Şimdi Ara

Intel ve Opening Ceremony MICA adında akıllı bilezik geliştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Intel ve Opening Ceremony MICA adında akıllı bilezik geliştirdi





    Geçen yıldan bu yana kendisini yavaş yavaş günlük hayatımıza entegre etmeye başlayan giyilebilir cihazlar görünen o ki modaya da ağırlık verecek. Bu amaçla Ocak ayında biraraya gelen Intel ve Opening Ceremony, geliştirdikleri akıllı bileziği tanıttı.




    My Intelligent Communication Accessory - MICA adını taşıyan akıllı bilezik Intel'in teknolojik birikimini ve Opening Ceremony'nin de tasarım tecrübesini biraraya getiriyor. Bilezik iki farklı versiyona sahip. 




    İlk versiyonda siyah su yılanı derisi kaplama, Çin incisi ve Madagaskar cevher taşı süslemesi mevcut. İkinci versiyonda ise beyaz su yılanı derisi kaplama, Güney Afrika kaplan gözü ve Rus cam kayası süslemesi mevcut.




    Teknoloji tarafında ise 1.6 inçlik kavisli bir dokunmatik safir ekranın yer aldığı bilezik, dahili 3G modeme sahip. Bilezik pek çok bildirimi ekranında yansıtırken, akıllı telefonunuza bağlı olma ihtiyacı da hissetmiyor. MICA bileziği 1000$ yaklaşık fiyat etiketi ile lüks tüketim mağazalarında yıl sonuna doğru satışa sunulacak.  

     

     



    Kaynak:http://www.androidheadlines.com/2014/09/intel-opening-ceremony-show-beautiful-mica-smart-bracelet.html







  • Güney Afrika kaplan gözü

  • amaç?

  • Intel akıllı bileklik dışında akıllı saat işine de el atmış.

    Şu an kalp atışı, vücut ısısı, günde kaç adım atıldığı, ne kadar kalori yakıldığı, uyku düzeni gibi bilgilerin paylaşılacağı söylenen üründe diğer akıllı saatlerin paylaştığı email ve mesaj bildirim özelliklerinin yer alacağı aktarılmamış. Yalnız bir sonraki sürüm güncellemesinde bu özelliklerin de titreşim ile birlikte ayrıca bulunacağı belirtilmiş.

    4 güne kadar şarj süresi olan ve Bluetooth teknolojisiyle çalışan ürünün Kasım ayında raflarda yerini alacağı söyleniyor. İnternet sitesinde belirtilen fiyatı da 199$.

    Kaynak:http://www.teknolo.com/intel-basis-akilli-saat/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.