Şimdi Ara

PS store'daki anlamsız fiyat artışları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son bir ayda gördüğüm bazı fiyatlar beni çok şaşırtıyor. Ornegin war in the north gecen sene indirimsiz 50-60 gibi bi şeydi ve indirimlerde çok daha iniyordu.Hatta temmuz 2013de US storeda 5 $ olmuş. Şimdi arkadaşım için baktığımda 70 lirayı görünce çok şaşırdım. Nedeni nedir acaba bu fiyat politikasının ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mustafa Yiğit.
  • bizim psnden hic bisey alinmaz bosver us psnden yap alisverisini paramiz dolar karsisinda degersiz olmasina ragmen bizim psnden ucuza geliyor
  • Dijital oyunların daha uygun fiyatta olması gerekirken kutulu oyunlardan daha pahalı.TR psn bir harika dostum.
  • bende oyun fiyatlarına sinirlendim gittim ps2 aldım. Dün Bimekste Cod: Ghosts 280 TL, PS2 + 16 MB hafıza kartı 310 TL. 2'ye oyun bulabilirsem sıkıntı kalmayacak. Hatta daha 4'e gelmeyen Gran Turismo'yu bile 2'den oynuyorum.
  • Mustafa Yiğit'in yakın zamanda bir kaç tekonoloji ve oyun sitesine yaptığı röportajları izledim ve edindiğim kanaat şu;
    TR PSN diye birşey yok bunu hepimiz biliyoruz, yaptığımız alış verişin parası ingiltereye gidiyor ama oyunun Türkiye de satıldığı görülüyor. Bunu M. Yiğit'te kabul etti yada ima etti her neyse. Anladığım kadarıyla TR PSN de fiyatların uygun olması ve Yurt dışından oyun getirme imkanı nedeniyle nedeniyle TR de kutulu oyun satışı çok az. bunun bir nebze önüne geçmek için TR PSN fiyatları anlamsız şekide şişirildi. (60 euro olan Order 1886 179 TL iken 60 euro olan fifa 209 TL). M. Yiğit her konuşmasında oyuncular orjinal oyun alırsa bizde elimizi taşın altına sokarız vs diyor. Bir oyuna 200 TL isteyip hala fedakarlıktan bahsediyor. Ülkemizin gerçeklerinden çok uzak bir şahıs bu adam PS sorumlusu olduğu sürece TR PSN de yada PS Türkiye'de gelişme olacağını düşünmek zor.

• Dijital oyunu zaten neden pahalıya satarlar anlamam gümrük kargonvs ücreti de yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only_PS

Mustafa Yiğit'in yakın zamanda bir kaç tekonoloji ve oyun sitesine yaptığı röportajları izledim ve edindiğim kanaat şu;
    TR PSN diye birşey yok bunu hepimiz biliyoruz, yaptığımız alış verişin parası ingiltereye gidiyor ama oyunun Türkiye de satıldığı görülüyor. Bunu M. Yiğit'te kabul etti yada ima etti her neyse. Anladığım kadarıyla TR PSN de fiyatların uygun olması ve Yurt dışından oyun getirme imkanı nedeniyle nedeniyle TR de kutulu oyun satışı çok az. bunun bir nebze önüne geçmek için TR PSN fiyatları anlamsız şekide şişirildi. (60 euro olan Order 1886 179 TL iken 60 euro olan fifa 209 TL). M. Yiğit her konuşmasında oyuncular orjinal oyun alırsa bizde elimizi taşın altına sokarız vs diyor. Bir oyuna 200 TL isteyip hala fedakarlıktan bahsediyor. Ülkemizin gerçeklerinden çok uzak bir şahıs bu adam PS sorumlusu olduğu sürece TR PSN de yada PS Türkiye'de gelişme olacağını düşünmek zor.

Eğer cidden böyle bi yönelim yaratma çabası içindelerse yazıklar olsun.Ulan 210 liraya oyun mu olur be ? Bu yönelendirme çabasına olumlu reaksiyonu anca zengin insanlardan alırlar bizde yavaştan us store'a kayalım o zaman yapıcak bir şey yok.

