. yani aracın 1.100,000 tl gibi bir fiyatı var ve yaklaşık aracın sahibi olması için 110.000 liralık bir verginin ödenmesi gerekiyor. bu vergiyi ödemek için kendileri hiç mi hiç müsait değil. Beni aradılar, ben 2 ev sahibiyim, bankada da ailemden bana kalan bir miktar para mevcut. Bunlardan haberdarlar. Hem mutluluğu paylaşmak adına, hem de aracı almak için ödenmesi gereken vergi hakkında, direk olmasada, dolaylı yoldan para istediklerini söylediler. Ben de şoktaydım tabi. Bir sakinleş, zamanı geldiğinde çözüme kavuştururuz dedim.

Daha sonra aklıma bir fikir geldi, kendisine yarın bankalara gidip, içinde bulunduğu durumu anlatmasını, vergiyi ödemesi içinde bankadan kredi talebinde bulunmasını istedim. E sonuçta vergiyi ödedikten sonra aracı satacaksın, kredini rahatça ödeyeeceksin. Ama kredi çıkarmazsa en büyük umutları ben olacağım ve bu durumda bu yıllarca çalışarak kazandığım paranın emeğini bu araca mı bağlayacağım. Ya aracıın sahibi olduktan sonra arabayı satmazlarsa, bana borçlarını nasıl ödeyecekler. Paranın insanları nasıl değiştirdiğini hepimiz mutlaka biliyoruz. Tuğçe sevdiğim bir kuzenim ama karakteristik özellikleri belli. İnsan bu özelliklerinden kolay kolay vazgeçemez, hele bide altında son model bir araba olduktan sonra.

Ben parayı verip vermemekte çok kararsız kaldım. Ben parayı verip, onlar da arabayı alıp, arabayı satacaklarını söylüyorlar. Yani bu durumda bana da bir pay çıkarmaları lazım, bunu söylemem gerekir mi, onlar benden parayı açık açık istiyorlar ama ben onlardan para isteyecek kadar açık sözlü değilim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım lütfen.

• yemezler abisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeriyle anlaşsınlar galeri halleder bizene sizin kuzeninize çıktıysa.

Edit: Bana çıkmadı zaten üzgünüm.

• Gerçek mi bilmiyorum ama bir yorum yapayım.
    Gitsin en lüks galerilere isim vermiyeyim şimdi.Onlarla anlaşşın vergiyi galeri öder.Daha sonra galeriye satar arabayı ama ne kadar verirler bilemiyorum.
  • Kargo senden sar 107 lira

• seni hiç karıştırmasın bence. gitsin galeriye anlatsın galeri kabul edeccektir ama ölü fiyatına alır arabayı söyliyim. 1100000 olan aracı 800e falan alır. he temiz iş çıkar o ayrı konu. bence hiç girme o işe. para mevzuları çok sıkıntıdır. başın ağrır.
  • Ne güzel havadan para bi bize çıkmaz böyle şeyler

csb değilse...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilime saat aldım ama Ss li
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 110 bini öderim 50 bin kar payı alırım uyarsa yaz pmden.
  • Bahsettiğiniz kampanyanın koşullarında göremedim çok da didiklemedim ancak aracı satabileceklerini hiç zannetmiyorum.
  • Rakamda uçmuşsun o rakama ancak telefonda artislik yaptığınızla kalırsınız. Gençsiniz bu işlere biraz uzaksınız yazdığınız şeyler sorun edilcek şeyler değil vergi mergi felan tırıs dist. alımı fiyatı ayağı yapmasınlar yeter hızlıca elden çıkar araç parayla istediklerini yaparlar. Bunun gibi isim iletişim bilgisi nete yazın yeter şahıslar düşer telefonlara galeriler zaten saklasanızda düşer. İşin isimlerin doğruluğunu da bu işin piyasasından haberi olanlar öğrenir yakında emin olmuş olurlar. Geri kalanlar çubuk toplamaya devam. :)
  • Vay be insan hayret ediyor

• İnananlar var

Beyler Allah aşkına inanmayın arkadaş troldür, alttaki yorumlara bak ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 7 Eylül 2014; 12:30:59 >
  • Onu bunu birak da demek ki bankada 100bin liran var öyle mi?

• 1 tane Lambo verecegine 30 tane i20 versene Magnum, sevindir milleti. Milyarlik arabayi boyle tiplere veriyorsun bir de.

• Milletin derdine bakin ya

• Ben veiririm vergisini. Ucundan da az para alırım.

• 110 milyarlık vergi ödesen nolcak . yamulmuyorsam gallardo sersinde 5.2 motor var onun kaskokusu sigortası senede dünyanın parası yaktı benzini heç saymıyım. yani sen 110 milyar versende senede o araba bi o kadar daha götürür onlardan . bakım+kasko +sigorta+benzin+vergi her türlü satıcaklar hea anca 1 hafta felan bi hava atar o kadar.
  • Kuzenin cok buyuk ihtimalle bu sayfayi okuyacak, cumlelerine dikkat et bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: DUBLO

110 milyarlık vergi ödesen nolcak . yamulmuyorsam gallardo sersinde 5.2 motor var onun kaskokusu sigortası senede dünyanın parası yaktı benzini heç saymıyım. yani sen 110 milyar versende senede o araba bi o kadar daha götürür onlardan . bakım+kasko +sigorta+benzin+vergi her türlü satıcaklar hea anca 1 hafta felan bi hava atar o kadar.

Tüp oluyor mu acaba bu modellere?

• atikler deneme yapiyomuş yanız gaz tankını koycak yer bulamıyoz diyolar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.