Şimdi Ara

arkadaslar yardım duman oldum, anakartımdan duman cıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CONROE E 6600
    CORE2DUO ASROCK 775DUAL-VISTA DDR1-2 8X S/L/ST
    ATİ 128 AGP
    1024 RAM
    PEGASUS 380 WAT POWER


    işlemciyle anakartı dün aldım ve yukarıdaki parcalarla kasa icinde degilde acıkta topladım ama calıstıramadım yani pc calısıo işlemci fanı falan dönüo ama ne ekrana görüntü gelio nede klavyenin ısıkları yanıo neyse ugrastım ama calıstırsamayınca bende anakartı elimde olan p4 2.6 lga işlemci ile denedim ve sorunsuz calıstı sonradan ögrendimki diger işlemcide power yeterli degilmiş elimde casper 400 wat baska bir power vardı onu takıp denedim ama sonuc aynı neyse asıl konu ben böyle ugrasırken yani power degiştirirken fişe takılı olan powerın enerji kablosunu anakarta bagladım ve duman cıkmaya basladı birden:) hemen fişten cektim ama ankart sizlere ömür tabi ,neyse bugün garantiye yolladım anakartı iki gün sonra yenisi gelir insallah asıl sorun bu olay işlemciye bir zarar vermişmidir işte bunu bilmiyorum elimde baska anakart olmadıgı için deneme sansımda yok ancak anakart geldiginde deneyebilicem cevremdekilere sordum ama hiçbirinde dual destekli anakart yok bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var arkadaslar işlemci de gitmişmidir???







  • çok üzüldüm İnşallah gitmemiştir

    Bunu ancak denediğinde anlayabilirsin aynısını defalarca duydum hatta birine kendim şahit oldum her seferinde değişiyordu mesela bilgisayar çalışırken olduğunda işlemcide gidiyor kesin aşırı yüklenmelerde ama senin durumun farklı bilgisayar çalışmıyormuş duman çıktığında öyle değilmi dediğim gibi anakart inşallah gelirse değişimden ozaman bizede bildirirsen sevinirim.

    Kolay gelsin...
  • saolasın arkadasım bilgisayar calısmıyordu sadecepower fişe takılıydı anakarta bagladıgımda dumanlar cıkmaya basladı zaten hemen power kablosunu cektimbende bilmiyorum işte yanmısmıdır
  • Garanti kapsamından çıkabilir.
  • garanti kapsamından cıkacak olan nedir anakartmı? o o kadar önemli degil benim derdim işlemci.... işlemci bir zarar görmüsmüdür bundan emin degilim emin olmak içinde bişey yapamıom....
    quote:

    Orjinalden alıntı: computeron

    Garanti kapsamından çıkabilir.
  • arkadaslar bi bilgisi olan yokmu yani bu konuya ısık tutacak aydınlatacak...
  • başlıga bendemi 20 dvd hediye falan diye yazsaydım bilmiyorum belki o zaman daha cok kşi cevaplardı sorumu... neyseki anakart garantiden degişti kargoda şimdi gelince artık kendim deneyip ögrenicem sonucu bakalım yanmısmı yanmamısmı!!!!
  • Tabii ki en geçerli sonucu deneyerek anlayacaksın. Aramızda müneccim olan yok.
    Normalde olası olan, işlemcine bir zarar gelmemiş olması. Çünkü PSU kapalı ikenki standby voltajı 5V'dur ve bu 5V'un işlemci ile ram ile bir alakası yok. (stby voltajı olduğu için)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.