• Us store'dan alışverişi genelde nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar bu arada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: estefanik

Us store'dan alışverişi genelde nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar bu arada ?

Ben Us PSN'i TR PSN'den fazla kullanıyorum. Amazon.com'dan PSN kart yada dijital indirme kodu alıyorum . O an hangisi uygunsa onu tercih ediyorum.
    Not: US PSN de bizim kredi kartları geçmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.N.Y -- 5 Eylül 2014; 15:18:29 >
  • Ben daha hayatimda TR PSNin seklini semalini bile gormedim, TR PSN acma zahmetine bile girmedim yahu ne TR PSNinden bahsediyorsunuz. Alin US bakin keyfinize.

• Artık bazıları tr psndeki potansiyeli görüp fiyatları fahiş bir biçime dönüştürdü. Hatırladığım kadarıyla Bizim 2011 den 2013 e kadar tr psn de oyunlar en pahalı olarak 179 tl 199 tl arası idi.ama 2013 Kasım'dan sonra artık ne olduysa 200 tl üstünü görmeye başladık.Bazıları yeni nesil dolayısıyla fiyatları yükseltti. Halbuki oyunlar yine 60$ değil mi? Yada 60€. Bunun adı oyun sever insanların parasını cebe indirmek demektir. Hadi psn ni geçtim.239 tl 245 tl kutulu oyun mu olur?.suan us psnde infamous ss 30$ indirimde. BizDe ne kadar? 189 tl. Soygunculuk bu.Bazen oyun oynamanın anlamı bana saçma geliyor. Bu fiyatları gördükçe o güzelim keyif verici oyunlar bana "kazıklandım" gibi hissettiriyor.tabi bunlar türkiye içerisinde olan mevzular.hayat keyif eğlence ne derseniz deyin. Bize göre değil ABD ye göre hersey.

• Mustafa Yigit'in kendisi evvela us psn kullanmayı bıraksın da ondan sonra konuşsun.

• Adamlar baktılar oyunları iki kişi alıp oynuyor bari iki katı fiyat koyalım ordan çıkarırız diyorlar. Emin olun bu forumu çok iyi takip ediyorlar.

• Politika diye bir sey yok.

Üç, beş tane cakal kafasina gore degistiriyor fiyatlari. Bunlari Okeyleyende Mustafa Yiğit.

• 300 tl yapsalarda rahatlasalar

• mustafa yiğit bence cok saçmalıyor

vergisi kdv si olmadıı halde oyunu kac para satıyorlar gecen ay 250tl alışveriş yaptım hiç bir fatura vs gelmemesi ile birlikte maile gelen dekontta Bu bir KDV/Mal ve Hizmet Vergisi faturası değildir.yazakta yani bana yalan atamaz sayın müdür oyunlar max 139 TL olmalı kaldıki suan gidip kutulu sıfır oyunları 99-129tl arası alabiliyoruz ama digtal oyunlar 200+ tl saçmalığın daniskası amazon.com da ps3 oyunuda 59$ ps4 oyunuda 59$ türkiyede ps3 oyunlar 179tl ps4 oyunları 219 TL gibi faiş fiyatlar

adam türk milleti kazıklaya kazıklaya grup müdürü oldu
  • Tahminim önce ayak alıştırma dediğimiz indirimlere giren oyunların fiyatlarını düşük tutup oyuncuları tr psn ye çektiler ve dijital oyun satın alan bir kitle oluşturdular. Yani bunun bir alt zeminin oluşturdular ve talep olduğunu görüncede fiyatları şişirdiler. Köylü kurnazı bunlar başka bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Adamlar baktılar oyunları iki kişi alıp oynuyor bari iki katı fiyat koyalım ordan çıkarırız diyorlar. Emin olun bu forumu çok iyi takip ediyorlar.

Bu da ters teper ben kardeşlik yapan biri olarak buna US store'da devam edeceğim sonuçta bu mümkün değil mi ?

• Bu arada oyun fiyatlarının bu kadar yükselmesine rağmen yıllık plus ücretinin yıllardır hala 99 TL olmasını nasıl açıklıyorlar acaba? "Oyunları yurodan satıyoruz ama plus Küba Pezosu kuruna göre." diye falan mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.