Şimdi Ara

FORM ANTRENÖRÜ PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben oyunu genelde düşük bütçeli ve düşük ligdeki takımlarla oynamaktan zevk alıyorum . İlk defa aldığım bir takımda problemim oldu ne yapsam çözemedim . Hataysporu almıştım 2ligden ilk senemde ptt 1.lige çıkardım sıkıntım şu yönde oyuncular çok iyi oynuyorlar fakat antremana girince hepsi mutsuz sebebi ise form antrenörlerinin kötülüğünden yazıyor hepsinde .

    PTT 1.lige çıkınca gelen para ile antrenörümü kovdum ve 5 antrenör aldım kondisyon antrenörü yoktu onuda aldım yinede sorunları çözemedim bi bilgisi olan varsa yardım edebilirmi acaba rica ediyorum .
     FORM ANTRENÖRÜ PROBLEMİ







  • kondisyon antrenörü oyuncuların morali yani mutlu/mutsuz olması ile ne alakası var kardeşim ya ? oyuncuların çok iyi oynuyorsa demek ki kondisyonları çok iyi ve antenörün de işini başarıyla yapıyor.

    antreman morali tamamile oyuncuların bireysel antrmanlarıyla ilgilidir, mesela ben bireysel antremanları asistan menajerime yaptırıyorum. iki ayda bir falan girip antremanları değiştirmesini söylüyorüm sebebi de zaten bana her ay geliyor mesela : filan oyuncu filan şeyi yapmayı başardı, demek ki artık başka bireysel antremanlarla kendini değiştirmesi lazım. aynı zamanda oyuncu o bireysel antremanı başarıyla yerine getiremiyorsa mutsuz olur, yapamaz. sen de doğal olarak özelliklerinden bakarsın, hangi özelliği geliştirmeye açıksa onu bireysel olarak çalıştırırsın.

    ayrıca genellikle tüm oyuncular bireysel antremandan mutsuz olur, ağırdır falan diye. e hafif yaparsın yine beyenmezler. oyuncuyu alırken bakarsız özelliğine fazla ağlak mı diye. atıyorum mesela regen var isviçreli zimmer. adamın özellikleri öyle gelişmeye açık ki 16 yaşında, 20 yaşına geldiğinda messiden daha iyi oyuncu ola bilir. ama insani özelliklerine bakıyorsun, umursamaz, çalışmayan birisi, menajeri kakalamaya kulüp arıyor.

    bir de takım antremanlarını iki ayda bir falan bir haftalığına yaptırma ve ya hafif yap. maçtan sonra bir günlük izin ver ama maç antremanını ihmal etme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ian Napolitano Curtis -- 6 Eylül 2014; 1:05:38 >




  • Foto gözükmüyor
  • Aynı sorun bende de vardı. Takmadım kafama devam ettim sorun yok şimdilik
  • Eyw kardeşim şimdilik çözüm arıyorum 2 ay falan bireysel antremanları sıfıra çektim zaten asistana bırakıyorum hala mutsuzlar allahtan iyi oynuyorlar sorun etmiyorum ama sormak istedim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.