Şimdi Ara

- (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
8
Favori
30.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TABLETİ WİN8.1 DE FLASH ATMAYA ÇALIŞTIĞIMDA EN FAZLA %15 E KADAR GELEBİLDİM DROİDBOOTM ETKRANI GELİYORDU FAKAT WİN7 BİR LAPTOP İLE YAPMAYI DENEDİM SÜRÜCÜ İMZASI ZORLAMAYI DEVRE DIŞI BIRAKTIM DRİVERLERİ YÜKLEDİM YENİDEN BAŞLATTIM VE TEKRARDAN DRİVERLARI GÜNCELLEDİM ESKİ KURULU OLANLARI SİLDİ VE TEKRARDAN KURDURDUM.VE SONRA FLASH ATMA PROGRAMINDA AYARLAR KISMINDA Kİ DÜZENLEMELERİ YAPTIM 3 TUŞA BİRDEN BASTIM VE FLASHLAMA EKRANINDA %5 E GELİNCE ELİMİ ÇEKTİM SONRA DROİDBOOT EKRANINDA İŞLEMLERİ YAPMAYA BAŞLADI VE SONRA %100 OLUNCAYA KADAR BEKLEDİM VE TABLET AÇILDI ROM'U BULANA BURAYA KOYANA EDENE SONSUZ TEŞEKKÜRLER BU ARADA İMEİ NUMARASI KENDİ NUMARASI OLARAK KALDI İMEİ KAPANIRSADA ÇAKAR GEÇERİM TEKRARDAN DH SİTESİNE ÜYELERİNE TEŞEKKÜRLER.
     - - - - - -




  • root yapan arkadaşlar nasıl yaptıklarını da söyleseler ya.
  • recreativo R kullanıcısına yanıt
    Kullandığım programın linkini bir önceki sayfada yazmıştım. Nasıl yapılacağıda anlatılmış. Yapamazsanız yardımcı olmaya çalışırım.

    Mesaj
  • A7is kullanicilari hindistandaki firmaya degisik sekilde bir mail attim zira suanki romda eksiklikler var bn rom u attiktan bir gun sonra ahizeden ses gelmedigini fark ettim wipe yapinca ahizede sesin tekrar geldigini buldum hindistandaki bu model tablet biltisayarn rom vs dosyalarini istedim insallah olumlu sekilde geri donusleri olur ve rom dosyasini verirler bende hemen rom u atip bilgilendirme yapacagim kanaatimce o firmanin rom u hatasiz sekilde olacaktir zira bu romda eksiklikler var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cittaslow

    Kullandığım programın linkini bir önceki sayfada yazmıştım. Nasıl yapılacağıda anlatılmış. Yapamazsanız yardımcı olmaya çalışırım.

    Mesaj

    Nasil yaptiniz hocam ben cok arastirdim ama birsey bulamadim resmen ne varsa yukledim uygulama olsun bilgisayardan program olsun ama olmadi supersu guncelleme yapamadi framaroot yapamadi root atarsam su birkac sorun var belki duzeltevilirim ahizeden ses gelmiyor

    Edit o programi denedim sonuc olumsuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknisyen.sinan35 -- 21 Mart 2015; 2:38:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediğim programı indirip denediniz mi? Aynı sitede anlatımıda var. Nerede takıldınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cittaslow


    Söylediğim programı indirip denediniz mi? Aynı sitede anlatımıda var. Nerede takıldınız?

    tamamdır uçak moduna almadığım için olmuyormuş da hocam benim tabletten 1 gün kullandıktan sonra ahizeden ses gelmiyor hayret ediyorum sizdede böyle birşey oldu mu?
  • Telefon özelliğini yüklemediğim için maalesef bilmiyorum.
  • aranıza ben de katıldım. Telefon romunu ilk bir iki deneme sonrası kurdum. Cihaz güzel beğendim ips ekran olması çok iyi. Yalnız *123kare yapınca saçma bişey geliyor
  • arkadaşlar bu ekrana ekleme çıkartma nasıl yapabiliyoruz misal ses profilleri yok kısma açma titreşim modu vs, ayrıca mobil veriyi aç kapat da yok. Ekstra playden indirilebiliyor mu bunlar

     -
  • kapatma tusuna uzun süre basınca ses durumu ayarlanabiliyormus. konusma sırasında ses karsı tarafa az gidiyor canımı sıktı var mı bir yolu bağırınca yada mıkrofonu çok yaklaştırınca ses iyi gidiyor
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ais7'yi bugün aldim.Magazada sesini incelememistim eve geldigimde hoparlörlerden sesi cok az çıktığını farkettim bu bana cok sacma geldi.Tamam fiyat ucuz ama bu kadar da düşük ses olmasi normal mi yapilabilecek bişey var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi gunler arkadaslar.Reeder a7is metal tablet icin arama ozelligini aktif eden rom yaptirilacaktir.a7is nin metal olmayan modeli icin bu sayfadaki rom mevcut.Bu romu metal modeli icin editleyebilecek veya bastan rom yapabilecek varsa fiyatla birlikte donus yaparsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcalbatros -- 3 Nisan 2015; 23:38:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3G'li bir tablet ihtiyacım var.
    Menü geçişlerinin hızlı olması ve kasmaması,nette gezinirken de akıcı olması benim için en önemli hususlar...
    Bu tableti kullanan arkadaşlar memnun mu?
  • cittaslow kullanıcısına yanıt
    kardeş çok sağol az önce gördüm mesajı hemen indirdim yaptım. Şöyle ilginç birşey oldu adaway rootu gördü ama benim rootlama amacım olan program hala rootlu değil diyor. üstüne üstlük bu uyarıyı verince bir de aleti kitliyor. rootu beğenmedi heralde :S
  • recreativo R kullanıcısına yanıt
    Hangi program rootu görmüyor? Tableti kapatıp açtınız mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cittaslow -- 7 Nisan 2015; 22:18:37 >
  • cittaslow kullanıcısına yanıt
    xmod. programı açınca önce root yok diyor sonra tablet çakılıyor mecbur reset atıyorum. aynı programla rootu kaldırmayı deneyince de fail veriyor.
  • recreativo R kullanıcısına yanıt
    Xmod tam olarak ne iş görüyor bilmiyorum. Ancak benim yüklediğim uygulamalarda (AdFree, AppHider, SuperSU vb.) herhangi bir sorun yaşamadım. Sorun Xmod'la ya da Xmod'un versiyonu ile ilgili olabilir.
  • cittaslow kullanıcısına yanıt
    orjinal rom yeniden yükledim yine birşey değişmedi. demek root beğenmeyen programlar da oluyor. Teşekkür ederim yardımın için.
  • Merhabalar. Çözünürlüğü yüksek olsun diye a7is Metal Edition aldım. Telefon özelliğini aktif etmem için rom gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.