Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar ! Şu an motorola atrix kullanıyorum. Telefon iyice laşkalaştı, dokunmatiğin yarısı çalışmıyor, aldığımdan beri mikrofon proplemli karşı tarafa ses az gidiyor vs. değiştirme zamanı geldi. Ancak istediğim alcağım telefon çok özellikli olmasada sağlam ve sorunsuz olsun. En çok aradığım özellikler sağlamlık, estetik, min. 5 inç ekran sorunsuz ses ve mikrofon hızlı internet gündüz gözükmeme sıkıntısı olmayacak parlaklıkta ekran iyi bir pil performansı. Ram min 1.5 gb. Kamerayı haftada 3-5 rsim için belki kullanıyorum, video belki ayda 1. Oyun bazan okey vs basit oyunlar. Program hava durumu outlok navigasyon vb gerekli propgramlar. Bütçem 1200 tl civarı.

    Sizce ben hangisini yada hangi telefonu almalıyım.

    Lg G2

    Sony xperia z

    gm discovery 2 (elite modeli oldukça kaba ve itici)

    samasung s4

    yada bunların dışında hangisi en iyi tercih olur? Yorum yazan yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.







  • sağlamlık dedin mi sony ama aradığın fiyata en iyi telefon lg g2 senin işini görür
  • ıclerınde en ıyı cıhaz G2 32 lıktir.
  • z1 de var.onu da ekle bence
  • lg g2 işini görür
  • Hepsiburada da lumia 1020 1098₺ 41mp kamera var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralarında en iyisi g2 en sağlamı Sony z

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 istemedim çünkü özellikle kenarları aşırı ince ve ekran kenara neredeyse sıfır, bu özellikler çok güzel ama düşerse kırılması kesin gibi. Ayrıca ekran kilidi arkada ve atrixten bu konuda aşırı sıkıldım (atrixtede kilit tuşu arkadaydı). Bir diğeri oğlumda lg l6 var şarj soketi bozuldu gönderdim lg teknik servise dangalaklar abuk sabuk bahaneler ile yapmadılar., para istediler. Xperia z almadım çünkü, parçaları olduğu sürece hertürlü cihazı tamir edecek yeteneğe sahibim, içlerinde belki en güzeli (bence şekil olarak en güzeli) ve marka olarak en güven vereni olasada xperianın tamiri aşırı derecede zor. Ön ekran kırılsa komple ön kasayı değişmek gerekiyor arka kapak kırılsa nette yenidide yok. Hadi açtınız geri fabrikasyon su almaz şekilde yapıştırmak imkansız. Ayrıca önde dokunmatik ve lcd ekran hatta ön kasa tek kalıp olduğundan xperiada dokunmatik arızalansada lcd bozulsada kasa çatlasada aynı parayı yani telefonun üçte iki fiyatını ödemek gerekecek. Bir diğeri cihazın ömrü pil ömrü kadar pilin işi biter telefon biter, çıkarılabilir olmaması çok kötü. Bu sorunlar olmasaydı kesinlikle xperia alırdım. Discovery 2 almadım daha doğrusu alamadım bir geldi bitti dahada gelmedi. Son seçenek olarak her ne kadar kenarlarının soyulmasına sinir olsamda, ayda bir formatlamadan kafayı yediğini bilsemde, hiçbir program dahi çalıştırmadan 1- 1.5 gb ram harcadığını duysamda, bozulursa (anakart hariç) parçasını alır yaparız, kırarsak yeniden dizeriz, nöbetlerde vakit çok gece işimiz yok format çekeriz, ram yemesi ile idare ederiz dedik ve migrostan s4 black edition sürümünü (1150 tl) sipariş ettik. İnşallah doğru ettik. Allah pişman etmesin.




  • G2..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.